Egészségügyi óvintézkedések

Köszönjük, hogy Ön is hozzánk hasonlóan felelősen gondolkozik és betartja az egészségügyi óvintézkedéseket!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a járványügyi helyzet nem akadályozza a Bársony központok működését!

Figyelemmel kísérjük a hatályos rendeleteket és ezeknek megfelelően alakítjuk ki eljárásrendünket. A rendelkezésekkel összhangban nyitvatartásunkat módosítottuk, figyelembe véve azt, hogy  pácienseink időben hazaérjenek! Az aktuális nyitvatartásról itt tájékozódhat: https://www.barsony.hu/elerhetosegeink

Folyamatosan, fennakadás nélkül végezzük a kezeléseket és fokozottan figyelünk pácienseink biztonságára. Eddig is mindent megtettünk annak érdekében, hogy központjaink higiénikusak legyenek, a mostani helyzetben természetesen még körültekintőbben járunk el: a fertőtlenítés az eddig megszokottnál is gyakrabban történik.

A helyzetre való tekintettel a következőkben szeretnénk együttműködésüket kérni, amikor hozzánk látogatnak:

- Kérjük, érkezéskor fertőtlenítse a kezét a kihelyezett kézfertőtlenítővel!
- Kérjük, ne fogjon kezet munkatársainkkal és kerülje az egyéb fizikai kontaktust.
- Annak érdekében, hogy a várakozó páciensek között biztosítható legyen a megfelelő távolság, kérjük, hogy kísérő nélkül érkezzenek, ha esetleg ez nem lehetséges, akkor kérjük, hogy a kísérő az autóban, vagy egyéb, a klinikánkon kívüli helyen várakozzon.

Arra kérjük a vizsgálatra, kezelésre érkező pácienseinket, hogy amennyiben az elmúlt 2 két hétben lázzal, köhögéssel, torokfájással járó betegsége volt,  vagy találkozhatott olyan személlyel, aki az elmúlt 2 hétben külföldön tartózkodott, vegye fel velünk a kapcsolatot és egy új időpontot biztosítunk a számára. Mindezek mellett arra kérjük pácienseinket, hogy megértéssel és türelemmel működjenek együtt klinikáink munkatársaival.

Folyamatosan nyomon követjük az eseményeket, és ezeknek megfelelően naprakész intézkedést hozunk a pácienseink és dolgozóink védelme érdekében.

Köszönjük az együttműködést, vigyázzunk magunkra és egymásra!

Számunkra a legfontosabb pácienseink és kollégáink védelme és biztonsága. Csak egészséges és tünetmentes pácienseket áll módunkban fogadni, kezelni.

A biztonság érdekében az alábbiak szerint járunk el:

- Központjainkba csak időponttal rendelkező és maszkot viselő pácienseket fogadunk. A bejáratnál lázmérés, kézfertőtlenítés történik. A kezelést az egészségügyi kérdőív kitöltése után áll módunkban elkezdeni.
- Kolléganőink maszkban és kesztyűben dolgoznak és végzik a kezeléseket, illetve a legszükségesebbre csökkentjük a páciensekkel történő testi kontaktust.
- Ügyelünk a megfelelő kézhigiéniára, minden páciens előtt és után, kollégáink kezet mosnak, fertőtlenítenek és kesztyűt cserélnek.
- Minden egyes kezelés, illetve páciens előtt és után lefertőtlenítjük az eljárás során használt gépeket.
- Fokozott takarítási szabályokat vezettünk be, naponta többször (2 óránként) lefertőtlenítjük a kilincseket és villanykapcsolókat.
- A munkánk során használt tárgyakat folyamatosan fertőtlenítjük: pult, toll, klaviatúra, telefon.
- Annak érdekében, hogy a várakozó páciensek között biztosítható legyen a megfelelő minimum 1,5 méteres távolság, csökkentettük az azonos időben a központjainkban várakozó és kezelhető pácienseink számát.
- Pácienseket csak az előre egyeztetett időpontban áll módunkban központjainkban fogadni. Amennyiben hamarabb érkezett a kezelésre kérjük, a klinikán kívül várakozzon.
- Kérjük a kezelésre egyedül érkezzen, központjainkban kísérők nem tartózkodhatnak.
- Késés esetén kérjük telefonáljon és kolléganőink tájékoztatják a teendőkről.
- Amennyiben valaki szemmel láthatóan betegség tüneteit mutatja, a kezelő nem végzi el a kezelést, új időpontot kínál fel.

Üdvözlettel,

Bársony Orvos-Esztétika

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek