25 ÉVE A MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

Orvosi garancia

Sajnos hazánkban egyre gyakoribb, hogy egyetlen lézerkészülékkel vállalják a szőrtelenítést, az érkezelést, a ránctalanítást és a pigmentfoltok elhalványítását is. Ilyen "mindent tudó" lézerkészülék a fizika törvényei alapján nem létezhet. Ahol minden problémát egy lézerrel próbálnak kezelni, ott eredménytelenség és csalódás várható.
Minden kozmetológiai-szépészeti feladathoz, így a szőrtelenítéshez, az érkezeléshez, az arcfiatalításhoz stb. vannak specializált lézerek.
Ezek az úgynevezett cél-lézerek a hatékonyak, mert az adott feladatra fejlesztették ki őket.

Klinikánkon nyolc különböző specializált lézerberendezés működik, ez a felszereltség hazánkban egyedülálló. Mi mindig egyénre szabott kezelést végzünk, nyolc korszerű lézerberendezésünk közül mindig azzal a cél-lézerrel kezeljük a páciensünket, amely számára a leghatékonyabb.

Az eddigi kezeléseink eredményessége és a szakmai tapasztalatunk alapján tevékenységünkre Magyarországon egyedülállóan garanciát vállalunk. Garantáljuk, hogy klinikánkon csak az Ön bőrtípusának és adottságainak megfelelő, bizonyítottan hatékony specializált cél-lézerkészülékkel végezzük el a kívánt kezelést. Valamennyi létező esztétikai lézertípus birtokában klinikánk garantáltan korszerű, ideális kezelést nyújt pácienseinek. Tevékenységünket természetesen az illetékes magyar orvosi és közigazgatási szakhatóságok engedélyével végezzük.

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek