"Nagyszerű érzés látni a pácienseken a kezelések pozitív hatását"

Nagy Krisztinával beszélgettünk, aki már több mint 11 éve a Bársony csapat tagja.

Beszélgetés Nagy Krisztinával24 éves voltam amikor először beléptem a Bársony kapuján zöldfülűként és a csapat legfiatalabb tagjaként. Számomra itt minden új volt, de ahogy megismertem a kezeléseket és ki is próbálhattam őket, egyből tudtam, hogy ezt szeretném csinálni! Sok kihívást, tanulást és izgalmat jelentett ez számomra, bátran vállaltam!

Nagyon rövid idő alatt olyanná vált számomra a Bársony, mint egy kis család. Ez ma is így van, büszke vagyok arra, hogy egy ilyen csapat tagja lehetek. A mai világban azt gondolom, hogy mindennél többet jelent, ha valaki elmondhatja a munkahelyéről, hogy olyan emberekkel dolgozhat együtt, akik amellett, hogy munkatársak, a magánéletben is nagyon jó emberek.

Ha visszanézek az elmúlt évekre  rengeteg új kezelésünk van, ami szintén azt igazolja, hogy mi is folyamatosan megújulunk és  tanulunk.

Szinte minden kezelést kipróbáltam már az évek alatt - lézeres szőrtelenítést, zsírbontást, többféle arc kezelést - , így remek érzés hogy a pácienseimnek a saját tapasztalataimat tudom elmondani. Jól esik, hogy segítséget kérnek egy-egy kezeléssel kapcsolatban,  kikérik a személyes véleményem, sokszor ez alapján döntenek!

Kedvenc kezeléseim közé tartozik a VIVACE arckezelés és a Velashape alakformáló kezelés, melyeket rendszeresen, minden évben akár többször is  igénybe veszek. Nagyszerű érzés hétről hétre látni a pácienseken a kezelések pozitív hatását, az elégedettséget. Sokszor mesélik, hogy még a férjük is észreveszi a változást, ami valljuk be, elég nagy szó!

Adni jó! Legyen az egy mosoly, egy pozitív visszajelzés vagy dicséret, ami feltölti a lelkünket!

Nagy Krisztina és Epres PanniA kezelések jótékony hatásai mellett sokszor a pácienseknek szükségük van egy jó szóra, egy kis bíztatásra ahhoz, hogy jó úton haladnak és ne adják fel. Ez leginkább az alakformáló kezelésekre igaz. Egy alakformálás nem csak arról a pár hétről szól, ami a kúrát magában foglalja. Sokaknak ez egy életmód váltás kezdete is, döntés az egészségesebb élet irányába!

Én magam is tapasztalom sokszor, hogy ez nem egyszerű folymat, időre és türelemre van szükség saját magunkkal szemben.  A testünk válaszolni, reagálni fog a változásokra.

Ami a legfontosabb, hogy  érezzük jól magunkat, töltsük fel lelkünket pozitív energiákkal,  mert ez meglátszik a kisugárzásunkban is!

Bársony magazin
Beszélgetés Bertalan Annamáriával
Bertalan Annamáriával beszélgettünk. Annamari már több mint 10 éve a Bársony csapat oszlopos tagja. A BÁRSONY BUDA és a BÁRSONY NYUGATI páciensei is...
Interjú László Adriennel
A mai világban szinte hihetetlenül hangzik, hogy Adrienn, a BÁRSONY ÓBUDA vezető asszisztense már 22 éve erősíti a Bársony csapatát. Ez 22 szakmai...
Arcápolási tudnivalók
Megelőzés és kezelés hatékonyan Mit tehetünk azért, hogy bőrünk sokáig megőrizze rugalmasságát és fiatalos legyen? A bőr öregedését csupán 20%-ban...
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek