Mire figyeljen nyáron, akinek sok anyajegye van?

Dr. Lukácsi Andrea bőrgyógyász válaszol:

Akinek sok anyajegye van, annak nem csak nyáron kell odafigyelnie a bőrére. Célszerű évente bőrgyógyászati szűrővizsgálatra elmenni, valamint fontos a 3 havonta elvégzett önvizsgálat is. Mindenképp orvoshoz kell fordulni, ha bőrünkön egy újonnan, gyorsan növekvő elváltozást észlelünk, egy régi bőrelváltozásunk megváltozik (szín, méret, aszimmetria, szabálytalan forma), egy meglévő bőrelváltozás magától vérezni kezd.

Bővebb információért KÉRDEZZEN ORVOSUNKTÓL vagy JELENTKEZZEN BŐRGYÓGYÁSZATI VIZSGÁLATRA!

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek