25 ÉVE A MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

NCTF®135HA szemkörnyék kezelésSkinbooster kezelés

Egyedülálló New Cellular Treatment Factor, mely sejtszinten fejti ki bőrmegújító hatását.

Az NCTF® 135HA újdonság a szemkörnyék és arc kezelésében!

Megoldást keres a szemkörnyéki ráncok csökkentésére? Szeretné visszanyerni fiatalos kisugárzását? Mindezt egy gyors és szinte fájdalommentes eljárással?

Az NCTF® 135 vízállagú polirevitalizációs készítmény, mely mezoterápiás kezelésekhez használható. Hatásos a finom vonalak elsimítására és a bőr rejuvenálására, újraépítésére. Sejtszinten kezeli a bőrt, tápanyagokkal tölti fel.

Igazi SKINBOOSTER, több mint 50 összetevője között megtalálható a hyaluronsav, 12 fajta vitamin, aminosavak, nukleinsavak, koenzimek, antioxidánsok és különféle ásványi anyagok. Az NCTF® 135HA kezelés hatására a bőrminőség már az első kezelés után szemmel láthatólag javul, az apróbb ráncok elsimulnak, a bőr ragyogóvá válik.

Kinek ajánljuk a kezelést?

A kezelés minden korosztály számára javasolt, már a 30-as életévektől a bőrminőség javítására, a bőrtömörség megőrzése céljából. A minden bőrtípus számára alkalmas Skinbooster hatóanyag, tökéletes megelőző kezeléséként, de a már meglévő finomvonalak esetén is hatékony. Klinikai vizsgálatok igazolják a készítmény anti-aging hatását.

Az NCTF®135HA eljárással a kisebb részterületek is kezelhetők az arcon, a szemkörnyék érzékeny bőre, a száj körüli dohányzó ráncok, a homlokráncok vagy nyaki ráncok is.

Milyen eredményre számíthat a kezelés után?

  • a bőr hidratáltabbá, feszesebbé válik, visszakapja a bőr egészséges ragyogását
  • a bőrfelszín egyenletessé válik
  • a bőrtömörség javul
  • a pórusok mérete csökken
  • a száj körüli vonalak kisimulnak
  • a nyak feszessége és rugalmassága látványosan javul

Szemkörnyék kezelés esetén

  • a szarkalábak halványulnak
  • a sötét karikák enyhülnek

Fájdalmas a kezelés?

A Nanosoft TM eszköz, amivel NCTF® 135HA  hatóanyagát bejuttatjuk a bőrbe és gyakorlatilag fájdalommentes eljárást tesz lehetővé. A Nanosoft TM csupán három, kicsi szilikon kristályból készült mikrotűvel rendelkezik. A mikrotűk segítségével a hatóanyag közvetlenül abba a bőrrétegbe jut, ahol anti-aging hatását a legjobban kifejti. Oda, ahova krémek nem jutnak el!
A mikropengék finom behatolása olyan regenerációs folyamatokat indít be a bőrben, melyek által új kollagén termelődik.

A kezelés menete

A kezelni kívánt területet megtisztítjuk, fertőtlenítjük, majd egyéni érzékenységtől függően lidokainos krémmel érzésteleníthetjük.
Általában 1-1 részterületet kezelünk célzottan. 1 ml anyaggal kezelhető a szemkörnyék, a szájkörnyéki apró ráncok, a nyak és a homlokráncok. 
A mikropengék segítségével a bőr alá juttattuk az NCTF hatóanyagot, 2-3 mm-ként. A hatóanyag a kezelés után folyamatosan terül el a bőr alatt, így válik a kezelt terület hidratálttá. A bőr értékes hatóanyagokkal töltődik fel.

Hány kezelés szükséges?

Már 1 kezelés után is javul a kezelt terület állapota, általánosságban elmondható, hogy 2 hetente 3 kezelés javasolt a hatás tartósságának fokozása érdekében. A kezeléssorozat kúraszerűen kerül összeállításra az egyéni adottságok alapján.

Alkalmazási terület

Arc, nyak és dekoltázs, valamint a Nanosoft technológia révén kifejezetten az érzékeny szemkörnyék hatásos kezelése. Az NCTF®135HA kezelés kiváló kiegészítője Ejal40 és Volite skinbooster kezeléseknek, akár vele azonos időpontban is elvégezhető.

NCTF® 135HA szemkörnyék kezelés

Az NCTF®135HA nanosoft mikropengés szemkörnyék kezelés igazi forradalmi eljárás a szem- illetve a szájkörnyéki ráncok kezelésében. Szinte fájdalommentes eljárással csökkenti a ráncokat, feszesíti a bőrt ezeken az érzékeny területeken is.
Az NCTF®135HA Skinbooster formulát precízen és kíméletesen juttatjuk a bőrbe a a Nannosoft technológia segítségével.
Az eredmény látványos: üde, kipihent, friss tekintett, a ráncok vonala finomodik, a sötét karikák enyhülnek.

Mire kell figyelni a kezelés után?

A kezelést követően a bőr felfrissül és az eredmény szinte azonnal látható. Nincs lábadozási idő, felépülési idő, így a páciens rögtön visszatérhet mindennapi teendőihez. Előfordulhat bőrpír, minimális bőrduzzanat, esetleg bevérzés, mely fokozatosan elmúlik.

A kezelés napján sminkelni és sportolni nem javasolt. Másnap már sminkelhető a kezelt terület. Fényvédő használata kiemelten fontos a kezelést követő hetekben is!

NCTF® 135 HA kezelés ára  arc területen

Teljes arc 1 alkalom60 000 Ft
Teljes arc 3 alkalom150 000 Ft
Teljes arc 5 alkalom225 000 Ft

NCTF® 135 HA kezelés ára szemkörnyék területen

1 alkalom40 000 Ft
3 alkalom100 000 Ft
5 alkalom150 000 Ft

 

 

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek