Mimikai ráncok csökkentéseinjekciós kezeléssel

Külföldön régóta alkalmazott, kedvelt technika a mélyebb ráncok,
barázdák látványos csökkentésére.
A speciális feltöltőanyag megszünteti a ránc keletkezését azáltal, hogy
blokkolja a kezelt izom működését, így például a páciens a kezelés után
nem ráncolja a homlokát vagy a szemöldökét.

Mikor célszerű ezt a módszert választani?

Sok esetben akár már fiatal korban is, nőknél és férfiaknál egyaránt kialakulhatnak mély ráncok az arcon, elsősorban a szemöldökök között vagy a homlokon. Ezekért a mély ráncokért a mimikai izmok aktív működése a felelős. Ilyen esetekben nem a lézeres vagy a villanófényes ránctalanítás a legeredményesebb, hanem a speciális feltöltőanyagos injekciós kezelés, amely a mimikai izmok működését korlátozza és ezzel megakadályozza annak az izomnak az összehúzódást, amely a ráncot létrehozza.

A mimikai ráncok megszüntetésére szolgáló injekciós kezelést akkor ajánljuk, amikor a páciens arcán

  • szemöldökök közötti úgynevezett „haragos ráncok"
  • homlok ráncok (vízszintes és függőleges is lehet)
  • szemszéli szarkaláb ráncok

láthatók, melyek a megfelelő izom összehúzódásának blokkolásával tartósan megszüntethetők.

Hogyan történik a kezelés?

A kezelés előtt egy szakorvosi vizsgálat szükséges klinikánkon, melyen a bőrgyógyász tájékoztatja a pácienst a kezeléssel elérhető eredményről és minden fontos tudnivalóról.

A feltöltőkészítmény folyékony állapotú, ezért egy nagyon vékony tű segítségével, apró adagokban injektálja a szakorvos a kezelendő területre. A kezelés időtartama általában 30 perc. A hatás nem azonnal jelentkezik, hanem  néhány nappal a kezelés után.

Alkalmazása nincs korhoz kötve, fiatalok is kérhetik. Mellékhatása nincsen, allergiás reakciót nem okoz.

Meddig tart a kezelés hatása?

Az első kezelések eredménye általában 3 - 4 hónapig tart, ezt követően érezhető a hatás csökkenése. A kezelés 3 - 4 hónap múlva megismételhető, tetszés szerint akár többször is.

Minden megismételt kezelés fokozhatja a kezelés tartósságát, elnyújthatja a hatást, sőt idővel akár szükségtelenné is válhat már a kezelés, mert a páciens egy idő után "leszokik" a ráncolásról.

A kezelés hatására a kezelt izmok részlegesen gyengülhetnek, így a ráncképző aktivitásuk is gyengül. A páciens az ismételt kezelések hatására könnyedén leszokhat arról a mozdulatról, amely a nemkívánatos ráncot a kezelés előtt létrehozta.

Amit fontos tudni a kezelésről

  • A bőrgyógyász szakorvos részletesen ismerteti a kezeléssel elérhető eredményt és minden egyéb fontos tudnivalót a kezeléssel kapcsolatban.
  • Nincs szükség tesztkezelésre vagy bőrpróbára, mert ez a kezelés nem válthat ki allergiát vagy váratlan bőrreakciót.
  • Akut megbetegedés esetén nem végezhetjük el a kezelést.
  • A beavatkozást félig ülő helyzetben kell végezni, ezt követően 6 órán át függőleges testhelyzetben kell maradni, lefeküdni vagy lehajolni nem szabad.

Bársony magazin

- INTERJÚ BODNÁR ÉVÁVAL, A BÁRSONY ORVOS-ESZTÉTIKA IGAZ-  A szépészeti beavatkozásokat ellenzők egyik leggyakrabban ismételt mondata, hogy “...
Megelőzés és kezelés hatékonyan Mit tehetünk azért, hogy bőrünk sokáig megőrizze rugalmasságát és fiatalos legyen? A bőr öregedését csupán 20%-...

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

mimikai_rancok_csokkentese_kezeles
mimikai_rancok_csokkentese_kezeles
mimikai_rancok_csokkentese_kezelés
mimikai_rancok_csokkentese_kezelés

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek