25 ÉVE A MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

NUCLEOFILLSkinbooster kezelés

Anti-aging és lifting hatású hidratáló kezelés,

mely megköti a szabadgyököket. 

Nucleofill kezelés
A Nucleofill egy olyan skinbooster kezelés, mely feszesíti és hidratálja az arcbőrt és a szemkörnyék területet. A kezelés történhet az egész arc területén vagy kifejezetten egy részterületre fókuszálva, szemkörnyéken.
 

Azonnali hatás, töltőanyag nélkül. Hogyan lehetséges ez? 

A Nucleofill gél egy olyan bio-restruktáló hatású anyag, amely a sejtek aktív működését serkenti, ezáltal javul a bőrtónus, elhalványulnak a ráncok. A kollagéntermelés serkentése már fibroblaszt szinten beindul, újraépítve a sejtek szerkezetét. Fő hatóanyaga a vadlazac örökítőanyagának tisztított kivonata, melyet tűs mezoterápiával juttatnak a bőrbe. A termék nem tartalmaz hyaluronsavat, így fontos megjegyezni, hogy a kezelést nem szabad összekeverni a hyaluronsavas ráncfeltöltéssel.

 Kinek ajánljuk a kezelést?

 • oxidatív stressz esetén megviselt bőrre
 • napkárosodott bőrre
 • akinek mélyhidratálásra van szüksége
 • fakó, fáradt bőr esetén
 • bőröregedés csökkentésére
 • dehidratált bőr esetén
 • sebészeti hegek esetén

Alkalmazási terület

Arc, nyak, dekoltázs és szemkörnyék, akár külön-külön vagy egy kezelés keretében. A szemkörnyék terület önállóan is kezelhető.

Milyen eredményre számíthat az Nucleofill arc kezelés után?

 • Biorevitalizáló és sejtmegújító hatása révén a bőr hidratáltabb, feszesebb lesz
 • az apróbb hegek elsimulnak
 

Milyen eredményre számíthat a Nucleofill szemkörnyék kezelés után?

 • szem körüli ráncok mérséklődnek
 • sötét karikák elhalványulnak
 • összhatásában a szemkörnyék simábbá válik

Hogyan működik?

A NUCLEOFILL termékek a bőr alá injektálva fejtik ki hatásukat. Hidratáló hatásuk révén a polinukleotid mátrixok  megkötik a vizet és  háromdimenziósan szétoszlatják a szövetben. Hosszantartó antioxidáns hatása a kémiai szerkezetnek köszönhetően képes megkötni a szabad gyököket, sejtszinten blokkolva hatásukat. Végeredményben a kezelt terület hidratáltabb, feszesebb lesz és élettel telivé válik.

Hány kezelés szükséges?

A kezeléssorozat 4 alkalomból áll, melyet két hetente kell ismételni. Ezt követően 3 havonta fenntartó kezelés javasolt.

Mire kell figyelni a kezelés után?

A kezelést követően a bőr felfrissül és az eredmény szinte azonnal látható. Nincs lábadozási idő, a páciens rögtön visszatérhet a mindennapi teendőihez. Bevérzés vagy ödéma a kezelés után előfordulhat. 
A kezelés napján sminkelni és sportolni nem javasolt. Másnap már sminkelhető a kezelt terület. SPF50 fényvédő használata kiemelten fontos a kezelést követő hetekben!

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek