25 ÉVE A MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

Mezoroller kezelésKollagén indukció dermarollerrel

 

Természetesen
a RÁNCOK ELLEN!

 

Mezoroller kezelés

A kollagén kétségtelenül szervezetünk fontos alkotó eleme. Bőrünk 75%-a is ebből a különleges fehérjéből épül fel. A kor előrehaladtával lelassul a kollagén termelődése, sőt 50-60 éves korra teljesen leáll. Az alacsony, gyenge minőségű kollagénszint következtében bőrünk elveszti fiatalos vitalitását, rugalmasságát, megkezdődik a ráncosodás.

Szerencsére, ezt a folyamatot nem kell ölbe tett kézzel végig néznünk. Lelassíthatjuk, sőt vissza is fordíthatjuk a Kollagén indukciós terápiával, ismertebb nevén Dermaroller kezeléssel.

Mi a Mezoroller kezelés lényege?

A kollagén-indukciós terápia egy olyan kezelés, mellyel nagyon jó eredményeket tudunk elérni a ráncok és hegek simításában.

A kezelés során a dermaroller készülékkel apró, mikrosérüléseket ejtünk a bőrön, mely során a szervezet beindítja saját védekező mechanizmusát. Az intenzív kollagén újraképződés hatására bőrünk visszanyeri rugalmasságát és feszességét, eltűnnek a hegek, ráncok. A kezelés hatékonyságát mezoterápiás, steril hatóanyagok bevitelével fokozhatjuk.

Mikor alkalmazzuk?

 • bőr feszesítésére 
 • ráncok halványítására, eltüntetésére
 • száraz, érzékeny, vízhiányos bőr kezelésére 
 • megereszkedett, petyhüdt bőr kezelésére
 • tág pórusok összehúzásara
 • pigmentációs foltok eltüntetésére
 • hegek elsimítására 
 • seborrheas bőr kezelésére 

Hogyan történik a Mezoroller kezelés?

A Dermaroller készülék egy rendkívül finom, éles hegyű tüskékkel borított henger. Ezt a hengert a kezelés során többször átgörgetjük a kezelendő felületen, az arcon, nyakon vagy a dekoltázs területén. Az apró tűk mikrosérüléseket okoznak a bőrön, melynek hatására beindul a sejtregenerációs folyamat, beindul az intenzív kollagén képződés. A bőr megnyitott csatornáin keresztül juttatjuk a steril mezoterápiás hatóanyagot a bőr mélyebb rétegeibe, ahol kifejtik rejuvenációs hatásukat.

Fontos tudni a Mezoroller kezelésről

 • A kezelés hatására a bőr feszes és üde lesz, eltűnnek az apróbb ráncok, kisimulnak a hegek, összehúzódnak a tág pórusok. Összességében fiatalabb, hidratáltabb, teltebb textúrájú bőrfelszínt kapunk. 
 • A kezelést kúraszerűen kell alkalmazni. 
 • A kollagén indikációs terápia egy természetes regenerálódási folyamatot indít be, a rugalmas kollagén háló 2-3 hónap alatt épül újra. 
 • A változás már néhány kezelés után jól érezhető, látványos eredményt 5-6 kezeléssel lehet elérni.

Mezoroller kezelés ára

arc kezelése35 000 Ft
arc kezelése  3+1 bérlettel105 000 Ft

A feltüntetett árak tartalmazzák az áfát, és kezelésenként fizetendők.  Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Mezoroller kezelés - Kollagén indukció dermarollerrel

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Mezoroller kezelés - Kollagén indukció dermarollerrel
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek