25 ÉVE A MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

Ajakfeltöltés, ajakformálás

Harmonikus, természetesen telt ajkak
Prémium Juvéderm® hyaluronsavval

ajakformálás, szájfeltöltés

Teltebb, formásabb, fiatalosabb ajkakra vágyik?

Az ajakfeltöltés ma már mindennapos beavatkozás. Szép, esztétikus, természetes eredmény érhető el, akár egyenetlen ajkunk harmonizációját szeretnénk elérni, akár kifejezetten ajkaink nagyobbítása a cél. A mindössze 20 perces kezelés után nőiesebb lesz a megjelenésünk, magabiztosabbakká válunk és elégedettebben nézünk a tükörbe is.

Bőrgyógyász és plasztikai sebész orvosaink figyelembe veszik a páciens kiinduló adottságait. Így alakítják ki a kezelési tervet és varázsolnak harmonikus, dús ajkakat.

Miben segíthet az ajakfeltöltés?

Ajakharmonizáció

Nem elégedett ajkai formájával, aszimmetrikusnak látja száját a tükörben? Ezzel a kezeléssel tökéletesen korrigálhatjuk, szimmetrikusabbá tehetjük ajkait. Hangsúlyosabb lehet akár a Cupidó-ív vonala is. Szebb mosolyt, magabiztosabb külsőt érhetünk el.

Ajaknagyobbítás

Szájfeltöltő kezeléssel esztétikusan nagyobbíthatjuk ajkainkat. Meglévő adottságainkból kiindulva, akár fokozatosan, több kezeléssel érhetjük el a vágyott méretű, nőiesen dús ajkakat.

Ajakfiatalítás, hidratálás

A kor előrehaladtával ajkunk is veszít telítettségéből, melyet ajakfiatalító eljárással könnyedén visszanyerhetünk. Ilyenkor nem változtatunk az ajkak formáján, csak a páciens kérésének megfelelően volumenizáljuk, hidratáljuk, felfrissítjük az ajkakat. A kezeléssel az ajkainkon lévő ráncocskák is finomíthatók, üdébb, fiatalosabb eredményt érhetünk el.

Ajakfeltöltés alkalmával korrigáltathatjuk az orr alatti és szájkörnyéki ráncainkat is.

Kezeléseinkhez a Juvederm® prémium hyaluronsavas töltőanyagait használjuk.

A hyaluronsav nagyjából 25 éves kor után elkezd csökkeni a bőrben. Pótlása kiemelkedően fontos a fiatalos ajkak, arcbőr érdekében. Tudományos kísérletek bizonyították, hogy hyaluronsavas töltés hatására beindul a bőrben a kollagén szintézis is. Így a kezelt területek megfiatalodnak.

Az ajakfeltöltés menete

Konzultáció

Az orvosi konzultáció alkalmával megbeszéljük a kezelőorvossal az ajakkezelés célját. Nagyobbítani szeretnénk ajkainkat, fiatalítani vagy esetleg aszimmetria korrigálása a cél. Az orvos megnézi a kiinduló állapotot és elmondja a lehetőségeket, hogy a végeredmény arcunkhoz illően esztétikus legyen és a megelégedésünkre szolgáljon.

Kezelés

A konzultációt követően rögtön megtörténhet a kezelés is. A szájtöltést érzéstelenítő krém alkalmazásával tesszük komfortosabbá, így fájdalomérzet nem, vagy csak minimálisan tapasztalható. Emellett a Juvederm® feltöltőanyagok lidokaint is tartalmaznak.

A beavatkozás során a szakorvos tűvel juttatja be a feltöltőanyagot. Általában 1 ml anyag kerül befecskendezésre. Ha esetleg első lépésként finomabb változást szeretne, arra is van lehetőség, hogy 0,55 ml hatóanyag beinjektálására is van lehetőség.

Miért érdemes az ajakfeltöltést választani?

  • Nőiesebb, magabiztosabb megjelenés, természetesen telt ajkak
  • Prémium minőségű hyaluronsav
  • A konzultációt követően azonnal lehetőség van a kezelésre

Gyakori kérdések az ajakfeltöltéssel kapcsolatban

Mennyi idő múlva láthatom az eredményt?

Az eredmény a kezelés után azonnal látható, de nagyjából 2 hét múlva teljesedik ki. Első napokban a kezelt terület megduzzadhat. Ezt követően fokozatosan csökken a duzzanat és a hyaluron stabilizálódik, majd a vizet megkötve kitölti a területet.

Mennyi ideig tart a hatás?

A kezelés tartóssága egyénenként változik, függ a páciens életkorától, bőrtípusától, életmódjától, az izmok aktivitásától, a bőr egyéni szerkezetétől. Tapasztalataink alapján az említett befolyásoló tényezőktől függően általában 5 - 12 hónapig tart a szájfeltöltés hatása, ezt követően fokozatosan csökkenni kezd, mert a szervezet átcsoportosítja, illetve lebontja a bejuttatott hyaluronsavat.

Pácienseink általában nem várják meg amíg teljesen elmúlik a feltöltés hatása, hanem 6 - 12 hónappal a kezelés után eljönnek egy úgynevezett „frissítő kezelésre". Ezzel felújítják az előző szájfeltöltés hatását és biztosítják a folyamatosságát a bőr magas vízmegkötő képességének a kívánt területen, így bőrük tartósan fiatalos és hidratált marad.

Hyaluronos ajakfeltöltés a Bársonyban

További hyaluronsavas és injekciós bőrfiatalító kezeléseink:

Ráncfeltöltés prémium hyaluronsav alapú töltőanyagokkal

Ráncok, mélyebb barázdák eltüntetésének kedvelt módszere. Természetesen módon nyúj megoldást a vonásaink fiatalosságának megőrzésére.

Részletekért kattintson ide!

Mimikai ráncok csökkentése injekciós kezeléssel

Régóta alkalmazott, kedvelt technika a mélyebb ráncok, barázdák látványos csökkentésére. A speciális készítmény megszünteti a ránc keletkezését azáltal, hogy blokkolja a kezelt izom működését, így például a páciens a kezelés után nem ráncolja a homlokát vagy a szemöldökét.

Részletekért kattintson ide!

Izzadás megszüntetése injekciós kezeléssel

A verejtékmirigyek működésének korlátozásával látványos mértékben és tartósan csökkenthető a hónalj, a kéz vagy akár a láb izzadása.

Részletekért kattintson ide!

Aktuális ajánlataink

10% kedvezmény

Ajakfeltöltés és ajakharmonizáció 10% kedvezménnyel július 31-ig

IDŐPONTFOGLALÁS

A TELJES ÁRLISTÁÉRT KATTINTSON IDE!

A kezelés a Bársony Buda és a Bársony Óbuda klinikán érhető el.

Online időpont kérés

Időpont egyeztetés

Kérjen időpontot most kezelésre vagy vizsgálatra!
Adja meg telefonszámát és egy munkanapon belül visszahívjuk!
Kérjük, töltse ki az űrlapot!

Bezárás

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Szájfeltöltés előtt és után
Ajakfeltöltés előtt, illetve utána
Ajakfeltöltés előtt és után kép
Ajakformálás előtte-utána

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Szájfeltöltés előtt és után
Ajakfeltöltés előtt, illetve utána
Ajakfeltöltés előtt és után kép
Ajakformálás előtte-utána
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek