23 éve a megbízható választás

Őrizd meg az EGYEDISÉGEDET!

- Skinbooster kezelésekkel!

Merj EGYEDI lenni, tűnj ki a tömegből!

Minden arcnak megvan a karaktere, melytől egyedivé és megkülönböztethetővé válik. Minden arcnak megvan a maga szépsége, egy szépen ívelt szájforma, egy csinos orr vagy egy vidám tekintet formájában. Számunkra az orvos esztétikai kezelések célja, hogy megőrizzük egyediségünket, vonásainkat de az idő múlásának jeleit lehetőségünk van lassítani. Az öregedést megállítani mi sem tudjuk, de a kötőszövetek erősítésével, a fibroblaszt sejtek és hyaluronsav termelésének fokozásával,  az idő múlásának jeleit tudjuk lassítani, kezelni.
Modern és személyre szabott kezeléseink által a bőr feszesebb lesz, mérséklődnek a szem körüli ráncok, az ajkak teltebbé válnak, a finomvonalak elhalványulnak. A kötőszövet erősödésével a bőrkép egységesebbé és ragyogóbbá válik, mely megváltoztatja a megjelenést miközben ugyanaz az arc néz vissza a tükörből. 
Azt valljuk, hogy minden nőnek más kezelésre van szüksége saját karakterétől függően. Egy egyedi kezelési terv felépítésével érhetjük a legjobb és hosszútávú eredményt.

Lassítsd az idő múlásának látható jeleit!

A másik fontos tényező az idő. Számunkra ez az időben elkezdett, megelőző kezeléseket is jelenti. A kötőszövet erősítésére már a 30-as évektől sor kerülhet elkerülve ezzel azt, hogy a bőrünkön hirtelen érzékeljünk negatív változást. Az orvos esztétikai kezelések hasonlóan működnek az arcápolás rutinunkhoz, ahol szintén nem egyik napról a másikra látjuk a változást. 
 
A hozzánk forduló páciensek leggyakrabban az alábbiakra panaszkodnak:
  • elégedetlenek a bőrminőségükkel
  • szem körüli puffadás és karikák
  • erősödő szem körüli ráncok
  • mélyülő homlok barázdák
  • fénytelen, fakó bőr
  • foltos bőr
Őrizd meg az egyediségedet SKINBOOSTER kezeléseinkkel!
 
Kezelések melyek hatására nem változnak meg egyedi vonásaink, mégis élettelivé válik arcunk
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BÁRSONY BUDA
(MOM PARK MELLETT)

1126 Budapest, Kernstok tér 3.

mobil: 06 20 324 7676

 

BÁRSONY ÓBUDA
BÉCSI ÚT 183.

1032 Budapest Bécsi út 183.

mobil: 06 20 241 9734

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek