25 ÉVE MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

DUO RF kezeléssel szépül Lola!

Arcápolás tekintetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát és jelentőségét. Nem érdemes kivárni azt a pontot, amikor már csak drasztikusabb megoldással segíthetünk a ráncainkon. A mai 20-asok és 30-asok már nagyon odafigyelnek a bőrükre, a gondos arctisztításra, a fényvédelemre. Tudatosan keresik az olyan orvos-esztétikai kezeléseket, melyek tökéletesen használhatók prevencióra is.

Az esztétikai arckezelések az utóbbi években is forradalmi változásokon, újításokon mennek keresztül. A bőrfiatalítás szempontjából a rádiófrekvenciás kezelések egyedülálló hatással rendelkeznek, népszerűsége töretlenül emelkedik a fényesztétikai kezelések mellett. Hatékonyságát klinikai vizsgálatok és a pácinesek tapasztalat is megerősíti.

Lola, a Bársony Orvos-Esztétika termális DUO RF kezelésébe szeretett bele!

„Szerettem volna, ha kicsit felfrissül és életre kel a bőröm. Még csak kezdődő ráncaim vannak, de hiszek a megelőzésben. Vége a télnek, ilyenkor a bőrünk is kicsit fáradtabb, megérdemli az extra törődést. A DUO RF-től mindezt megkaptam. Nagyon kellemes és hatékony kezelés, utána garantált a bababőr.”

Lola DUO RF arckezelése

Termális rádiófrekvenciás kezelés esetén a kollagén rostok összehúzódnak, így a bőrfeszesítő hatás azonnal jelentkezik. Hosszabb távon a termális DUO RF elősegíti a kollagén termelést, hatékonyan stimulálja a kollagént és elasztint termelő fibroblaszt sejteket, mely fiatalosabb bőrképet eredményez.
A kezelés nagy előnye, hogy egész évben végezhető szemben a fényesztétikai kezeléssel, akár nyáron, napsütéses időben is. 3-5 kezelés után a bőrfrissítés üde, egységes arcbőrt eredményez.

Mi az, ami a legjobban tetszik a kezelésben?

 „Átlagosan heti 3 élő műsort vezetek, ezért nálam csak kíméletes kezelés jöhet szóba. Rengeteget sminkelnek, fontos, hogy vigyázzak a bőrömre. A kezelés után csak enyhe pirosodást tapasztaltam és este már semmi sem látszott. A bőröm sokkal feszesebb és ragyogóbb lett, könnyebb sminkelni és sokkal kipihentebbnek is látszom.

Az utóbbi 2 évben kezdtem a bőrápolással tudatosabban foglalkozni. Imádom az arcpakolásokat, nagyon odafigyelek a tisztításra is és igyekszem minél tovább megőrizni ezt az állapotot, mert így érzem jól magam. Az arcom a munkaeszközöm, nem hanyagolhatom el. Régebben vastag alapozóréteggel fedtem el a hibákat, ma pedig igyekszem megelőzni a problémákat és már sokkal finomabban sminkelek. Ezért is esett a választásom egy hatékony esztétikai kezelésre.”- mondja Lola.

 

Bársony DUO RF kezelés

Ha Te is úgy érzed, hogy arcbőröd fáradt, fakó, fénytelen. Ha olyan finomvonalak jelentek meg bőrödön, melyek még csak a bőrfelszínt érintik, akkor a rádiófrekvenciás kezelések gyors és hatékony segítséget nyújtanak. A Bársony DUO RF kezelés a tű nélküli bőrfrissítés egyik leghatékonyabb eszköze.

Ezt a kezelést kifejezetten azoknak ajánljuk, akik gyorsan regenerálódó bőrfiatalító megoldást keresnek. Akik számára az anti-aging a megelőzést is jelenti, már 25-30 éves kortól. 

A prémium kategóriás DUO RF géppel a kezelés rendkívül kíméletesen, de mégis szemmel látható változást eredményez.

Ha erőteljesebb hatásra és teljes bőrmegújításra vágysz, érdemes a frakcionális DUO RF arcfiatalítást választani. A kezelés során a kezelőfejben található érintkezési pontokon keresztül kilépő rádiófrekvenciás energia apró, pontszerű sérüléseket hoz létre a bőrben. A pontok közötti területek épek maradnak. A sebgyógyulás az ép területekről indul ki és gyorsan zajlik, ez az újraképződött bőr egyenletesebb felszínű és tónusú lesz. 

 Ezen felül a kezelés alatt hőenergia is jut a bőr mélyebb rétegeibe, amely közvetlenül hat a kollagén rostokra. Ennek következtében több kollagén és elasztin termelődik, a bőr feszesebb látványt nyújt már közvetlenül a kezelés után. 

Hosszú távon (2-4 hónap alatt) a kezeléssorozat hatására a fibroblast állomány rekonstrukcióján alapuló kollagén megújulás zajlik. Ez eredményezi azt, hogy arcbőr szemmel láthatóan feszesebb és fiatalosabb lesz.

A termális és a frakcionális DUO RF kezelések külön-külön, vagy kombinálva is alkalmazhatók az eredmény maximalizálása érdekében.

A kezelést keresd a Bársony NYUGATI TÉRI központjában!

Aktuális ajánlatunk a webshopon is elérhető >>

barsony.hu - Prospektus
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek