Orvosi mezoterápia

 

A túlzott ultraibolya sugárzás, dohányzás, alkohol- és
koffeinfogyasztás felgyorsítja a bőr természetes öregedési
folyamatát. Ennek következményeként a bőrön idejekorán
kialakulhatnak vízhiányos ráncok, csökken a bőr rugalmassága,
fakóvá, fénytelenné és rugalmatlanná válik a bőrfelszín.
A bőr feszességének és textúrájának javítására nyújt megoldást
a mezoterápia.

Mi a mezoterápia?

A mezoterápia egy olyan bőrfiatalító eljárás, amelynek során a hatóanyagok mikro-injekciózás során jutnak a bőrbe, ezáltal sokkal intenzívebb hatást lehet kifejteni a szövetek közvetlen környezetében.

A hyaluronsavat, a bőr kötőszöveti állományának alapanyagát juttatják be a bőrfelszín alá, így szebbé, kisimultabbá válik a kezelt terület.

Mikor alkalmazzuk?

A mezoterápiás kezelés alkalmas a bőr felfrissítésére, hidratáltságának növelésére és a finomabb ráncok eltüntetésére arcon, nyak területén és a kézfejeken.

Nyerje vissza bőre ragyogását! A hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe jutva fejtik ki hatásukat.

Hatására a bőr kollagén és elasztin termelése is fokozódik, ezáltal tartós és azonnal látványos eredmény érhető el a bőr szöveteiben.

Kit lehet a mezoterápiával kezelni?

Mindenkit, aki szeretné visszanyerni bőre fiatalságát és arca ragyogását.
A kezelés önmagában is alkalmazható, de az eredmény jaítása érdekében a ráncfeltöltés, a mimikai ráncok csökkentése injekciós kezelés, a dermabrázió és a finomhámlasztás kiegészítésre is alkalmazható.

Bőrfiatalító kúra, javasolt kezelésszám

Egy kúra 3 alkalomból áll. Az anyag, amit használunk, hasonló a ráncfeltöltő anyaghoz, de ebben az esetben apró tűszúrásokkal juttatunk be kevés anyagot a bőrbe centiméterenként az adott területen. A kúra során 2-3 hetente lehet ismételni a kezelést. Tehát először 3 alkalom egymás után, majd egy megújító kezelés 2 hónap és 6 hónap múlva.

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek