Hegkezelés lézerrel

20 éve minőség, szakértelem, tapasztalat és eredmény - Mindig valódi lézerekkel!
Sérülések, lezajlott gyulladások, esetleges korábbi műtétek nyomaként akár fiatalabb korban is kialakulhatnak a bőrön különböző méretű hegek, ide tartoznak a jól ismert, akne nyomán kialakuló hegek is.
Mind az ilyen típusú hegek elsimítását, mind az egyéb, kisméretű ártalmatlan bőrelváltozások eltávolítását nagy gyakorlattal végezzük klinikánkon.

Hogyan alakítja ki a lézer a sima bőrfelszínt?

Sokféle kémiai megoldást ajánlottak már a bőrfelszín egyenetlenségeinek megszüntetésére, de teljesen és tartósan egyik sem oldotta meg ezt a problémát.

A tökéletes megoldást csak néhány éve ismerjük, amióta létezik az a speciális Erbium Yag lézer, amely képes a bőr felszínéről elpárologtatni azokat a sejtsorokat, amelyek az esztétikai problémát okozzák. A lézer ezáltal elősegíti, hogy a szervezet maga építsen fel egy új, egészséges, esztétikailag is tökéletes, sima bőrfelszínt, amely már nem mutatja a korábbi egyenetlenséget, teljesen egyenletes. Ez az új, sima bőrfelszín végleges marad, a kezelést nem kell megismételni, hatása nem múlik el. A nagyobb kiterjedésű beavatkozások néhány nap utókezelést igényelhetnek, melyet klinikánkon szakszerűen, ambulánsan végzünk el.

Kezelés előtt vizsgálat és tesztkezelés

Új, egészséges, sima bőrfelszín!

A kezelést egy szakorvosi vizsgálat előzi meg klinikánkon, mely során a bőrgyógyász lézerspecialista ismerteti a tudnivalókat és részletes tájékoztatást ad minden felmerülő kérdésre. Természetesen nemcsak az arcon, hanem más testrészeken is végzünk lézerkezelést. A vizsgálat végén tesztkezelés történik néhány négyzetcentiméternyi területen, hogy láthassuk a bőr reakcióját és ellenőrizhessük az egyéni érzékenységet. Napoztatott, barna bőrön nem végezhető el a teszt vagy a kezelés, meg kell várni, amíg a bőr visszanyeri eredeti, halvány színét.

Hogyan történik a lézerkezelés?

A lézeres kezelések tökéletesen higiénikusak, gyorsak és eredményesek. A lézer a milliméter ezredrészének megfelelő pontossággal dolgozik, csak ott hat, ahol szükség van rá, a környező szöveteket nem károsítja, mert nem is érinti őket.

Az Erbium lézerkezelés során a lézerspecialista bőrgyógyász szakorvos sejtsorról sejtsorra haladva nyomtalanul elpárologtatja a fölösleges rétegeket a bőr felszínéről. A lézer kezelőegysége egy tollhoz hasonlítható, melyből pontosan és tetszés szerint adagolható a szükséges mennyiségű lézerfény, melyet a bőr felszínén elhelyezkedő sejtsorok elnyelnek.

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek