25 ÉVE MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

Hyaluronsavas töltés, mimikai ráncokat célzó kezelés? Mit válasszak?

A hyaluronsav a bőr és a kötőszövet alap építő eleme. Majdnem minden szövetben megtalálható, viszont mindenhol más a szerepe. Az izmokban és a bőrben a rugalmasságért felel, az ízületeknél pedig jelentős hatása van az ízületi kopás elleni védelemben, fontos szerepet játszik a gyulladások csökkentésekor és a sebgyógyulási folyamatokban is.

A kötőszövet sejtközötti állománya kollagénből, elasztinból és hyaluronsavból áll. A kollagén biztosítja a bőr alap megtámasztását (a vázat), az elasztinnak köszönhető a bőr rugalmassága (a mimikai mozgások után a ráncok kisimulnak), a hyaluronsav pedig vizet raktároz. Ennek köszönhető a bőr hidratáltsága és az arc kontúrjának megtartása.

A kor előrehaladtával mindhárom elem mennyisége, termelődése csökken. A töltőanyagok szerte a világban nagyon népszerűek, mert segítenek a bőr öregedési folyamatait visszafordítani. Az egyes töltőanyagok az arc feltöltésére, az orcák megemelésére, az ajkak teltebbé tételére, a ráncok kisimítására, és a hidratáltság helyreállítására használhatók. A kezeléstől és a használt hatóanyag minőségétől függően az eredmények akár 24 hónapig fennállhatnak.

A bőr kollagén és hialuron tartalma

 

A hyaluronsav hasonló hatású, mint a kollagén I. típusa, vagyis segít a bőr feszesen tartásában. A hialuronsav egy vízmegkötő anyag, vagyis saját tömegének akár ezerszeresét is képes a vízből magába zárni, így a bőrben tartani a nedvességet.

A hyaluronsav is 25 éves kor után elkezd csökkeni a bőrben, de ennek az esésnek a mértéke még a kollagénnél is nagyobb. A hyaluron pótlása kiemelkedően fontos a fiatalos arcbőr érdekében.
Tudományos kísérletek bizonyították, hogy hialuronsavas töltés hatására beindul a bőrben a kollagén szintézis is. Így a kezelt területek megfiatalodnak.

Kinek ajánljuk a hyaluronsavas kezelést?

Ajakfeltöltés hyaluronsavval

Minden olyan 25-30 év feletti nőnek és férfinak, aki műtét nélkül egy természetes, biztonságos eljárással szeretnék megőrizni bőrük fiatalságát vagy korrigálni a kisebb ráncokat.

Miért ilyen fiatalon? 

A kezelést azelőtt érdemes elkezdeni, mielőtt a bőr megtörne és a felszín alatt átrendeződnének a kollagén rostok.

Hogyan történik, mennyi ideig tart a kezelés?

A kezelés érzéstelenítéssel kezdődik, ez után 20-30 percet vesz igénybe, utána vissza lehet térni a napi teendőkhöz. Így akár egy ebédszünetben is elvégezhető.

Milyen hialuron tartalmú töltőanyagot válasszunk?

A minőség számunkra nem kompromisszum! A mi választásunk a JUVÉDERM®!

  • A JUVÉDERM® a világelső márka a hyaluronsav(HA) tartalmú töltőanyagok piacán.
  • A JUVÉDERM® eredményei akár 9-24 hónapig is fennmaradhatnak a kiválasztott kezeléstől függően.
  • A JUVÉDERM® a bőr alatti szövetekbe kerülve természetes megjelenést biztosít.

Hyaluron feltöltésMi történik akkor ha a hyaluronos töltés önmagában nem elég? Ne essen kétségbe! Erre is van biztonságos megoldásunk!

Míg a hyaluronos töltés az állandó, izommozgás nélkül is jól látható ráncok kisimítására alkalmas. A BTX-szel képesek vagyunk a dinamikus, úgynevezett mimikai ráncokat kezelni. Ha mindkét típusú ránccal rendelkezik, akkor plasztikai sebészünk vagy bőrgyógyászunk a két hatóanyag kombinációjának segítségével állítja össze az egyénre szabott kezelési tervet, mellyel a tökéletes eredmény garantálható.

A hyaluronsav már a bőr megfelelő rétegébe juttatást követően feltölti a barázdákat. Az eredmény azonnal látható. A mimikai ráncokat célzó injekciós kezelést követően azonban várnunk kell néhány napot, amíg a befecskendezett hatóanyag reakcióba lép az idegsejtekkel és meggátolja az ott lévő izom és az ideg között ingerület átvitelt, vagyis kiiktatja az izommozgást.

Tudtad? Néhány érdekesség a hyaluronsavról:

  • Fül-orr-gégészeti alkalmazás: a hyaluronsavat nyálkahártyán ugyanolyan hatékonysággal lehet alkalmazni, mint belsőleg vagy külsőleg. Hatását azáltal fejti ki, hogy nedvesen tartja a nyálkahártyát, annak funkcióit javítja, ezáltal segíti a különböző kórokozók, allergének, szennyező anyagok kiürülését. Hyaluronsavas kezeléssel csökkenthetők bizonyos krónikus légúti panaszok. Támogatja a nyálkahártya regenerálódását műtétek vagy műszeres beavatkozások után, vírus és bakteriális fertőzések esetén felgyorsítja a gyógyulást.
  • Kiegészítő kezelésként a hyaluronsav jó hatással lehet fülkürt hurut, gennyes középfülgyulladás, nátha és orr nyálkahártyát érintő gyulladások esetén.
  • A hyaluronsavat régebben állatmaradékokból nyerték ki, mint kakastaréj vagy tonhalszem. Ma már szerencsére fermentációs technikákkal, hyaluronsav baktériumokkal tenyészthető ki.
  • Táplálkozásoddal is segítheted a hyaluronsav szinted megóvását: a hyaluronsav kiváló forrása a hús- és a csontleves, a kocsonya, de a citrusfélék, a káposzta, a vörös gyümölcsök, az édesburgonya, a banán, sőt a vörösbor is nagy mennyiségben tartalmaz hyaluronsavat.
barsony.hu - Prospektus
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek