25 ÉVE MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

VIVACE kezelés szemkörnyéken

Duzzadt, táskás szemek, elvékonyodott bőr vagy szarkalábak?

Minden nő számára ismerős és nem kívánt vendégek. A bőröregedés első jelei a szemkörnyék érzékeny területén már a 20-as, 30-as években jelentkeznek, ezért fontos ennek a kiemelt régiónak a hatékony kezelése és problémák megelőzése már fiatal korban is.

A rádiófrekvenciával kombinált multi mikrotűs kezelés hatékonysága kiemelkedő és hosszútávú.

Milyen folyamatok zajlanak a szemkörnyék területén?

Csökken a kollagénrostok mennyisége, a bőr dehidratáltá válik és veszít tömörségéből. Megjelennek az első finomvonalak, a bőr petyhüdtté válik. A szarkalábak jelenléte állandósul, már nem csak mosolygás közben láthatóak, hanem ráncok formájában vésődnek a bőrbe. A szemgödör átalakulása miatt a szemgödör kiszélesedik (élettani jelenség!), így a szem beesetté válhat.

Az arc és a szemkörnyék zsírszöveti állomány az évek múlásával folyamatos átalakulásban van. Az érhálózat láthatóbbá válhat, ezáltal sötétebbé válik a szemkörnyék területe. A szem körüli szalagrendszerek, melyek rögzítő és feszesítő funkciót látnak el fokozatosan lazulnak, a szemkörnyék ödémásabbá válik, a zsírszövet kiboltosulhat.

A VIVACE rádiófrekvenciás mikrotűs kezelés segíti a kollagénrostok újrastruktúrálását, a kötőszöveti rostok megerősítésében. Az azonnali feszesítő hatást követően, a fokozatosan termelődő kollagén biztosítja a hosszú távon is megtartható feszes bőrt. A kezelés biztonsággal végezhető, fájdalommentesen a szemkörnyék érzékeny bőrén is: a szem alatt, a szemöldök vonalában és alatta (mozgó szemhéjat nem érintve), a szemzug közelében.

Bővebb információk a VIVACE kezelésről >>

barsony.hu - Prospektus
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek