Nem mindegy, kit választ, ha HIFU kezelésről van szó!

A HIFU arckezelést óriási érdeklődés övezi, a kereslet növekedésére pedig a piac is reagált: a HIFU egyre több hely kínálatában szerepel - ráadásul sokszor jelentős árengedménnyel. Sokan hiszik, hogy jó üzletet csinálnak, amikor egy, az eredeti ár töredékéért kínált kezelés mellett teszik le a voksukat, de orvos-esztétikai beavatkozások esetén mindig érdemes óvatosnak lenni! Cikkünkben összeszedtük, miért nem mindegy, kit választ, ha HIFU kezelésről van szó!

 

Már az ár is beszédes

A kuponos oldalakon nap mint nap találhatsz olyan hirdetéseket, amik HIFU kezelést kínálnak az eredeti ár töredékéért. Elsőre csábító lehetőségnek tűnhet, hogy az általad kipróbálni kívánt kezelést sokkal olcsóbban vedd igénybe, de hidd el, a régi közmondás - miszerint olcsó húsnak híg a leve - ez esetben sincs másként!

Az orvostudomány rohamtempóban fejlődik, ezáltal egyre több olyan kezelés válik elérhetővé, ami tíz-húsz évvel ezelőtt az átlagember számára megfizethetetlen volt, azonban egy bizonyos szint alá egyszerűen lehetetlen levinni az árakat.

Ez a HIFU esetében sincs másként: ez egy drágább kezelés, mégpedig azért, mert maga a jó kezelőgép is drága, ráadásul a kezelőfej-végeket bizonyos számú lövés után cserélni kell, ami szintén költséges. Ráadásul a kezelés orvosi felügyeletet, szaktudást, tapasztalatot igényel.

Mindenképp gyanakodj, ha valahol az eredeti ár töredékéért kínálják a beavatkozást, mert egy bizonyos összeg alá lehetetlen levinni az árakat, így valószínűleg nem ugyanazt a minőséget kapnád, mint egy nagy múltú orvos-esztétikai központban!

 

Orvosi minősítésű gép

A HIFU technológia összetett és nagy pontosságot igényel, így hatékony és biztonságos arckezelő gépet csakis a legfejlettebb gyártók képesek előállítani.

A konzultáció alkalmával mindenképp kérdezz rá, milyen géppel dolgoznak az adott helyen, és hogy a kezelőfejek átestek-e a szükséges ellenőrzésen!

Ha konzultáció nélkül végeznék el rajtad a kezelést, meg se forduljon a fejedben, hogy igent mondj rá! Ne kockáztass, ugyanis a rossz minőségű fókuszált ultrahangos kezelés nemcsak felesleges pénzkidobás lehet, de akár esztétikai problémákat is okozhat!

Hogy mégis hogyan győződhetsz meg arról, hogy valahol a megfelelő géppel dolgoznak? Kérd el a készülék orvosi CE tanúsítvány számát! Sok gép rendelkezik sima CE tanúsítvánnyal, ez azonban csak annyit jelent, hogy az adott készülék forgalmazható az EU területén. A négyjegyű orvosi CE szám viszont igazolja a készülék hatékonyságát és biztonságosságát!

Ha megkaptad a számot, mindenképp nézz utána, valós-e a lajstromszám, és hogy milyen gyártó mely készülékéről van szó!

A HIFU eredményessége tehát elsősorban a gép minőségén múlik: rossz géppel lehetetlen jól kezelni, jó géppel pedig lehet jól de akár rosszul is kezelni. Itt jön képbe a következő szempont: a szakorvos.

 

A kezelés orvosi felügyeletet igényel

Ha a csúcstechnológia megvan, még mindig szükség van egy szakemberre, aki tisztában van a technológia működésével és azt képes célzottan alkalmazni.

Ha a konzultáció alkalmával a leendő kezelőorvos oklevele nem lenne szem előtt, mindenképp kérd meg rá, hogy mutassa be neked a papírt, ami tanúsítja, hogy megvan a gép kezeléséhez szükséges képesítése és tapasztalata! (Egy megbízható szakember egyébként ezt magától is megteszi.)

Bár a HIFU egy non-invazív eljárás, csakis akkor biztonságos, ha egy körültekintő konzultációt követően, orvosi felügyelet mellett történik!

Kevesen tudják, de ha feltöltőanyag vagy szálbehúzás van valaki arcában, akkor csakis orvos döntheti el, hogy elvégezhető-e a kezelés. Ha egy helyen a konzultáció alkalmával rá sem kérdeznek erre, biztos lehetsz benne, hogy rossz helyen jársz...

 

A hatékony és biztonságos HIFU kezelés három pillére

Bár úgy tűnhet, könnyű elveszni a rengeteg ajánlat között, valójában csak három dologra kell odafigyelned! Fontos, hogy

  • szakavatott helyen
  • orvosi minősítésű géppel
  • és szakorvosi felügyelet mellett végezzék a kezelést.

A Bársony Orvos-Esztétikában természetesen mindhárom feltétel teljesül, így nyugodt szívvel ránk bízhatod magad!

 

Bársony magazin

Akciós kezeléscsomagjaink elérhetők a Bársony webshopon! 1. Válassza ki kedvenc kezelését! 2. Fizessen most biztonságosan, bankkártyával! 3...
- INTERJÚ BODNÁR ÉVÁVAL, A BÁRSONY ORVOS-ESZTÉTIKA IGAZ-  A szépészeti beavatkozásokat ellenzők egyik leggyakrabban ismételt mondata, hogy “...

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek