Ajakfeltöltés, ajakformálás

Az ajkak többet mondanak, mint a szavak.
Mi nők, mennyivel többet mondunk el
egy mosollyal, mint szavakkal?
A szép ajak természetes kontúrvonalai a lágyság
és teltség harmóniáját adják és csodálatos mosolyt
biztosítanak, mellyel tündökölni fog minden helyzetben.

Juvéderm – új generációs szájfeltöltés a Bársonyban

 • élettel teli, természetesen telt ajkak
 • 9-12 hónapig tartó hatás
 • kevesebb helyi duzzanat
 • az eredmény nem lesz mesterkélt
 • a száj melletti apró ráncok eltűnnek

Az ajkak feltöltéséről mit érdemes tudni?

A hyaluronsav nemcsak a ráncok kisimítására, kitöltésére alkalmas, hanem az ajkak formálására, vastagítására is. Természetesen nem olyan mértékben, mint egy plasztikai műtét, hiszen mi nem juttatunk a bőrbe semmiféle idegen anyagot, csak a szervezetben természetes módon is jelen lévő hialuronsav mennyiségét növeljük az ajkakban. Ez megköti a vizet és ezáltal növekszik a térfogat és teltebbé, érzékibbé, vastagabbá válik az ajak vagy az ajakszegély.

Klinikánkon a feltöltéshez a Juvéderm termékcsaládot használjuk.

Egyedi szerkezete révén a Juvéderm ajakfeltöltő anyagai tökéletesen megfelelnek az

 • ajkak formájának korrekciójára,
 • szükség esetén nagyobbításra,
 • orr alatti és száj környéki ráncok korrigálására,
 • ajakpír szélének és ajkak kontúrjának kiemelésére,
 • ajkak teltségének optimalizálására,
 • szájzug és szájráncok korrigálására.
 • Ellenáll az ajaknál jelentkező fokozott igénybevételnek.
 • Természetesség látszatát adja.
 • Tartós eredményt biztosít.

Mennyi ideig hat a feltöltés?

A feltöltést egy bőrgyógyászati vizsgálatnak kell megelőzni klinikánkon, mely során a szakorvos felméri az ajkak állapotát. Egyezteti az Ön kívánságát, elvárását és a kezeléssel elérhető eredményt. Tesztkezelésre, bőrpróbára nincs szükség, a feltöltés általában nem tart tovább 30 percnél, nem okoz fájdalmat.

A kezelés tartóssága egyénenként változik, függ a páciens életkorától, bőrtípusától, életmódjától, az izmok aktivitásától, a bőr egyéni szerkezetétől. Tapasztalataink alapján az említett befolyásoló tényezőktől függően általában 5 - 12 hónapig tart a feltöltés hatása, ezt követően fokozatosan csökkenni kezd, mert a szervezet átcsoportosítja illetve lebontja a bejuttatott hialuronsavat.

Pácienseink általában nem várják meg amíg teljesen elmúlik a feltöltés hatása, hanem 6 - 12 hónappal a kezelés után eljönnek egy úgynevezett „frissítő kezelésre". Ezzel felújítják az előző feltöltés hatását és biztosítják a folyamatosságát a bőr magas vízmegkötő képességének a kívánt területen, így bőrük tartósan fiatalos és hidratált marad.

Bársony magazin

A hialuronsav a bőr és a kötőszövet alap építő eleme. Majdnem minden szövetben megtalálható, viszont mindenhol más a szerepe. Az izmokban és a bőrben...
Megelőzés és kezelés hatékonyan Mit tehetünk azért, hogy bőrünk sokáig megőrizze rugalmasságát és fiatalos legyen? A bőr öregedését csupán 20%-...

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Ajakfeltöltés, ajakformálás
Ajakfeltöltés, ajakformálás
Ajakfeltöltés, ajakformálás
Ajakfeltöltés, ajakformálás

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek