Bőrfiatalítás természetes módon

Mi is az a mikrodermabrázió?

A mikrodermabráziós eljárás hasonlít a LaserPeeling-hez abban, hogy a bőr felső, elöregedett hámrétegét eltávolítja, ezzel serkenti a bőr belülről történő, természetes megújulását.

 A különbség abban rejlik, hogy nem idéz elő mély hámlasztást, nem érinti a mélyebb rétegeket, csupán a bőr legfelső rétegéből egy gyémántporral futtatott speciális eszközzel "lecsiszolja" a fölösleges sejteket, sejtsorokat. Ezáltal a bőr felszínén egy egészséges, jobb tónusú, a nap vagy az életkor következtében megjelent elszíneződésektől mentes, fiatalosabb bőrfelületet kapunk.
Természetes módon fiatalodik meg a bőr, nincs mellékhatás, nincs kockázat, nincs szükség utókezelésre, nem kell kiesni a napi életritmusból. A kezelés természetesen fájdalommentes és tetszés szerint ismételhető.

Hogyan tehető még tartósabbá a hatás?

  • Ha a kezelést kúraszerűen alkalmazzuk. Egy arc kezelése körülbelül 20 percig tart, melyet 3 hetente érdemes ismételni 4 - 5 alkalommal.
  • Ha megfelelő kozmetikai termékeket választunk otthoni alkalmazásra.

A kezelt bőr több hónapon át megőrzi fiatalosságát, rugalmasságát. A kezelés hatására a mikrokeringés fokozódik, így a bőr „fogékonyabb" lesz a kozmetikumokra, a hatóanyagokat nagyobb mértékben képes felvenni és hasznosítani.

 

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek