25 ÉVE A MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

FRAXEL CO2 lézeres ránctalanítás- ránctalanítás és bőrmegújítás lézerrel

24 éve minőség, szakértelem, tapasztalat és eredmény 
Mindig valódi lézerekkel!

 

 FRAXEL CO2 lézeres ránctalanítás

Napjainkban az esztétikai orvoslás számos eljárást kínál a bőr természetes öregedési folyamatának lelassítására. A korszerű lézeres kezelésnek köszönhetően fiatalságunk a hagyományos plasztikai sebészeti műtét nélkül is tartósan megőrizhető.

Mi történik a frakcionált CO2 lézeres bőrmegújítás során?

Ebben az esetben a lézersugárral nem hámlasztjuk a bőrfelszínt, hanem a lézer négyzetcentiméterenként csak 50-150 mikroszkópikus méretű pontocskákban, pixelekben éri a bőrt. Ezekben a mikropixelekben kialakuló apró, szinte láthatatlan lézeres sebek a megmaradt ép bőr felől gyorsan hámosodnak. Ezen felül a lézer hőhatása összehúzza a bőr alatti kötőszövetet, sőt fokozza az elasztikus és kollagén rostok termelődését is, így a bőr alatti kötőszöveti réteg tömörebbé, rugalmasabbá válik, elindul a bőr megújulási folyamata. A kezelés eredményeként feszesebb, simább és üdébb bőrfelszínt kapunk.

Milyen esetben javasolja az orvos a frakcionált mikropixeles széndioxid  kezelést?

  • Finom ráncok elsimítása
  • Bőr feszesítése
  • Tág pórusok összehúzása
  • Puhább, simább, rugalmasabb bőr elérése
  • Tónusfokozás és a bőr textúrájának javítása
  • Arcon új bőrfelület kialakítása és felfrissítése
  • Hegek elsimítása
  • Napfénykárosodott bőr minőségének javítása

Milyen területeken javasolt a kezelés?

A kezeléseket végezzük arcon, nyakon, dekoltázson, kézfejek területén.

Hogyan történik a lézeres ránctalanító kezelés?

Az első kezelést megelőzően bőrgyógyásszal történő konzultációra kerül sor. Erre azért van szükség, hogy kiszűrhessük az eddig fel nem ismert betegségeket, amelyek ronthatnák a kezelés eredményességét. A szakorvos meghatározza az Ön számára ideális kezelési lehetőséget, válaszol a kérdéseire és elmondja a kezeléssel kapcsolatos tudnivalókat. A konzultáció után tesztkezelést végzünk néhány négyzetcentiméternyi bőrfelületen, hogy ellenőrizzük a bőr reakcióját és kizárjuk a túlérzékenységet. Ezzel együtt szakorvosunk tájékoztatást ad a kezelés előtti és utáni teendőkről. A próbakezelés után az orvos által meghatározott időt kell várni a bőr reakciójára. Amennyiben a teszt eredménye megfelelő, akkor nincs akadálya a kezelésnek, amit bőrgyógyász-lézerspecialista szakorvos végez klinikánkon.

EGYÉNRE SZABOTTAN VÁLASZTJUK KI A LEGMEGFELELŐBB KEZELÉST MINDEN PÁCIENSÜNK SZÁMÁRA

Az orvos a bőrmegújítást rövidebb kezelési szakaszokkal és minimális hámsérülés mellet végzi. A mikropixeles kezelés felfrissíti, kisimítja a bőrt, tökéletesíti a megjelenést és jól látható tiszta és friss feszességet kölcsönöz az egész arcnak. Nem kell átalakítani az életvitelt és szüneteltetni a napi tevékenységet, mivel a kezelés minimális gyógyulási idővel jár.

Mennyi ideig tart a kezelés?

A kezelés 20-30 percet vesz igénybe.  A kezelés után folytatható a napi tevékenység, nem szükséges kötés vagy védelem, mert nem történik mélyebb hámlasztás. A kezelés után bőrvörösség, majd néhány nap után hámlás jelentkezik.

Hány kezelés javasolt?

Mivel a kezelés a bőr  legfelső rétegét érinti, ezért a mikropixeles széndioxid kezelést  célszerű többször megismételni. Az általunk javasolt kúra 4 alaklomból áll, három-négyhetente ismételve.

Milyen előnyei vannak a frakcionált CO2 lézeres bőrfiatalításnak?

Ez az esztétikai kezelés a szervezet természetes folyamatait erősíti, serkenti , és ezáltal idézi elő a kedvező változásokat, hagyományos értelemben vett beavatkozás nélkül. A lézer nem változtatja meg az arcvonásokat, nincs felismerhető nyoma a kezelésnek, mert természetes úton fiatalítja a bőrfelszínt és a bőr szerkezetét.

A lézer nemcsak a ráncokat tűnteti el, hanem megújítja a bőr felszínét és fiatalítja a belső szerkezetét, ezáltal fiatalabb bőrre jellemző tulajdonságokkal rendelkező, természetes és tartós megújulást eredményez. A ráncokkal együtt nyomtalanul eltűnteti a napfény által okozott vagy a kor előrehaladtával megjelenő bőrelszíneződéseket ("napfoltok", öregségi barna foltok stb.) is.

A lézeres kezelés után egy üdébb, frissebb, minden szempontból fiatalosabb bőrt kapunk, miközben nem torzulnak az arcvonások és természetesen nincsenek varratok. Nincs akadálya a lézeres fiatalítás tetszés szerinti ismétlésének, hiszen nem változtatja meg az arcvonásokat, nem okoz semmiféle maradandó változást.

Mire kell figyelni a kezelés előtt és után?

  • Minden kezelés előtt és után 4 hétig tartózkodjon a direkt napozástól, illetve kerülje a szolárium használatát, mert ezek fokozzák a pigmenttermelő sejtek működését. Ez kedvezőtlenül befolyásolja a kezelés eredményét.
  • A kezelés előtt 6 órával ne használjon illatosított anyagot a kezelendő felületen (pl. dezodort, tusfürdőt, szappant, testápolót).

Aktuális ajánlataink

Jelenleg erre a kezelésre nincsen kedvezményünk, ide kattintva megnézheti az aktuális Bársony ajánlatokat!

A TELJES ÁRLISTÁÉRT KATTINTSON IDE!

A kezelés a Bársony Buda és a Bársony Óbuda klinikán érhető el.

Online időpont kérés

Időpont egyeztetés

Kérjen időpontot most kezelésre vagy vizsgálatra!
Adja meg telefonszámát és egy munkanapon belül visszahívjuk!
Kérjük, töltse ki az űrlapot!

Bezárás
barsony.hu - Prospektus
Bársony magazin
Epres Panni
- INTERJÚ HŰSÉGES PÁCIENSÜNKKEL, EPRES PANNIVAL -  Modellként már többször illettek a “királynői szépség” jelzővel.  Te mindig tisztában voltál vele...
Beszélgetés Bolla Viktóriával
- INTERJÚ HŰSÉGES PÁCIENSÜNKKEL, BOLLA VIKTÓRIÁVAL -  Számodra mi a szép, te hogyan definiálod a szépséget? Nincs szépségideálom és nem is hiszek...

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek