Drakula terápia

18 éve minőség, szakértelem, tapasztalat és eredmény - Mindig valódi lézerekkel!

Az idő kerekét talán nem, de a bőröregedési folyamatait le tudjuk lassítani.
Ki ne szeretné visszafiatalítani rugalmatlan, fakó arcbőrét és a fiatalító hatást hosszú ideig élvezni?

Az arcfiatalítás legtermészetesebb módszere a Drakula terápia megadja nekünk ezt a lehetőséget. Egy olyan rejuvenációs eljárásról van szó, melynek a lényege, hogy a páciens saját véréből előállított szérummal fiatalítjuk vissza a megereszkedett, ráncos arcbőrt.

A saját vér gyógyító ereje a traumatológiában már régóta ismert és alkalmazott módszer. Nagyon jó eredményekkel használják például csonttörések gyógyulásának felgyorsítására, ízületi fájdalmak, tenisz könyök gyógyítására vagy porckopások konzervatív kezelésére. Az elért eredmények a vér bizonyos alkotóelemeinek köszönhetőek. A vérlemezkék által termelt növekedési faktor nevű fehérje, mint hatóanyag sikerrel alkalmazható az esztétikai kezelések során is.

Mi a Drakula terápia, vagyis a PRP/ MyCells ®-módszer lényege?

A Drakula terápia lényege, hogy az eljárás során a mezoterápiás módszerekhez hasonlóan, apró tűszúrásokkal juttatjuk a hatóanyagot a bőrbe, ami nem más, mint a páciens saját véréből kinyert vérlemezkékben gazdag, sejtmegújító anyag (PRP- Vérlemezkékben gazdag plazma). Ezzel az eljárással az arc, a nyak, a dekoltázs és a kézfej bőrének hatékony fiatalítását végezzük, az elérhető eredmény látványos és természetes.

A PRP/ MyCells ® egy új rejuvenáló módszer, mely során a vérlemezkéket koncentráljuk, így a normál plazmánál 2-6-szor magasabb koncentrációt kapunk.

Mikor alkalmazzuk?

A PRP/ MyCells ® bőrregeneráló rendszer nagyon intenzív fiatalító hatással bír. A kezelt területen a vérlemezkékből felszabaduló növekedési faktorok beindítják a sejtszaporodást, beindul a fehérje szintézis, a kollagén és elasztin rostok rugalmassá, fiatalossá varázsolják a száraz, fakó bőrt. Kisimulnak a ráncok, enyhülnek a heges bőrhibák, megemelkedik a petyhüdt bőr, valamint javul a bőr tónusa.

Hogyan történik a Drakula terápia?

A terápiát klinikánkon egy szakorvosi vizsgálat előzi meg, melyen a bőrgyógyász tájékoztatja a pácienst a kezeléssel elérhető eredményről és minden fontos tudnivalóról.

A pácienstől vért veszünk, melyet alkotóelemeire bontunk és kiválasztjuk belőle a sebgyógyuláshoz és szövet regenerálódáshoz szükséges, sejtmegújulást elősegítő fehérjékben gazdag anyagot, a PRP-t. A vérlemezkékben gazdag plazmát apró tűszúrásokkal beinjektáljuk a korábban érzéstelenített bőrbe. A terápia hatását ultrahang kezeléssel fokozzuk, majd nyugtató krémmel kenjük be a kezelt felületet.

A kívánt eredmény eléréséhez féléven belül 3 kezelés javasolt, melyet havonta lehet ismételni, ezt követően érdemes évente megújító kezelést végezni.

Fontos tudni a Drakula terápiáról

 • Segíti a helyi szövetek növekedését  és helyreállítását.
 • Serkenti a bőrregenerációt, javítja a bőr textúráját, megszünteti a ráncokat.
 • A terápia a kezelést követő 1-1,5 hónap elteltével fejti ki rejuvenáló hatását.
 • Hatása tartós, 1,5-2 évig tart.
 • Nem kerül idegen anyag a szervezetbe.
 • Teljesen biztonságos eljárás, nincsenek szövődmények.
 • Nem kell allergiás reakciótól tartani, hiszen a saját vérplazma kerül vissza a bőrbe.
 • Megmarad az arc eredeti formája, nem torzul az arc.

Nem végezhető el a terápia, ha Önnél a

 • terhesség
 • gyulladt bőrfelület
 • menstruáció
 • májbetegség
 • vérképződési-, véralvadási zavar
 • rosszindulatú betegségek
 • akut vagy krónikus fertőzések
 • vagy autoimmun betegség esete áll fenn.

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Drakula terápia
Drakula terápia

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit bőrgyógyász szakorvosunknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek