Mindig hivatásomnak tekintettem, hogy segítsek az embereknek életminőségük javításában!

Kasztl Szilviával – a Bársony Orvos-Esztétika MOM Park melletti központjának vezető asszisztensével beszélgettünk.

Manapság már egyre ritkább, hogy valaki 20 évet tölt el ugyanazon a munkahelyen. Mit jelent számodra a Bársony?

A Bársony Klinika előtt kórházban dolgoztam. Mindig hivatásomnak tekintettem, hogy segítsek az embereknek életminőségük javításában ,álmaik megvalósításában. Szeretek emberekkel foglalkozni. A Bársony a kezdetektől minden feltételt biztosított, hogy a hivatásomat a legmagasabb szinten alkalmazhassam, folyamatosan fejlődtünk együtt, az elmúlt 20 év során. Boldog vagyok, hogy az elmúlt években a munkám sikerét sok elégedett páciens koronázta.

A Bársony számomra együtt jelenti a biztonságot, az évtizedes tapasztalatot, gyakorlatot és a folyamatos fejlődést, tanulást, valamint az új egyre hatékonyabb kezelések alkalmazását. Az exkluzív környezet és az együttműködő csapat a mindennapi sikerek záloga.

A Bársonynál eltöltött 20 év nemcsak munkahely, hanem 20 év valódi szakmai tapasztalat számodra. Te valóban testközelből láttad és tapasztaltad, hogy hogyan fejlődött ennyi év alatt az orvos-esztétika.

Az elmúlt 20 év szakmailag abszolút magabiztossá tett. Valóban testközelből láttam a technológiai fejlődést, az egyre többet tudó gépeket, eljárásokat. A mai napig saját magunkon is kipróbáljuk a kezeléseket, és csak azt alkalmazzuk, ami valóban beválik, amit saját tapasztalatból is tudunk ajánlani pácienseinknek. Ezt a hitelességet nagyra értékelik pácienseink is.

Mit gondolsz arról, hogy már egyre több helyen érhető el a lézeres szőrtelenítés?

Úgy gondolom, hogy bár egyre több helyen foglalkoznak lézeres szőrtelenítéssel, nem mindegy, hogy milyen készülékkel és milyen tapasztalattal végzik a kezeléseket.

Magyarországon mi voltunk az első Lézerklinika aki elkezdett foglalkozni a lézeres szőrtelenítéssel. Meggyőzödésem, hogy mi professzionális szakmai asszisztenciával és orvosi háttérrel rendelkezünk. Mindig a legújabb technológiájú orvosi lézerkészülékekkel dolgozunk, ezátal garantáljuk a kezelés eredményességét.

Mivel győznél meg valakit, hogy a Bársonyba jöjjön lézeres szőrtelenítésre?

A valódi szakmai tapasztalat, a csúcstechnológiás Alexandrite lézer, az orvosi háttér és a több tízezer elégedett páciens, akik közül sokan – az eredményes kezeléseknek köszönhetően – újabb és újabb kezeléseket próbálnak ki.

Te milyen kezeléseket próbáltál már ki? Van kedvenced?

Természetesen amire szükségem és lehetőségem van, azt kipróbálom. A lézeres szőrtelenítés az egyik kedvencem, ez volt az első amit kipróbáltam. Volt már mikropixeles CO2 lézeres arckezelésem, szemhéj fiatalító plazmakezelésem, Velashape kezelésem a cellulit eltüntetésére.

Mesélj egy pozitív Bársonyos élményedről!

Több ilyen esetről is tudnék mesélni, de azt sosem felejtem el amikor pár évvel ezelőtt egy hölgy jött arc lézeres szőrtelenítésre, tele gátlással, sállal eltakart arccal, bizalmatlansággal.

Sokáig tartó beszélgetéssel sikerült meggyőznöm arról, hogy ne féljen a borotválástól és a kezeléstől, mert már az első kezelés után tapasztalni fogja a lézer jótékony hatását. Nagyon le fog lassulni a szőrnövekedés és fokozatosan beindul a ritkulás is. Hónapról hónapra egyre felszabadultabb, boldogabb lett a hölgy, mert rendkívül eredményes volt a kezelés.

Ez jó érzéssel töltött el, mert ezáltal teljesen megváltozott a hölgy életminősége, visszanyerte régi önmagát, amit nekünk is köszönhetett.

Mesélj a Bársony asszisztensekről!

Mindig mosolygós, képzett, összeszokott és kiegyensúlyozott asszisztensekből álló csapattal dolgozunk.

Ha valaki tanácstalanul fordul hozzátok, elveszve a sok kezelés útvesztőjében, hogyan segítetek neki?

Minden esetben egy orvosi konzultációt javasolunk ahol egyénileg az ő problémájának legmegfelőbb,leghatékonyabb kezelést tudunk ajánlani.

Hogyan éred el, hogy a páciensek maximálisan elégedettek legyenek?

Nyílt kommunikációval. Minden kezelésről részletes, korrekt felvilágosítást adok, mely során átbeszéljük a páciens igényeit, elvárásait. Eloszlatom az esetleges félelmeit. megosztom személyes tapasztalataimat.

 

 

 

Bársony magazin

Bertalan Annamáriával beszélgettünk. Annamari már több mint 10 éve a Bársony csapat oszlopos tagja. A BÁRSONY BUDA és a BÁRSONY NYUGATI páciensei...
A mai világban szinte hihetetlenül hangzik, hogy Adrienn, a BÁRSONY ÓBUDA vezető asszisztense már 22 éve erősíti a Bársony csapatát. Ez 22 szakmai...
Nagy Krisztinával beszélgettünk, aki már több mint 11 éve a Bársony csapat tagja. 24 éves voltam amikor először beléptem a Bársony kapuján...

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek