24 éve a megbízható választás

Mimikai ráncok csökkentéseinjekciós kezeléssel

 

Régóta alkalmazott, kedvelt technika a mélyebb ráncok,
barázdák látványos csökkentésére.
A speciális készítmény megszünteti a ránc keletkezését azáltal,
hogy blokkolja a kezelt izom működését, így például a páciens a
kezelés után nem ráncolja a homlokát vagy a szemöldökét.

Mimikai ráncok csökkentése

Mikor célszerű ezt a módszert választani?

Sok esetben akár már fiatal korban is, nőknél és férfiaknál egyaránt kialakulhatnak mély ráncok az arcon, elsősorban a szemöldökök között vagy a homlokon. Ezekért a mély ráncokért a mimikai izmok aktív működése a felelős. Ilyen esetekben a legeredményesebb a mimikai ráncokat injekciós kezeléssel csökkenteni, amely a mimikai izmok működését korlátozza és ezzel megakadályozza annak az izomnak az összehúzódást, amely a ráncot létrehozza.

Kinek ajánljuk a kezelést?

A mimikai ráncok megszüntetésére szolgáló injekciós kezelést az alábbi esetekben ajánljuk:

 • ha a szemöldökök közötti úgynevezett „haragos ráncok" jelennek meg és ezáltal az arc feszültnek, idegesnek tűnik
 • homlok ráncok (vízszintes és függőleges is lehet) esetén, vagy abban az esetben, ha valaki sokat ráncolja a homlokát és nem szeretné, hogy ezek a ráncok jobban elmélyüljenek
 • szemszéli szarkaláb ráncok esetén
 • ha szeretné néhány millimétert megemeltetni a szemöldökét, hogy szeme nyitottabbá váljon és a szemhéja kevésbé legyen megereszkedve

A fenti problémák a megfelelő izom összehúzódásának blokkolásával tartósan megszüntethetők. Ha valaki nem szeretné teljesen megszüntetni a mimikát vagy ráncolást, akkor kevesebb dózist is be lehet adni. Így csak éppen annyire szüntethető meg a ráncolás, amennyire a páciens szeretné. A készítmény csak a kezelt területen hat, az arc többi izmára nincsen hatással.

Hogyan történik a kezelés?

Injekciós kezelés mimikai ráncok ellen

A kezelés előtt esztétikai konzultáció szükséges klinikánkon. Ezen bőrgyógyászunk felméri bőre állapotát, kiválasztják, hogy Önnek milyen arcfiatalító eljárás lenne az ideális. Amennyiben ez a mimikai ráncok csökkentése injekciós kezeléssel, akkor orvosunk tájékoztatja Önt kezeléssel elérhető eredményről és minden fontos tudnivalóról.

A készítmény folyékony állapotú, ezért egy nagyon vékony tű segítségével, apró adagokban injektálja a szakorvosunk a kezelendő területre. A kezelés minimális kellemetlenséggel jár, helyi érzéstelenítés nem szükséges. Közvetlenül a kezelés után a szúrások helyén bőrpír és enyhe duzzanat alakulhat ki, ami gyorsan elmúlik.

A kezelés biztonságos, gyors beavatkozás (a kezelés időtartama általában 30 perc) akár ebédidőben is elvégezhető. A kezelés után a páciens azonnal folytathatja a mindennapi életét.

A mimikai ráncok injekciós kezelését 18-65 éves kor között végezzük. Azoknak a fiataloknak is javasoljuk, akik nagyon erősen ráncolnak a homlokon vagy a szemöldökök között. Nem végezzük terhesség, szoptatás és bizonyos allergiák esetén (erről szakorvosunk ad felvilágosítást.)

Meddig tart a kezelés hatása?

A hatás nem azonnal jelentkezik, hanem néhány nappal a kezelés után kezdődik és max. 2 hét alatt alakul ki. Az injekciós kezelés hatása homlokráncok, szemöldök közötti ráncok estén 4-6 hónapig, szemek körüli szarkaláb ráncok estén 3-4 hónapig is eltarthat.

Az első kezelések eredménye általában 3 - 4 hónapig tart, ezt követően érezhető a hatás csökkenése. A kezelés 3 - 4 hónap múlva megismételhető, tetszés szerint akár többször is. Minden megismételt kezelés fokozhatja a kezelés tartósságát, elnyújthatja a hatást, sőt idővel akár szükségtelenné is válhat már a kezelés, mert a páciens egy idő után "leszokik" a ráncolásról.

A kezelés hatására a kezelt izmok részlegesen gyengülhetnek, így a ráncképző aktivitásuk is gyengül. A páciens az ismételt kezelések hatására könnyedén leszokhat arról a mozdulatról, amely a nemkívánatos ráncot a kezelés előtt létrehozta.

A kezelés előnyei:

 • a kezelés hatására éveket fiatalodhat
 • arca üdébb, pihentebb és fiatalosabb lesz
 • „haragos ráncok” kezelése után arca kisimultabbnak, kedvesebbnek tűnik
 • a mélyebb ráncok elhalványulnak, a kezdődő ráncok nem mélyülnek tovább

Amit fontos tudni a kezelésről

 • A bőrgyógyász szakorvos részletesen ismerteti a kezeléssel elérhető eredményt és minden egyéb fontos tudnivalót a kezeléssel kapcsolatban.
 • Akut megbetegedés esetén nem végezhetjük el a kezelést.
 • A beavatkozást félig ülő helyzetben kell végezni, ezt követően 6 órán át függőleges testhelyzetben kell maradni, lefeküdni vagy lehajolni nem szabad

A kezelés utáni teendők

 • Fontos, hogy a kezelt területen lévő mimikai izmokat a kezelés utáni 2-3 órában jó alaposan átmozgassa (grimaszoljon sokat), hogy a beinjektált anyagot felvegyék az izmok.
 • A beavatkozást félig ülő helyzetben végzi az orvos. Fontos, hogy ezt követően 6 órán át függőleges testhelyzetben maradjon a páciens, vízszintesen lefeküdni vagy lehajolni nem szabad.
 • A kezelés után 1-2 napig nem javasolt a testmozgás. Tilos 2 napig a kezelt területet nyomkodni, dörzsölni, masszírozni. Ebben az időszakban kerülni kell a szaunázást, szoláriumozást, napozást, forró fürdőket is, mert a kezelt területet nem ajánlott felmelegíteni.

A kezelés ára

terület

ár

szemöldök emelésorvossal egyeztetve
szarkaláb66 000 Ft
mérges ránc66 000 Ft
homlok66 000 Ft
szarkaláb + mérges ránc110 000 Ft
homlok + mérges ránc = teljes homlok110 000 Ft
homlok + mérges ránc + szarkaláb154 000 Ft
száj körülorvossal egyeztetve
orrnyereg melletti ráncokorvossal egyeztetve

A feltüntetett árak tartalmazzák az áfát, és kezelésenként fizetendők.  Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

barsony.hu - Prospektus
Bársony magazin
Arcápolási tudnivalók
Megelőzés és kezelés hatékonyan Mit tehetünk azért, hogy bőrünk sokáig megőrizze rugalmasságát és fiatalos legyen? A bőr öregedését csupán 20%-ban...
Szájfeltöltés hyaluronsavval
A hyaluronsav a bőr és a kötőszövet alap építő eleme. Majdnem minden szövetben megtalálható, viszont mindenhol más a szerepe. Az izmokban és a bőrben...

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Mimikai ráncok eltüntetése
Mimikai ráncok elleni kezelés előtt-után
Mimikai ráncok előtte-utána
Mimikai ráncok előtte-utána

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Mimikai ráncok eltüntetése
Mimikai ráncok elleni kezelés előtt-után
Mimikai ráncok előtte-utána
Mimikai ráncok előtte-utána
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek