Hatékony SOS alakformáló programot ajánlunk!

A hatékony alakformálás titka, hogy olyan technológiákat alkalmazzunk, melyek egymás hatását fokozzák és segítenek az elért eredményt tartóssá tenni. Az orvos-esztétikai alakformáló kezelésink a legmodernebb eljárásokat ötvözik, melyeket klinikai vizsgálatok is alátámasztanak.

A Bársony alakformáló csomagjai rendkívül hatékonyak, ezt visszatérő pácienseink is megerősítik minden alkalommal.  Garantált körméretcsökkenés, cellulit csökkenés és bőrfeszesítés a lehető legrövidebb idő alatt!

A kezeléssorozatot több száz elvégezett kezelés tapasztalata, klinikai vizsgálatok, pácienseink  visszajelzései és az elért eredmények alapján állítottuk össze.

Mit tartalmaz a csomag?

VelaShape kezelés

4 alkalom VelaShape kezelés, mely 4 technológiát egyesítő testformáló kezelés. Együttes hatást gyakorol a bőrfelszínre és a zsírsejtekre. A VelaShape™ rendszer forradalmi újdonság a testkezelések között, hiszen több eljárást egyesítve - mint a bipoláris rádiófrekvencia, az infravörös fényenergia, a negatív nyomásterápia és a manuális masszázs - többszörözi azok hatását. A kezelés műtéti beavatkozás nélkül formálja és karcsúsítja az alakot.

4x technológia

 • infravörös fényenergia
 • bipoláris rádiófrekvencia
 • pulzáló vákuum
 • mechanikus görgős masszázs

4x hatás 

 • cellulit csökkenés
 • látványos körméret csökkenés
 • bőrfeszesítés
 • testformálás

 

4 alkalom Dr Life kezelés a nyirokkeringés fokozásáért

A mai modern kor mozgáshiányos életmódja, a túlsúlyhoz vezető egészségtelen táplálkozással párosulva a vénás- és nyirokkeringési rendszerek működésének gyengüléséhez vezethetnek. Esztétikai oldalról ez a szervezet salakanyagokkal való telítődéséhez, a jól ismert cellulit problémák súlyosbodásához, pangó folyadékok megjelenéséhez, gyengülő immunrendszerhez vezet.

A hízás egyik elsődleges oka a méreganyagok felhalmozódása, a lelassult nyirok- és vérkeringés. Fontos, hogy a narancsbőr kezelésénél ne csak a külső okokat, hanem a belső okokat, mint a keringést és a salakanyagok felhalmozódását is kezeljük, megszüntessük. A szervezet távozó salakanyagaival a savasság is csökken, beindul a fogyás, elindul a kerületcsökkenés.

A Dr. Life hullámmasszázs egy egyedülálló, rendkívül hatékony gépi nyirokmasszázs, mely tornáztatja az izmokat, az erek falát, fokozza a vérkeringést, helyreállítja a kötőszövet mikrocirkuláris keringését. Klinikai vizsgálatok alapján a nyirokkeringést 50-szeresre képes gyorsítani, mely a zsírbontó kezelések hatékonyságát 30% fokozza!

A kezelés nem csak esztétikai, de általános tünetek, panaszok esetén is hatékony segítséget nyújt:

Salaktalanítás, narancsbőrkezelés, karcsúsítás, zsíroldás, nyirok- és vérkeringés fokozása, relaxáció és stresszoldás, folyadéktöbblet elszállítása, bőr textúrájának javítása, gyenge fizikai kondíciók javítása, izomláz, gyulladás, sebgyógyulás, álmatlanság, immungyengeség, székrekedés feloldása, bélfunkciók javítása.

 „A hullámmasszázs tudatos használata védőoltás az érrendszeri megbetegedések ellen.” -  Center Kft.

4 alkalom mélyzsírégető Wiener fáslizás

Az aromaterápia és a fáslizó módszer kombinációja a legújabb, legtermészetesebb és leghatékonyabb testkezelési módszer arra, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körvonalából. A körfogat csökkentés mellett méregtelenítés, salaktalanítás történik, a bőr látványosan kisimul, feszessé válik.

Az aromaterápiás módszerrel a problémás területekről négyszeres hatékonysággal égnek el a tápanyagok!

Testkarcsúsító kezelés – EZÚTTAL MÁSKÉPP

 • Karcsúsítás négyszeres hatékonysággal
 • Eredményes cellulit és stria kezelés
 • Intenzív kötőszövet méregtelenítés
 • Bőrfeszesítés
 • Vérkeringés fokozása

A módszer egy hideg-meleg hatáson alapszik. Az Aromawickel hatóanyagban lévő éterikus olajok, mint az eukaliptusz, borsmenta menthol és rozmaring erős hyperemizáló hatásuknál foga intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. Köztudott, hogy a szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a test és a belső szervek működéséhez szükséges a belső hőmérséklet fenntartása. A szervezetben a vér szállítja a tápértékeket, amelynek nagy részét a kezelés időtartalma alatt a felszínhez közel eső rétegekben tartjuk. Így a szervezet mélyebb rétegeiben belső hűvösség keletkezik. A belső hűvösség érzetnek az a hatása, hogy a szervezetnek le kell építeni és el kell égetnie a felraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítésével fenntartsa a szervezet termikus egyensúlyát a mélyebb rétegekbe is. Ennek következtében az aromaterápiás módszerrel négyszeres hatékonysággal égnek el a fölös tápértékek a kezelt területeken.

A napi kalóriaszükséglet 70-80%-át a test csak arra használja, hogy az emberi szervezet belsejében ezt a természetes hőegyensúlyt (testhőmérséklet) állandó szinten tartsa!

Sikereink közé tartozik, hogy a technológia elő és utókezelő anyagainak hatására a lógó has, ill. haskötény, vagy általában a nagyon laza szövetek célzott kezelések hatására csodálatos mértékben eltűnnek, visszafeszesednek.

 

EGY KIS PLUSZ - A HATÁS FOKOZÁSA ÉRDEKÉBEN

 • Ajánlott a napi minimum 2,5-3 liter folyadék (szénsavmentes ásványvíz, gyógytea) fogyasztása.
 • Kiegyensúlyozott, egészséges, zöldségekben, gyümölcsökben gazdag táplálkozás.
 • Rendszeres, legalább heti 2-3 alkalommal végzett mozgás

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek