Mimikai ráncok csökkentéseinjekciós kezeléssel

Külföldön régóta alkalmazott, kedvelt technika a mélyebb ráncok,
barázdák látványos csökkentésére.
A speciális feltöltőanyag megszünteti a ránc keletkezését azáltal, hogy
blokkolja a kezelt izom működését, így például a páciens a kezelés után
nem ráncolja a homlokát vagy a szemöldökét.

Mikor célszerű ezt a módszert választani?

Sok esetben akár már fiatal korban is, nőknél és férfiaknál egyaránt kialakulhatnak mély ráncok az arcon, elsősorban a szemöldökök között vagy a homlokon. Ezekért a mély ráncokért a mimikai izmok aktív működése a felelős. Ilyen esetekben nem a lézeres vagy a villanófényes ránctalanítás a legeredményesebb, hanem a speciális feltöltőanyagos injekciós kezelés, amely a mimikai izmok működését korlátozza és ezzel megakadályozza annak az izomnak az összehúzódást, amely a ráncot létrehozza.

A mimikai ráncok megszüntetésére szolgáló injekciós kezelést akkor ajánljuk, amikor a páciens arcán

  • szemöldökök közötti úgynevezett „haragos ráncok"
  • homlok ráncok (vízszintes és függőleges is lehet)
  • szemszéli szarkaláb ráncok

láthatók, melyek a megfelelő izom összehúzódásának blokkolásával tartósan megszüntethetők.

Hogyan történik a kezelés?

A kezelés előtt egy szakorvosi vizsgálat szükséges klinikánkon, melyen a bőrgyógyász tájékoztatja a pácienst a kezeléssel elérhető eredményről és minden fontos tudnivalóról.

A feltöltőkészítmény folyékony állapotú, ezért egy nagyon vékony tű segítségével, apró adagokban injektálja a szakorvos a kezelendő területre. A kezelés időtartama általában 30 perc. A hatás nem azonnal jelentkezik, hanem  néhány nappal a kezelés után.

Alkalmazása nincs korhoz kötve, fiatalok is kérhetik. Mellékhatása nincsen, allergiás reakciót nem okoz.

Meddig tart a kezelés hatása?

Az első kezelések eredménye általában 3 - 4 hónapig tart, ezt követően érezhető a hatás csökkenése. A kezelés 3 - 4 hónap múlva megismételhető, tetszés szerint akár többször is.

Minden megismételt kezelés fokozhatja a kezelés tartósságát, elnyújthatja a hatást, sőt idővel akár szükségtelenné is válhat már a kezelés, mert a páciens egy idő után "leszokik" a ráncolásról.

A kezelés hatására a kezelt izmok részlegesen gyengülhetnek, így a ráncképző aktivitásuk is gyengül. A páciens az ismételt kezelések hatására könnyedén leszokhat arról a mozdulatról, amely a nemkívánatos ráncot a kezelés előtt létrehozta.

Amit fontos tudni a kezelésről

  • A bőrgyógyász szakorvos részletesen ismerteti a kezeléssel elérhető eredményt és minden egyéb fontos tudnivalót a kezeléssel kapcsolatban.
  • Nincs szükség tesztkezelésre vagy bőrpróbára, mert ez a kezelés nem válthat ki allergiát vagy váratlan bőrreakciót.
  • Akut megbetegedés esetén nem végezhetjük el a kezelést.
  • A beavatkozást félig ülő helyzetben kell végezni, ezt követően 6 órán át függőleges testhelyzetben kell maradni, lefeküdni vagy lehajolni nem szabad.

Bársony magazin

- INTERJÚ BODNÁR ÉVÁVAL, A BÁRSONY ORVOS-ESZTÉTIKA IGAZ-  A szépészeti beavatkozásokat ellenzők egyik leggyakrabban ismételt mondata, hogy “...
Megelőzés és kezelés hatékonyan Mit tehetünk azért, hogy bőrünk sokáig megőrizze rugalmasságát és fiatalos legyen? A bőr öregedését csupán 20%-...

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

mimikai_rancok_csokkentese_kezeles
mimikai_rancok_csokkentese_kezeles
mimikai_rancok_csokkentese_kezelés
mimikai_rancok_csokkentese_kezelés

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

mimikai_rancok_csokkentese_kezeles
mimikai_rancok_csokkentese_kezeles
mimikai_rancok_csokkentese_kezelés
mimikai_rancok_csokkentese_kezelés

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek