-30% kedvezmény a JOY-NAPOK alatt

 

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉSRE LÁBSZÁR TERÜLETRE A NYUGATI TÉRI BÁRSONYBAN

A kupon csak a Nyugati téri Bársonyban használható fel, egy kezelés kedvezményes vásárlására jogosít és más akcióval nem vonható össze. A kezelés kuponnal történő megvásárlására a Joy-napok alatt van lehetőség. A kezelés későbbi időpontban is megtörténhet. A kupont keresse a novemberi JOY magazinban.

Időpontfoglalás telefonon: 20/482-47-93

Időpontfoglalás sms-ben: Küldje el SMS-ben a JOY szót az alábbi telefonszámra: 20/482-47-93 és 1 munkanapon belül visszahívjuk.

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek