"22 éve a Bársonynál dolgozom" - László Adrienn

A mai világban szinte hihetetlenül hangzik, hogy Adrienn, a BÁRSONY ÓBUDA vezető asszisztense már 22 éve erősíti a Bársony csapatát. Ez 22 szakmai tapasztalat! Ezt csak szívvel és lélekkel lehet csinálni.

Mit jelent számodra a Bársony?

Mondhatom, hogy az életem felét a Bársonyban töltöttem. Ez idő alatt sok mindent megtapasztaltam. Nincs könnyű dolga annak, aki emberekkel foglalkozik. Megtanultam kezelni, hogy mindannyian mások vagyunk, másra vágyunk, máshogyan gondolkozunk. De mindenki szeretné jól érezni magát a saját bőrében. Mindegy, hogy hány éves, hány kiló, hol él, mivel foglalkozik.  
A szépség belülről fakad, szokták mondani. Néha jól jön egy kis segítség mindezek eléréséhez. Ebben tud a Bársony támogatást , önbizalmat adni. Nem drasztikus módszerekkel, hanem a szervezet saját gyógyító erejét felhasználva szépíteni, formálni az arcot és a testet. Persze tenni is kell érte, hogy a jó eredmény sokáig megmaradjon. 
 

Szeretem a munkám.
Szeretek emberekkel foglalkozni.
Szeretem, ha a nők magabiztosabbá válnak azáltal, hogy segíteni tudok nekik céljaik elérésében. Sokukkal már szinte baráti kapcsolatot ápolok, olyan régóta hűséges pácienseink. 

Mely kezelések a kedvenceid, melyiket próbáltad ki vagy használod rendszeresen? 

Számomra a lézeres szőrtelenítés és a VIVACE kezelés a nagy kedvenc. Saját tapasztalataim alapján, nagyon megkönnyíti az életem, hogy a szőrtelenítéssel már nem kell bajlódnom.  Igyekszem minden évben legalább egy VIVACE kezelésen részt venni, hogy a ráncaimat kordában tudjam tartani. 

Van olyan, amit szívesen elárulnál magadról? Mi mindennapi motivációd?

Erre a kérdésre a kedvenc idézetemmel válaszolnék:
"Tudod, mi a szépség? (...) Ha egy nő annyira magabiztos, hogy nem érzi szükségét a versengésnek. Ha nem ócsárol másokat, és nem ítélkezik mások felett. Ha egy nő tudja, hogy emberi értéke belülről fakad, és ez nem függ senki mástól rajta kívül. Ha egy nő mások felemelésén, és nem mások lerombolásán munkálkodik. Ha örül mások sikereinek, és soha, egyetlen percre sem támad benne rosszindulat irántuk. Ha egy nő szeret életének minden egyes lélegzetvételével, és arra törekszik, hogy mások is megengedjék maguknak ezt az érzést." (Becca Lee)


 

Bársony magazin

Nagy Krisztinával beszélgettünk, aki már több mint 11 éve a Bársony csapat tagja. 24 éves voltam amikor először beléptem a Bársony kapuján...
Tapasztalatok a két kezelés között: A kezelést követő 24-48 órában abszolút érezhető volt, hogy a bőr mindenféle hatóanyagot nagyobb mennyiségben...
Kasztl Szilviával – a Bársony Orvos-Esztétika MOM Park melletti központjának vezető asszisztensével beszélgettünk. Manapság már egyre ritkább,...
Bertalan Annamáriával beszélgettünk. Annamari már több mint 10 éve a Bársony csapat oszlopos tagja. A BÁRSONY BUDA és a BÁRSONY NYUGATI páciensei...
Akciós kezeléscsomagjaink elérhetők a Bársony webshopon! 1. Válassza ki kedvenc kezelését! 2. Fizessen most biztonságosan, bankkártyával! 3...

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek