Tájékoztatás

Kedves Pácienseink!


A rendkívüli egészségügyi helyzetre való tekintettel pácienseink és kollégáink védelmében 2020. március 23-tól központjaink ideiglenesen zárva tartanak.

Hétfőtől péntekig viszont 8-16 óráig telefonos ügyeletet tartunk. Ne felejtsék, mi Önökért vagyunk, kérdéseikkel bátran forduljanak hozzánk telefonon vagy emailben!

Amennyiben előjegyzésük van, a vizsgálatra vagy a kezelésre egy későbbi időpontban kerül majd sor. Természetesen az előre megvásárolt bérletek és kezelések továbbra is érvényesek.

Amennyiben még a jelenlegi kedvezményes ajánlataink közül átutalással vásárolna, hívja asszisztenseinket a részletekért!

A lehető leghamarabb visszatérünk, hogy biztosítani tudjuk Önöknek a megszokott Bársony élményt!

Addig is köszönjük a megértésüket!

 

A Bársony Orvos-Esztétika csapata

 

 

 

 

Bársony magazin

- INTERJÚ BODNÁR ÉVÁVAL, A BÁRSONY ORVOS-ESZTÉTIKA IGAZ-  A szépészeti beavatkozásokat ellenzők egyik leggyakrabban ismételt mondata, hogy “...
- INTERJÚ HŰSÉGES PÁCIENSÜNKKEL, EPRES PANNIVAL -  Modellként már többször illettek a “királynői szépség” jelzővel.  Te mindig tisztában...

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek