25 ÉVE A MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

Őrizd meg az EGYEDISÉGEDET!

- Skinbooster kezelésekkel!

Megőriznéd fiatalos vonásaidat? Skinbooster kezeléseink a saját természetes kontúrok megőrzése mellett biztosítják az egységes, hidratált bőrképet, textúrát. Anti-aging hatás, kollagén és elasztin stimuláció már a 30-as évek közepétől. Feszesítsd bőröd a legmodernebb eljárásokkal és töltőanyagokkal!

KÉRJ IDŐPONTOT A KEZELÉSEKRE ITT >>

Merj EGYEDI lenni, tűnj ki a tömegből!

Minden arcnak megvan a karaktere, melytől egyedivé és megkülönböztethetővé válik. Számunkra az orvos esztétikai kezelések célja, hogy megőrizzük egyediségünket, sajátos vonásainkat. Az öregedést megállítani mi sem tudjuk, de a kötőszövetek erősítésével, a fibroblaszt sejtek és hyaluronsav termelésének fokozásával, az idő múlásának jeleit bizonyos mértékben lassíthatjuk. Modern és személyre szabott kezeléseink által a bőr feszesebb lesz, mérséklődnek a szem körüli ráncok, az ajkak teltebbé válnak, a finomvonalak elhalványulnak.
 
Azt valljuk, hogy minden nőnek más kezelésre van szüksége saját karakterétől függően. Egy egyedi kezelési terv felépítésével érhetjük el a legjobb és legtartósabb eredményt.

Lassítsd le az idő múlásának látható jeleit!

A másik fontos tényező az idő. Számunkra ez az időben elkezdett, megelőző kezeléseket is jelenti. A kötőszövet erősítésére már a 30-as évektől sor kerülhet elkerülve ezzel azt, hogy a bőrünkön hirtelen érzékeljünk negatív változást. Az orvos-esztétikai kezelések hasonlóan működnek az arcápolás rutinunkhoz, ahol szintén nem egyik napról a másikra látjuk a változást. 

Miben segíthetnek a Skinbooster kezelések?

  • elégedetlenek a bőrminőségükkel
  • szem körüli puffadás és karikák
  • erősödő szem körüli ráncok
  • mélyülő homlok barázdák
  • fénytelen, fakó bőr
  • foltos bőr
Őrizd meg az egyediségedet SKINBOOSTER kezeléseinkkel!
 
Kezelések melyek hatására nem változnak meg egyedi vonásaink, mégis élettelivé válik arcunk:

PROFHILO® KEZELÉS

A Profhilo® a jelenleg elérhető egyik legmagasabb koncentrációjú hyaluronsav alapú töltőanyag. Segít a bőr rugalmasságának, feszességének, teltségének visszaállításában. Mélyen hidratálja és feltölti a bőrt, alkalmas az öregedő bőr szöveteinek „remodellizációjára”.
 
 A Profhilo® egy egyedülálló bőrszerkezet átalakító kezelés. Rendkívül magas hyaluronsav koncentrációjának köszönhetően az injektálást követően azonnal elkezd terjedni a bőrben. Pár szúrási ponttal az egész arcot lehet kezelni. A Profhilo® esetében az alacsony és magas molakulatömegű hyaluront egy adagban injektálják a bőr alá, ezáltal mélyebben hidratál és lassabban, de hosszabb ideig fejti ki hatását. Alkalmazási területek: arc, nyak, dekoltázs és kézfejek
 
Bővebb információ a kezelésről:
 

EJAL40® KEZELÉS

Az EJAL40® egy innovatív technológiával előállított 3 különböző molekula súlyú hyaluronsavat tartalmazó biorevitalizációs készítmény. Egy ampulla 40 mg hyaluronsavat tartalmaz, mely a 3 lépéses kezeléssorozatnak köszönhetően helyreállítja a természetesen csökkenő hyaluronsav szintjét a bőrben.
 
A kezelés előnye, hogy nagyon kevés szúrással jár. Elegendő az arc két oldalán csak 4-4 meghatározott ponton beadni, mert a nyirokkeringésen keresztül egyenletesen eloszlik a bőrben.
 
Alkalmazási területek: arc, nyak és a dekoltázs
 
 
Bővebb információ a kezelésről:
 
 

VOLITE KEZELÉS

Tökéletes skinbooster kezelés a bőr állapotának javítására. Csupán egy Volite kezelés és akár 9 hónapon keresztül ragyogóan hidratált lesz a bőre.
 
Bőrünk 35 éves kor felett rohamosan veszít rugalmasságából, ami a hyaluronsav tartalmának csökkenésével magyarázható. A hyaluronsav pótlását tartósan tudjuk biztosítja a Juvéderm újításával, a Volite kezeléssel. A hatóanyagot a bőr mélyebb rétegeibe juttatjuk, ami beépül és javítja a bőr általános állapotát.
A kezelés eredményeként természetes tartású, rugalmas, sima felszínű  lesz a bőre.
 
Alkalmazási területek: arc, nyak, dekoltázs, kezek
 
 
Bővebb információ a kezelésről:
 

NUCLEOFILL KEZELÉS

A Nucleofill egy olyan skinbooster kezelés, mely feszesíti és hidratálja az arcbőrt és a szemkörnyék területet. A kezelés történhet az egész arc területén vagy kifejezetten egy részterületre fókuszálva, szemkörnyéken.
 
A Nucleofill gél egy olyan bio-restruktáló hatású anyag, amely a sejtek aktív működését serkenti, ezáltal javul a bőrtónus, elhalványulnak a ráncok. A kollagéntermelés serkentése már fibroblaszt szinten beindul, újraépítve a sejtek szerkezetét. Fő hatóanyaga a vadlazac örökítőanyagának tisztított kivonata, melyet tűs mezoterápiával juttatnak a bőrbe. 
Alkalmazási területek: Arc, nyak, dekoltázs és szemkörnyék, akár külön-külön vagy egy kezelés keretében. A szemkörnyék terület önállóan is kezelhető.
 
 Bővebb információ a kezelésről:

 

NCTF® 135HA KEZELÉS

Az NCTF® 135 vízállagú polirevitalizációs készítmény, mely mezoterápiás kezelésekhez használható. Hatásos a finom vonalak elsimítására és a bőr rejuvenálására, újraépítésére. Sejtszinten kezeli a bőrt, tápanyagokkal tölti fel.

Igazi SKINBOOSTER, több mint 50 összetevője között megtalálható a hyaluronsav, 12 fajta vitamin, aminosavak, nukleinsavak, koenzimek, antioxidánsok és különféle ásványi anyagok. Az NCTF® 135HA kezelés hatására a bőrminőség már az első kezelés után szemmel láthatólag javul, az apróbb ráncok elsimulnak, a bőr ragyogóvá válik.

A kezelés minden korosztály számára javasolt, már a 30-as életévektől a bőrminőség javítására, a bőrtömörség megőrzése céljából. 
 
Bővebb információ a kezelésről:
 
 

Aktuális ajánlataink

10% kedvezmény

Most bármely Skinbooster kezelésre 10% kedvezményt kap május 31-ig

10% kedvezmény

IDŐPONTFOGLALÁS

A TELJES ÁRLISTÁÉRT KATTINTS IDE!

Skinbooster kezeléseink a Bársony Óbuda és a Bársony Buda klinikákon érhető el.

BÁRSONY BUDA (MOM Park mellett)
1126 Budapest, Kernstok tér 3.
mobil: 06 20 324 7676

BÁRSONY ÓBUDA (Kolosy tér közelében)
1036 Budapest, Bécsi út 52.
mobil: 06 20 241 9734

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek