24 ÉVE MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

Ne legyen tabu, amire már van megoldás!

Dr. Ambrus Zoltán nőgyógyászt kérdeztük a lézeres intimkezelésről.

Miben segít az intim lézeres kezelés, milyen problémákra nyújt megoldást?

Inkontinencia kezeléseA CO2RE INTIMA lézeres kezeléssel egyszerre több probléma orvosolható eredményesen. A stressz inkontinenciát, a hüvelyszárazságot, a tág hüvely problémát, a fájdalmas szexuális együttlétet lehet kezelni. Megoldást jelenthet az idősebb és a fiatalabb korosztály számára is, akár már a szülés után jelentkező problémák kezelésére.

Manapság még mindig nehezen beszélnek a nők ezekről a problémákról, pedig már létezik megoldás.

gen, létezik megoldás, méghozzá műtét nélküli megoldás is! Az inkontinencia esetében például a műtét nem minden esetben hoz tartós eredményt, a beavatkozás fájdalmas, altatással és hosszú lábadozási idővel is együtt jár. A lézeres kezeléssel fájdalom és gyógyulási idő nélkül, biztonságosan érhetünk el eredményeket. Nagyon sok páciensünk életminőségén javított már a kezelés.

Milyen lézerkészüléket használ a kezelés során?

A Bársonyban a ma ismert legjobb lézertechnológát alkalmazzuk a kezelésekhez. A CO2RE INTIMA nevében is benne van, hogy szén-dioxid alapú frakcionált lézer. Sokkal hatékonyabb, mint az erbium alapú lézerek. Ráadásul a CO2RE INTIMA készülék feje egyedülállóan, 360 fokban képes elfordulni, ezért a területet rendkívül alaposan, pontosan és biztonságosan kezeli.

Hírlevél feliratkozás

Miért jobb a szén-dioxid alapú lézer technológia az intim kezeléseknél?

Egyrészt a szén-dioxid alapú lézer jóval több energiát képes bevinni a szövetek mélyebb rétegeibe, másrészt az erbium lézeres kezelések nem ritkán vérzéssel párosulnak míg a CO2 lézer hőhatása lezárja az érvégeket és nincs vérzés, valamint kevesebb kezelés is elegendő.

Mennyi ideig tart a kezelés?

Természetesen a kezelés típusától függ, de nagyjából 15-20 perc. Az CO2 lézert kibocsátó eszköz megjelenését, használatát tekintve hasonló egy hüvelyi ultrahanghoz és nem jár kellemetlenséggel vagy fájdalommal.

Hogyan győzné meg az érintett hölgyeket a kezelés hatékonyságáról?

Teljesen természetes, hogy sokakban van némi félelemérzet, hiszen intim terület kezeléséről van szó. Sokan nehezen szánják rá magukat még az első konzultációra is, talán ez a legnagyobb lépés a probléma megoldásához vezető úton. Amikor megérti valaki a kezelés célját, az eljárást hatékonyságát és hatalmas előnyeit, már nem kell tovább győzködni. Ráadásul a CO2RE INTIMA lézerkezelés után a kezelési eredmények és a páciens elégedettség is kimagasló. 

Lézeres intim kezelés

Ha többet szeretne tudni a CO2RE INTIMA lézeres kezelésről kattintson ide >>

A kezelést a Bársony Buda (MOM Park melletti) központunkban végezzük.

Ha időpontot szeretne kérni kattintson ide >>

Vagy hívjon minket az alábbi elérhetőségeken:

mobil: 06 20 324 7676

vezetékes: 06 1 22-52-969

A kezelést akár a webshopon keresztül is megvásárolhatja >>

barsony.hu - Prospektus
Bársony magazin
Intim lézeres kezelés
A szülés kívül-belül átformálja az anyukákat, hiszen nemcsak baba, de anya is születik. A boldog pillanatokra azonban árnyékot vethet, ha az intim...
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek