Bioderma termékcsalád

A BIODERMA a francia bőrgyógyászok által egyik leggyakrabban javallt kozmetikumok között szerepel és az első független laboratóriummal rendelkezik a francia piacon.
A cég több mint 60 országban képviselteti magát és nemzetközi szinten nagyon gyors növekedés jellemzi. Az utóbbi 5 év alatt a laboratórium éves átlagban 32%-os növekedést produkált.
Bőrgyógyászokkal való szoros eggyüttműködés során olyan termékeket fejleszt a cég, amelyek megfelelnek mind a bőrgyógyászati, mind pedig a betegek igényeinek.

Az összes bőrtípus számára megoldást nyújtanak, beleértve a legérzékenyebb bőrt is.

Érzékeny bőr

 

Az érzékeny bőr tünetei a túlhevültség és a diffúz vagy lokális vörösség. A bőr könnyen dehidratálttá válik és az ismétlődő szárazságot feszítő érzés kíséri. A tünet eredetétől, a kiterjedés nagyságától, a bőr érzékenységének fokától és a bőrgyógyásza diagnózisától függően a Sensibio az aktív összetevők kombinációját kínálja megfelelő összetételben.

Száraz bőr

A bőr szárazságának eredetétől, erősségétől és pillanatnyi állapotától függően az Atoderm speciális testápoló és bőrápoló termékeket kínál Önnek, hogy megfelelően nyugtassa bőrét és visszaállítsa annak optimális hidratációs szintjét.

Zsíros bőr

Pubertáskorban a bőr megváltozik: vastagabbá, fénylőbbé és kevésbé puhává válik. Az ekkor megjelenő, különböző méretű bőrhibák akár a felnőtt korig elkísérhetnek minket. Bőrének állapotától, és bőrgyógyásza javaslatától függően a Sébium hatékony megoldást kínál a vegyes-zsíros bőrűeknek a tisztálkodás és bőrápolás területén a problémák orvoslására.

Haj és fejbőr

A tünetek eredetétől, erősségétől, a probléma fázisától valamint szakorvosa diagnózisától függően a Nodé az aktív összetevők kombinációját és a megfelelő állagú készítményeket kínálja hajára és fejbőrére, kiváló toleranciát biztosítva.

Bőrünk és a nap

A bőrtípusától, a napsugárzás intenzitástól (évszak, napszak) a földrajzi tényezőktől (magasság, szélességi fok) függően a Photoderm a megfelelő megoldást kínálja Önnek a nap káros hatásai ellen.

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek