25 ÉVE A MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

2023-ban is MAGYARBRANDS díjas a Bársony!

2022 után, 2023-ban is megkaptuk a MagyarBrands program elismerését. A Bársony idén is a Kiváló Fogyasztói Márka kategóriában lett díjazva a legjobb márkák között, ami azért is nagy elismerés, mert a cég működése, gazdasági helyzete mellett több olyan szempontnak kellett megfelelni, ami a fogyasztók, páciensek értékelésén alapul.

Ez pedig azért is kiemelt jelentőségű a számunkra, mert elsődlegesnek tartjuk a minőségi, valódi szakértelmen alapuló eljárásokat és kezeléseket. 24 éves fennállásunk óta folyamatosan teszteljük az új technológiákat és gépeket, hogy pácienseink számára a legjobbat nyújthassuk - legyen szó lézeres szőrtelenítésről, rádiófrekvenciás vagy ultrahangos arckezelésekről, alakformáló és zsírégető kezelésekről, vagy egyéb esztétikai eljárásokról.

Innen is nagyon köszönjük pácienseinknek és a MagyarBrandsnek is az elismerést!

Mi az a MagyarBrands?

A MagyarBrands program több mint egy évtizede díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket. A MagyarBrands program küldetése az elmúlt 14 év alatt sem változott: a vásárlók és az üzleti világ figyelmét ráirányítani a legsikeresebb hazai fogyasztói, üzleti vagy innovatív márkák termékeire, szolgáltatásaira. A kezdeti törekvéseknek ma már 850 márka örülhet, a MagyarBrands 2023 program ennyi magyar márkát tart számon a legkiválóbbak között.

A MagyarBrands program kizárólag olyan magyar márkát értékel, amely Magyarországon született vagy a létrejöttében-alapításában magyarok vettek részt. A Program kiválasztási folyamata rendkívül komplex: egy márka pénzügyi adatok többszempontú vizsgálata, valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben. A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki. Pontozás alapján három alapkategóriában születik meg végül a díjazotti lista.

Rendkívüli jelentőségű a MagyarBrands díjazás üzenete 2023-ban is: kiemeli a hazai márkák kiváló teljesítményét, ezáltal pozitívan különbözteti meg azokat a versenytársaiktól. A Szakmai Bizottság döntése alapján a Bársony Orvos-Esztétika MAGYARBRANDS díjas, KIVÁLÓ MÁRKÁNAK számít, a hazai fogyasztói TOP márkák egyikeként.

barsony.hu - Prospektus
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek