Izzadás megszüntetése- injekciós kezeléssel

 

A verejtékmirigyek működésének korlátozásával
látványos mértékben és tartósan csökkenthető
a hónalj, a kéz vagy akár a láb izzadása.
 

A túlzott mértékű izzadás minden évszakban kellemetlen lehet. A verejtékmirigyek működésének korlátozásával látványos mértékben és tartósan csökkenthető a hónalj, a kéz vagy akár a láb izzadása.

Hogyan csökkenti az izzadást a speciális készítménnyel történő injekciós kezelés?

A készítmény hatással van az izomműködésre, képes blokkolni a kezelt izom összehúzódását. A verejtékmirigyek kiengedő izomzatának működését korlátozva mérsékelhetjük a kellemetlen izzadást.

Hogyan történik a kezelés?

A folyékony halmazállapotú készítményt egy nagyon vékony tű segítségével, apró adagokban injektálja a szakorvos a kezelendő területre.
A kezelés ideje általában 30 perc. A hatás nem azonnal, hanem 6 - 36 órával később érzékelhető. A kezelés eredménye 3 - 4 hónapig tart, ezt követően érezhető a hatás csökkenése.
Az eredmény tartósságát fokozzák az ismételt kezelések. A hatás gyengülésekor a kezelés bármikor megismételhető, tetszés szerint akár többször is.

BIZONYÍTOTT TÉNY, HOGY EZ AZ ELJÁRÁS NEM KÁROSÍTJA AZ EGÉSZSÉGET.

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek