Lehet néhány centivel kevesebb?

Hogyan szabadulhatunk meg azoktól a bosszantó kilóktól?

Ha azon szerencsések közé tartozik, aki olyan karcsú, amilyen szeretne lenni, nincsenek fölösleges zsírpárnái a hasán, a csípőjén, ne olvassa tovább!

A fogyókúrában az a jó, hogy egyszer véget ér. Megszabadulunk néhány kilótól, de pont ott, ahol azt legkevésbé szeretjük egy-egy zsírpárnácska makacsul ragaszkodik hozzánk, a hason, a csípőn, a combon .  Sem a tornától, sem koplalástól nem tűnnek el. Ilyenkor segít a világújdonságnak számító Ultracontour és a Velashape kezelés.

A teljes cikket elolvashatja itt.

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek