25 ÉVE A MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

Hydra Skin Prémium kezelésMélytisztítás-hidratálás-bőrmegújítás

Tiszta, üde, ragyogó és fiatalos arcbőr
Igazi kényeztető arckezelés

Hydra Skin Prémium kezelés

Üde és ragyogó arcbőrt szeretne? Válassza a Hydra Skin kezelésünket!

A Hydra Skin Prémium az egyik legmodernebb teljes körű arctisztító, bőrfelszín-megújító és bőrfiatalító eljárás. A Hydra Beauty 2.0 géppel végzett rendkívül fejlett komplex bőrápolási rendszer, kíméletesen és fájdalommentesen, személyre szabott kezelésekkel javítja a bőr állapotát.

Eredménye a tiszta, üde, ragyogó és fiatalos arcbőr.

A kezelés finoman hámlasztja a bőrfelszínt, eltávolítja a szennyeződéseket, megköti a szabad gyököket, mélyen tisztítja és hidratálja a bőrt, valamint újra feltölti oxigénnel. Támogatja a sejtregenerációt, valamint segít abban, hogy a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegébe jussanak. Helyreállítja a bőr egyensúlyát, tökéletesíti tónusát és kisimítja a bőrfelszínt.

Minden korosztály és bőrtípus számára ajánlott. A különböző kezelési protokollok alapján alkalmazható akár a problémás bőr állapotának javítására, akár az öregedés látható jeleinek megelőzésére, kezelésére akár a bőrfelszín megújítására.

Miben segíthet a Hydra Skin Prémium kezelés?

 • a bőr alapos mélytisztításában
 • bőr hidratálásában
 • bőrlégzés és vérkeringés fokozásában
 • lifting hatású
 • segít eltávolítani az aktív oxigént, az oxidatív szabad gyököket
 • simábbá, egységesebbé teszi a bőrfelszínt
 • üdébbé, ragyogóbbá teszi a fakó, fáradt bőrt
 • segít abban, hogy a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegébe jussanak

Hydra Beauty 2.0 egyik legnagyobb előnye, hogy egyetlen gépben ötvözi a bőr állapotának javításához szükséges legkorszerűbb technológiákat. Ezek szinergikus együttműködésének eredménye a tökéletesen tiszta, fiatalos arcbőr.

Melyek a Hydra Skin Prémium kezelés lépései?

 • Hidrogénterápia
 • Finomhámlasztás és mélytisztítás 3 lépéses Aqua Clean technológiával
 • Vibrációs arcmasszázs
 • Hatóanyag bevitel tű nélküli mezoterápiával

Hydra Skin Prémium kezelésünk mélytiszításból, hidrogénterápiából, gyengéd kémiai hámlasztásból áll. Ezt követi a vibrációs fejjel végzett kényeztető masszírozás. A protokollt a bőr igényeinek megfelelő tű nélküli mezoterápiás hatóanyag bevitellel zárjuk.

Hidrogénterápia

A magas hidrogén koncentrációjú víz hatása jól ismert az esztétikai kezeléseknél, mint a szabad oxigéngyököket megkötő, a C vitaminnál is erősebb hatású öregedésgátló hatóanyag. A hidrogénterápia során magas koncentrációjú hidrogént generálunk.
A hidrogéndús víz technológia segítségével el lehet távolítani az aktív oxigént és ezáltal megállítható a sejtekben a szabad gyökök áramlása, az általuk okozott károsodás. A hidrogénterápia tehát az aktív oxigén hatásai ellen kínál megoldást, öregedésgátló, bőrfiatalító hatású.

Aqua Clean technológia

Az Aqua Clean techonlógiának köszönhetően egy időben végezhetünk hidrodermabráziót és mély rétegű bőrtisztítást. A hidrodermabráziós kezelőfej segítségével nemcsak finoman hámlasztjuk a bőr felső rétegét, hanem mélytisztító bőrkezelést is végzünk. A forradalmi fejlesztésű kezelőfej körsugaras, radial alakban juttatja a tisztító folyadékot a bőrre, bentről kifelé, hogy feloldja a szennyeződéseket, az elhalt hámsejteket, a faggyút és a komedót. Ezt követően az állítható erősségű vákuummal eltávolíthatjuk ezeket.

Az Aqua Clean technológia során 3 különböző oldattal kezeljük a bőrt:

 • Az első lépésben egy nagyon finom tejsavas (AHA-sav) hámlasztást végzünk a bőrfeleszínen.

Az AHA savak vízben oldódó savak, jelentős szerepük van az elhalt hámsejtek biztonságos és eredményes eltávolításában. A tejsav eltávolítja az oxidizált szennyeződéseket is a pórusok mélyéről. Kíméletességének köszönhetően a legérzékenyebb bőrű vendégek esetében is biztonsággal alkalmazható.

 • Második lépésben a problémásabb T-zónát kezeljük szalicilsavas (BHA) oldattal.

A BHA kiválóan oldódik zsírokban, ennek köszönhetően könnyen behatol a bőrbe, ahol megakadályozza a bőr elszarusodását. Segít eltávolítani az elhalt hámsejteket, faggyút, komedókat. Nyugtatja a szeborreás területeket, csökkenti a faggyútermelést.

 • A harmadik lépésben a hidratáló összetevőket és tápanyagokat tartalmazó oldat hatóanyagi mélyen a bőr mélyére jutnak és hosszantartó hidratálást biztosítanak.

Mikrodermabrázió

A mikrodermabrázió egy nagyon finom bőrcsiszolás, melynek során egy gyémántporral futtatott speciális eszközzel eltávolítjuk a bőr felső elöregedett hámrétegét, serkentve így a bőr belülről történő, természetes megújulását. Mikrodermabrázió után a hatóanyagok is könnyebben be tudnak jutni a bőr mélyebb rétegeibe. A kezelés fájdalommentes. Pórusösszehúzó, hidratáló hatású, segít a komedók eltávolításában, a bőr természetes PH-jának visszaállításában, és stabilizálja a bőr egyensúlyi állapotát.

Vibrációs arcmasszázs

A bőr állapotának megfelelő tápláló krémmel és a vibrációs fejjel végzett masszázs igazi kényeztető kikapcsolódást jelent a páciens számára.

Hatóanyag bevitel a mélyebb rétegekbe tű nélküli mezoterápiával

Az elektroporáció az egyik leghatékonyabb non-invazív hatóanyag-beviteli eljárás. A LED fényterápiát is tartalmazó multipoláris elektroporációs fej segítségével juttatjuk be a hatóanyagot a bőrbe.

A készülékből kilépő elektromos hullámok megváltoztatják a sejtek polaritását és bőr sejtjei között kis csatornákat nyitunk meg (ún. aquaporin csatornák).  Ez lehetővé teszi, hogy a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegébe jussanak. Így segítjük a bőr táplálását és megújulását. A kezelést követően a csatornák záródnak, a sejtek pedig visszarendeződnek.

 

 

A kezelőfej LED fényterápiával van ellátva. A kék fény a problémás bőr, az aknés bőrkezelések hatékony kiegészítője, valamint bőrfertőtlenítő hatású.

Hydra Skin Prémium kezelésünk kiváló választás akár kúraszerű alkalmazásra, akár egy olyan eseményre készülve, ahol a legjobb formánkat szeretnénk hozni.

A kezelés jól kombinálható más orvos-esztétikai (rádiófrekvenciás, ultrahangos) kezelésekkel is.

Aktuális ajánlataink

Hydra Skin Prémium 2+1Hydra Skin Diamond 2+1Hydra Skin Young 2+1Hydra Skin Detox 2+1

Vásároljon 2 alkalmas bérletet, mert 3 alkalmat adunk 2 kezelés áráért július 31-ig!

120 000 Ft-tól

Vásároljon 2 alkalmas bérletet, mert 3 alkalmat adunk 2 kezelés áráért július 31-ig!

150 000 Ft-tól

Vásároljon 2 alkalmas bérletet, mert 3 alkalmat adunk 2 kezelés áráért július 31-ig!

50 000 Ft-tól

Vásároljon 2 alkalmas bérletet, mert 3 alkalmat adunk 2 kezelés áráért július 31-ig!

120 000 Ft-tól

VÁSÁRLÁSVÁSÁRLÁSVÁSÁRLÁSVÁSÁRLÁS

TELJES ÁRLISTÁNKÉRT KATTINTSON IDE!

Online időpont kérés

Időpont egyeztetés

Kérjen időpontot most kezelésre vagy vizsgálatra!
Adja meg telefonszámát és egy munkanapon belül visszahívjuk!
Kérjük, töltse ki az űrlapot!

Bezárás

Ismerje meg a többi Hydra Skin kezelésünket is:

Hydra Skin Diamond kezelés
Hydra Skin Detox kezelés
Hydra Skin Young kezelés

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek