25 ÉVE MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

Újjászületés 40 felett

avagy apró szépészeti beavatkozás egy kis önbizalomnövelés céljából.

Kohári Éva gasztroblogger, a Gluténmentes Íz-lik csoport létrehozója járt nálunk hyaluronsavas arcfrissítésen.

"40 éves voltam, mikor megszületett a kisfiam, Soma. Az előző terhességem után viszonylag gyorsan szabadultam meg a felszedett kilóktól, most ez nem ment ilyen könnyen. 4,5 év telt el, mire rászántam magam egy komolyabb fogyókúrára. Hatalmas akaraterőre volt ehhez szükségem, hiszen a napjaim nagy részét a konyhában töltöm. Gasztrobloggerként naponta sütök sokszor annyit, mint más családanya két hét alatt. Az elszántság, a kitűzött cél, az elhatározás átlendített a nehézségeken és picit több, mint 3 hónap alatt sikerült megszabadulnom 18 felesleges kilótól. Végre visszanyertem a régi formám, az energiám, de a tükörbe nézve úgy éreztem, hogy az önbizalmam még nem a régi, hiszen a gyors fogyás után kissé megereszkedett a bőr az arcomon, pár ráncom elmélyült. A szemem alatti karikák gyerekkorom óta vannak jelen, mindig olyan, mintha fáradt, kialvatlan lennék, ezeket sminkkel sem tudom tökéletesen eltűntetni.

Némi kutakodás után kerestem fel a Bársony Orvos-Esztétikai klinikán dr. Kazay Szilárd plasztikai sebész urat és egy gyors, igen alapos konzultáció után úgy döntöttem, hogy megérdemlek - na és persze a bőröm és az önbizalmam is - egy kis szépészeti kezelést.

Természetesen nem szerettem volna semmi drasztikus beavatkozást, nem célom, hogy megváltozzanak a vonásaim. 44 évesen nem szeretnék 24-nek tűnni, még akkor sem, ha lélekben annyinak érzem magam.

Első alkalommal a doktor úr hyaluronsavat fecskendezett a fogyástól megereszkedett bőröm alá. Egyszerűen nem hittem a szememnek, hiszen az eredmény azonnal látható. Kértem is, hogy készíthessek pár fotót félig kész arccal. A teljes hatás kb. 10 nap alatt állt fel.

A következő alkalommal teljesült a gyermekkori nagy álmom és fekete karikák nélkül távoztam a rendelőből. Komolyan olyan boldog vagyok, hogy alig férek az arcomba. Az önbizalmammal kezdünk lassan újra összhangba kerülni.

El sem tudom mondani, hogy milyen hálás vagyok a doktorúrnak. Amellett, hogy kiváló szakember, nagyon barátságos, korrektül tájékoztatott és a kezelés során minden apró részletet elmondott, hogy éppen mi történik.

Szívből ajánlom mindenkinek, aki kicsit is hezitál, hogy merjen belevágni. Abszolút fájdalommentes, természetes anyag, és ugyan az maradsz utána, mint aki előtte voltál, picit nagyobb önbizalmammal. 

Nézzük az én arcomon elvégzett kezeléseket.

Első alkalommal a összes 3 ml hialuronsav került betöltésre az arccsontomhoz, a szám mellé és az állam két oldalára. Ehhez a doktorúr a Juvederm Volite anyagot használta.

A második alkalommal a szemem alatti sötét karikákat tüntette el 1 ml hyaluronsavval. Ehhez ez anyagot a szemem alá egy vékony branüllel juttatta, így a szem alatti vékony bőröm abszolút nem vérzett be, nyoma sem maradt a szúrásnak.

 

barsony.hu - Prospektus
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek