25 ÉVE A MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

Hegkezelés lézerrel

24 éve minőség, szakértelem, tapasztalat és eredmény - Mindig valódi lézerekkel!
Sérülések, lezajlott gyulladások, esetleges korábbi műtétek nyomaként akár fiatalabb korban is kialakulhatnak a bőrön különböző méretű hegek, ide tartoznak a jól ismert, akne nyomán kialakuló hegek is.
Mind az ilyen típusú hegek elsimítását, mind az egyéb, kisméretű ártalmatlan bőrelváltozások eltávolítását nagy gyakorlattal végezzük klinikánkon.

Mit jelent a hegkezelés? Hogyan alakítja ki a lézer a sima bőrfelszínt?

Sokféle kémiai megoldást ajánlottak már a bőrfelszín egyenetlenségeinek megszüntetésére, de teljesen és tartósan egyik sem oldotta meg ezt a problémát.

A  frakcionált CO2 lézer tökéletes megoldást nyújt hegkezelésben, képes a bőr felszínéről elpárologtatni azokat a sejtsorokat, amelyek az esztétikai problémát okozzák. A lézer ezáltal elősegíti, hogy a szervezet maga építsen fel egy új, egészséges, esztétikailag is tökéletes, sima bőrfelszínt, amely már nem mutatja a korábbi egyenetlenséget, teljesen egyenletes. Ez az új, sima bőrfelszín végleges marad, a kezelést nem kell megismételni, hatása nem múlik el. A nagyobb kiterjedésű beavatkozások néhány nap utókezelést igényelhetnek, melyet klinikánkon szakszerűen, ambulánsan végzünk el.

Hegkezelés előtt vizsgálat és tesztkezelés

Új, egészséges, sima bőrfelszín!

A hegkezelést egy szakorvosi vizsgálat előzi meg klinikánkon, mely során a bőrgyógyász lézerspecialista ismerteti a tudnivalókat és részletes tájékoztatást ad minden felmerülő kérdésre. Természetesen nemcsak az arcon, hanem más testrészeken is végzünk lézerkezelést. A vizsgálat végén tesztkezelés történik néhány négyzetcentiméternyi területen, hogy láthassuk a bőr reakcióját és ellenőrizhessük az egyéni érzékenységet. Napoztatott, barna bőrön nem végezhető el a teszt vagy a hegkezelés, meg kell várni, amíg a bőr visszanyeri eredeti, halvány színét.

Hogyan történik a hegek kezelése lézerrel?

A lézeres kezelések tökéletesen higiénikusak, gyorsak és eredményesek. A lézer a milliméter ezredrészének megfelelő pontossággal dolgozik, csak ott hat, ahol szükség van rá, a környező szöveteket nem károsítja, mert nem is érinti őket.

A frakcionált CO2 lézerkezelés során a bőrgyógyász szakorvos sejtsorról sejtsorra haladva nyomtalanul elpárologtatja a fölösleges rétegeket a bőr felszínéről. A lézer kezelőegysége pontosan dolgozik, megfelelő számú lövést leadva, melyet a bőr felszínén elhelyezkedő sejtsorok nyelnek el. Az ily módon végzett hegkezelés biztosnágos és végleges megoldást jelent.

Aktuális ajánlataink

2+1 alkalmas Fraxel CO2 bérlet

Vásároljon 2+1 alkalmas Fraxel CO2 bérletet, mert most 3 alkalmat adunk 2 kezelés áráért!

VÁSÁRLÁS

Hegkezelés árak

Leggyakrabban az egész arc kezelését végezzük, ennek az ára 150 0000 Ft/alkalom. Kisebb terület kezelését is el lehet végezni, a terület nagysága (cm2) alapján az orvos határozza  meg a kezelés díját 1 alkalomra vonatkozóan.

  • A tervezett eredmény az adott területen jellemzően több kezeléssel érhető el.
Hegkezelés, bőrmegújításár / alkalom
teljes arc kezelés - hegkezelés, bőrmegújítás150 000 Ft
orca kezelés - hegkezelés, bőrmegújítás85 000 Ft
kisebb területekorvossal egyeztetve

A TELJES ÁRLISTÁÉRT KATTINTSON IDE!

A kezelés a Bársony Buda és a Bársony Óbuda klinikán érhető el.

Online időpont kérés

Időpont egyeztetés

Kérjen időpontot most kezelésre vagy vizsgálatra!
Adja meg telefonszámát és egy munkanapon belül visszahívjuk!
Kérjük, töltse ki az űrlapot!

Bezárás

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek