25 ÉVE A MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

Mimikai ráncok csökkentéseinjekciós kezeléssel

 

Régóta alkalmazott, kedvelt technika a mélyebb ráncok,
barázdák látványos csökkentésére.
A speciális készítmény megszünteti a ránc keletkezését azáltal,
hogy blokkolja a kezelt izom működését, így például a páciens a
kezelés után nem ráncolja a homlokát vagy a szemöldökét.

Mimikai ráncok csökkentése

Mikor célszerű ezt a módszert választani?

Sok esetben akár már fiatal korban is, nőknél és férfiaknál egyaránt kialakulhatnak mély ráncok az arcon, elsősorban a szemöldökök között vagy a homlokon. Ezekért a mély ráncokért a mimikai izmok aktív működése a felelős. Ilyen esetekben a legeredményesebb a mimikai ráncokat injekciós kezeléssel csökkenteni, amely a mimikai izmok működését korlátozza és ezzel megakadályozza annak az izomnak az összehúzódást, amely a ráncot létrehozza.

Kinek ajánljuk a kezelést?

A mimikai ráncok megszüntetésére szolgáló injekciós kezelést az alábbi esetekben ajánljuk:

 • ha a szemöldökök közötti úgynevezett „haragos ráncok" jelennek meg és ezáltal az arc feszültnek, idegesnek tűnik
 • homlok ráncok (vízszintes és függőleges is lehet) esetén, vagy abban az esetben, ha valaki sokat ráncolja a homlokát és nem szeretné, hogy ezek a ráncok jobban elmélyüljenek
 • szemszéli szarkaláb ráncok esetén
 • ha szeretné néhány millimétert megemeltetni a szemöldökét, hogy szeme nyitottabbá váljon és a szemhéja kevésbé legyen megereszkedve

A fenti problémák a megfelelő izom összehúzódásának blokkolásával tartósan megszüntethetők. Ha valaki nem szeretné teljesen megszüntetni a mimikát vagy ráncolást, akkor kevesebb dózist is be lehet adni. Így csak éppen annyire szüntethető meg a ráncolás, amennyire a páciens szeretné. A készítmény csak a kezelt területen hat, az arc többi izmára nincsen hatással.

Hogyan történik a kezelés?

Injekciós kezelés mimikai ráncok ellen

A kezelés előtt esztétikai konzultáció szükséges klinikánkon. Ezen bőrgyógyászunk felméri bőre állapotát, kiválasztják, hogy Önnek milyen arcfiatalító eljárás lenne az ideális. Amennyiben ez a mimikai ráncok csökkentése injekciós kezeléssel, akkor orvosunk tájékoztatja Önt kezeléssel elérhető eredményről és minden fontos tudnivalóról.

A készítmény folyékony állapotú, ezért egy nagyon vékony tű segítségével, apró adagokban injektálja a szakorvosunk a kezelendő területre. A kezelés minimális kellemetlenséggel jár, helyi érzéstelenítés nem szükséges. Közvetlenül a kezelés után a szúrások helyén bőrpír és enyhe duzzanat alakulhat ki, ami gyorsan elmúlik.

A kezelés biztonságos, gyors beavatkozás (a kezelés időtartama általában 30 perc) akár ebédidőben is elvégezhető. A kezelés után a páciens azonnal folytathatja a mindennapi életét.

A mimikai ráncok injekciós kezelését 18-65 éves kor között végezzük. Azoknak a fiataloknak is javasoljuk, akik nagyon erősen ráncolnak a homlokon vagy a szemöldökök között. Nem végezzük terhesség, szoptatás és bizonyos allergiák esetén (erről szakorvosunk ad felvilágosítást.)

Meddig tart a kezelés hatása?

A hatás nem azonnal jelentkezik, hanem néhány nappal a kezelés után kezdődik és max. 2 hét alatt alakul ki. Az injekciós kezelés hatása homlokráncok, szemöldök közötti ráncok estén 4-6 hónapig, szemek körüli szarkaláb ráncok estén 3-4 hónapig is eltarthat.

Az első kezelések eredménye általában 3 - 4 hónapig tart, ezt követően érezhető a hatás csökkenése. A kezelés 3 - 4 hónap múlva megismételhető, tetszés szerint akár többször is. Minden megismételt kezelés fokozhatja a kezelés tartósságát, elnyújthatja a hatást, sőt idővel akár szükségtelenné is válhat már a kezelés, mert a páciens egy idő után "leszokik" a ráncolásról.

A kezelés hatására a kezelt izmok részlegesen gyengülhetnek, így a ráncképző aktivitásuk is gyengül. A páciens az ismételt kezelések hatására könnyedén leszokhat arról a mozdulatról, amely a nemkívánatos ráncot a kezelés előtt létrehozta.

A kezelés előnyei:

 • a kezelés hatására éveket fiatalodhat
 • arca üdébb, pihentebb és fiatalosabb lesz
 • „haragos ráncok” kezelése után arca kisimultabbnak, kedvesebbnek tűnik
 • a mélyebb ráncok elhalványulnak, a kezdődő ráncok nem mélyülnek tovább

Amit fontos tudni a kezelésről

 • A bőrgyógyász szakorvos részletesen ismerteti a kezeléssel elérhető eredményt és minden egyéb fontos tudnivalót a kezeléssel kapcsolatban.
 • Akut megbetegedés esetén nem végezhetjük el a kezelést.
 • A beavatkozást félig ülő helyzetben kell végezni, ezt követően 6 órán át függőleges testhelyzetben kell maradni, lefeküdni vagy lehajolni nem szabad

A kezelés utáni teendők

 • Fontos, hogy a kezelt területen lévő mimikai izmokat a kezelés utáni 2-3 órában jó alaposan átmozgassa (grimaszoljon sokat), hogy a beinjektált anyagot felvegyék az izmok.
 • A beavatkozást félig ülő helyzetben végzi az orvos. Fontos, hogy ezt követően 6 órán át függőleges testhelyzetben maradjon a páciens, vízszintesen lefeküdni vagy lehajolni nem szabad.
 • A kezelés után 1-2 napig nem javasolt a testmozgás. Tilos 2 napig a kezelt területet nyomkodni, dörzsölni, masszírozni. Ebben az időszakban kerülni kell a szaunázást, szoláriumozást, napozást, forró fürdőket is, mert a kezelt területet nem ajánlott felmelegíteni.

További hyaluronsavas és injekciós bőrfiatalító kezeléseink:

Ráncfeltöltés prémium hyaluronsav alapú töltőanyagokkal

Ráncok, mélyebb barázdák eltüntetésének kedvelt módszere. Természetesen módon nyúj megoldást a vonásaink fiatalosságának megőrzésére.

Részletekért kattintson ide!

Ajakfeltöltés, ajakformázás

Harmonikus, természetesen telt ajkak, vagy hangsúlyosabb megjelenés a szimmetria és a Cupidó-ív kiemelésével.

Részletekért kattintson ide!

Izzadás megszüntetése injekciós kezeléssel

A verejtékmirigyek működésének korlátozásával látványos mértékben és tartósan csökkenthető a hónalj, a kéz vagy akár a láb izzadása.

Részletekért kattintson ide!

Aktuális ajánlataink

10% kedvezmény

Mimikai ráncok csökkentése bo-tox kezeléssel 10% kedvezménnyel július 31-ig

IDŐPONTFOGLALÁS

A TELJES ÁRLISTÁÉRT KATTINTSON IDE!

A kezelés a Bársony Buda és a Bársony Óbuda klinikán érhető el.

Online időpont kérés

Időpont egyeztetés

Kérjen időpontot most kezelésre vagy vizsgálatra!
Adja meg telefonszámát és egy munkanapon belül visszahívjuk!
Kérjük, töltse ki az űrlapot!

Bezárás
barsony.hu - Prospektus
Bársony magazin
Szájfeltöltés hyaluronsavval
A hyaluronsav a bőr és a kötőszövet alap építő eleme. Majdnem minden szövetben megtalálható, viszont mindenhol más a szerepe. Az izmokban és a bőrben...
Arcápolási tudnivalók
Megelőzés és kezelés hatékonyan Mit tehetünk azért, hogy bőrünk sokáig megőrizze rugalmasságát és fiatalos legyen? A bőr öregedését csupán 20%-ban...

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Mimikai ráncok eltüntetése
Mimikai ráncok elleni kezelés előtt-után
Mimikai ráncok előtte-utána
Mimikai ráncok előtte-utána

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Mimikai ráncok eltüntetése
Mimikai ráncok elleni kezelés előtt-után
Mimikai ráncok előtte-utána
Mimikai ráncok előtte-utána
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek