Szőrtelenítés villanófénnyel

Valódi szőrtelenítő lézerek: elfelejtheti a szőrtelenítést!

"A Bársony lézeres szőrtelenítő kezelése egy igazi 'csodafegyver', hiszen minden nő számára elengedhetetlen a mindig bársonyosan sima bőr."
Kárpáti Rebeka
Szépségkirálynő ajánlásával

Lézerrel vagy villanófénnyel?

Szeretünk mindent sorba rakni, minősíteni, hogy könnyebben eligazodjunk a sokféle szolgáltatás között. Nagyon gyakori kérdés, hogy melyik a jobb vagy erősebb kezelés, az IPL vagy a lézer?

A szakemberek régóta fáradoznak, hogy különböző eljárásokkal testtájainkat véglegesen szőrteleníthessük. A lézer és az IPL is nagyenergiájú fény. Mindkettő lényege a szőrtüsző, vagyis a szőr növekedéséért felelős sejtcsoport kiiktatása. A hagyományos, fájdalmas, időigényes és ideiglenes megoldásokkal szemben először a lézeres, végleges szőrtelenítő gépek jelentek meg.

A több mint tíz éve eredményesen működő lézerek mellett az utóbbi években megjelentek az olcsó, többnyire Távol-Keleten gyártott készülékekkel történő, mindenhol elérhető villanófényes (IPL) eljárások. Sajnos, ezek nem váltották be a hozzájuk fűzött reményt, a kezelés ugyan olcsó, de hosszú távon eredménytelen. Sok olyan pácienssel találkozunk, akik már jó néhány (általában hat-nyolc) kozmetikai IPL kezelésen vettek részt, és néhány hónap után csalódottan tapasztalták, hogy a kezelt szőrszálak „visszanőttek”. Hogy lehetséges ez? A kozmetikai IPL elsőre jó és költségkímélő megoldásnak tűnhet, de gyakorlatilag nem több mint a gyantázás alternatívája. Előnye, hogy nincs begyulladt szőrtüsző, szőrbenövés, napi borotválás. Ám a páciensek még sok-sok gyakori kezelés után is azt tapasztalják, hogy a szőrnövekedésük csak lelassul, de nem szűnik meg.

Hosszú szakmai tapasztalataink alapján elmondhatjuk, hogy a villanófény ritka esetekben a lézeres kezelés kiegészítéseként érdemes használni, de önállóan, lézer nélkül semmiképp.

Ezzel szemben a lézeres kezelésnél valóban véglegesen leállítjuk a szőrtüsző működését.

Győződjön meg a valódi különbségről!

Ha szarkalábak jelennek meg a szemünk alatt, eszünkbe sem jut egyszerű testápolóval megoldani a problémát. Keresünk egy olyan, kifejezetten ránctalanításra kifejlesztett krémet, ami el is éri a kívánt hatást. Ugyanez a különbség a lézerek és a villanólámpák (IPL) között. A cél-lézerek el is érik a kívánt szőrtelenítő hatást, a villanólámpák önmagukban nem. Vannak olyan esetek is, amikor a különböző bőrproblémák megoldása több lézeres és nem lézeres megoldás kombinációját kívánja.

A szőrtelenítés sikerének záloga tehát a speciálisan, erre a célra kifejlesztett lézertechnológia használata. A Bársony Orvos-Esztétika a tudomány mai állása szerint a szőrtelenítésre legalkalmasabb lézertechnológiát, az Alexandrite lézerberendezéseket használja. Az Alexandrite lézer 755 nm hullámhosszon, kifejezetten a szőrszálakat célozza. Ezzel szemben az IPL berendezések szűrő cserével alkalmasak különböző kezeléstípusokra, többek között szőrtelenítésre is.

 

Lézer

Kozmetikai IPL

Előny

Orvosi berendezés

Relatív olcsó kezelési árak

Hatékony kezelés

Mozgatható, mobilizálható készülék

Gyors kezelés

 

Egyéni adottságoknak megfelelő beállítások

 

Professzionális, erre a célra kifejlesztett készülék

 

 

Hátrány

Magas kezelési ár

Szőrnövekedés átmeneti blokkolása

Drága szervizelés

Hosszabb kezelési idő

 

Fájdalmasabb kezelés

Álljuk a próbát!

Tapasztalják meg nálunk a szőrtelenítő eljárások közti különbséget! A tanácstalan páciensek érdekében bevezettük az IPL szőrtelenítő kezeléseket.

PRÓBÁLJA KI A VÉGLEGES LÉZERES ÉS IPL-ES SZŐRTELENÍTŐ KEZELÉST EGYSZERRE, FÉL ÁRON!

Az első kezelés alkalmával egyik testrészét lézerrel, a másikat IPL-lel kezeljük, hogy a kezelés után saját bőrén tapasztalhassa meg a különbséget! (pl. egyik hónalját lézerrel, a másikat villanófénnyel, vagy egyik lábszárát lézerrel, a másikat villanófénnyel kezeljük) A próbakezelést fél áron végezzük el, azaz Ön mindkét kezeléstípus teljes árának csak 50%-át fizeti!

Szőrszálhasogatás! Lehet, hogy az olcsó a drága?

Az IPL legszembetűnőbb előnye a végleges lézeres szőrtelenítéssel szemben az ára. A villanófényes eljárás általában sokkal olcsóbb a lézeres kezeléseknél. A kedvezőbb ár azonban csak relatív olcsóbb. Számoljunk együtt! Sok kozmetikában 3-4 hetente végzik a szőrtelenítő kezelést, legalább 8 alkalmas kezelési csomagot ajánlva. A Bársonyhoz csak 2 havonta kell jönni kezelésre, hiszen addigra nőnek ki a kezelhető szőrszálak. Mivel a lézeres kezelés hatására valóban nem nőnek vissza a kezelt szőrszálak, ezért testtájtól függően összesen 4-6 alkalommal gyakorlatilag teljesen szőrtelen állapotot érünk el.

Ne felejtse, a Bársony Klinikán minden kezelést szakorvosi konzultáció előz meg, a kezeléseket pedig orvosi felügyelet mellett, garanciával végezzük.

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Szőrtelenítés villanófénnyel
Szőrtelenítés villanófénnyel

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek