24 éve a megbízható választás

Egészségügyi óvintézkedések

Köszönjük, hogy Ön is hozzánk hasonlóan felelősen gondolkozik és betartja az egészségügyi óvintézkedéseket!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a járványügyi helyzet nem akadályozza a Bársony központok működését!

Figyelemmel kísérjük a hatályos rendeleteket és ezeknek megfelelően alakítjuk ki eljárásrendünket. A rendelkezésekkel összhangban nyitvatartásunkat módosítottuk, figyelembe véve azt, hogy  pácienseink időben hazaérjenek! Az aktuális nyitvatartásról itt tájékozódhat: https://www.barsony.hu/elerhetosegeink

Folyamatosan, fennakadás nélkül végezzük a kezeléseket és fokozottan figyelünk pácienseink biztonságára. Eddig is mindent megtettünk annak érdekében, hogy központjaink higiénikusak legyenek, a mostani helyzetben természetesen még körültekintőbben járunk el: a fertőtlenítés az eddig megszokottnál is gyakrabban történik.

A helyzetre való tekintettel a következőkben szeretnénk együttműködésüket kérni, amikor hozzánk látogatnak:

 • Kérjük, érkezéskor fertőtlenítse a kezét a kihelyezett kézfertőtlenítővel!
 • Kérjük, ne fogjon kezet munkatársainkkal és kerülje az egyéb fizikai kontaktust.
 • Annak érdekében, hogy a várakozó páciensek között biztosítható legyen a megfelelő távolság, kérjük, hogy kísérő nélkül érkezzenek, ha esetleg ez nem lehetséges, akkor kérjük, hogy a kísérő az autóban, vagy egyéb, a klinikánkon kívüli helyen várakozzon.

Amennyiben Ön  Covid-19 elleni oltást kapott, akkor az oltás beadását követő 5 nap letelte után jöjjön leghamarabb lézeres szőrtelenítésre, 2 hét letelte után esztétikai arc- és testkezelésre. Kérjük, saját érdekében is  tartsa be ezt az esetleges problémák elkerülése miatt.

Arra kérjük a vizsgálatra, kezelésre érkező pácienseinket, hogy amennyiben az elmúlt 2 két hétben lázzal, köhögéssel, torokfájással járó betegsége volt,  vagy találkozhatott olyan személlyel, aki az elmúlt 2 hétben külföldön tartózkodott, vegye fel velünk a kapcsolatot és egy új időpontot biztosítunk a számára. Mindezek mellett arra kérjük pácienseinket, hogy megértéssel és türelemmel működjenek együtt klinikáink munkatársaival.

Folyamatosan nyomon követjük az eseményeket, és ezeknek megfelelően naprakész intézkedést hozunk a pácienseink és dolgozóink védelme érdekében.

Köszönjük az együttműködést, vigyázzunk magunkra és egymásra!

Számunkra a legfontosabb pácienseink és kollégáink védelme és biztonsága. Csak egészséges és tünetmentes pácienseket áll módunkban fogadni, kezelni.

A biztonság érdekében az alábbiak szerint járunk el:

 • Központjainkba csak időponttal rendelkező és maszkot viselő pácienseket fogadunk. A bejáratnál lázmérés, kézfertőtlenítés történik. A kezelést az egészségügyi kérdőív kitöltése után áll módunkban elkezdeni.
 • Kolléganőink maszkban és kesztyűben dolgoznak és végzik a kezeléseket, illetve a legszükségesebbre csökkentjük a páciensekkel történő testi kontaktust.
 • Ügyelünk a megfelelő kézhigiéniára, minden páciens előtt és után, kollégáink kezet mosnak, fertőtlenítenek és kesztyűt cserélnek.
 • Minden egyes kezelés, illetve páciens előtt és után lefertőtlenítjük az eljárás során használt gépeket.
 • Fokozott takarítási szabályokat vezettünk be, naponta többször (2 óránként) lefertőtlenítjük a kilincseket és villanykapcsolókat.
 • A munkánk során használt tárgyakat folyamatosan fertőtlenítjük: pult, toll, klaviatúra, telefon.
 • Annak érdekében, hogy a várakozó páciensek között biztosítható legyen a megfelelő minimum 1,5 méteres távolság, csökkentettük az azonos időben a központjainkban várakozó és kezelhető pácienseink számát.
 • Pácienseket csak az előre egyeztetett időpontban áll módunkban központjainkban fogadni. Amennyiben hamarabb érkezett a kezelésre kérjük, a klinikán kívül várakozzon.
 • Kérjük a kezelésre egyedül érkezzen, központjainkban kísérők nem tartózkodhatnak.
 • Késés esetén kérjük telefonáljon és kolléganőink tájékoztatják a teendőkről.
 • Amennyiben valaki szemmel láthatóan betegség tüneteit mutatja, a kezelő nem végzi el a kezelést, új időpontot kínál fel.

 

Üdvözlettel,
Bársony Orvos-Esztétika

barsony.hu - Prospektus
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek