Photorejuvenáció- bőrfiatalítás IPL technológiával

Igazi 3 az 1-ben kezelés

1. Fiatalítja a bőrt
2. Halványítja a pigmentfoltokat
3. A hajszálerekre is hat

Photorejuvenációnak nevezik azt a korszerű, új fényterápiás bőrfiatalító eljárást, melyet klinikánkon is alkalmazunk. A lézeres bőrfiatalítástól eltérő elven, hámlasztás nélkül, a bőr felsőbb rétegeinek eltávolítása nélkül fiatalít, a bőr belső szerkezetének megújulását serkentve.
Photorejuvenációval kiegészíthető a lézeres bőrfitalító eljárás, így fokozható a hatás és az eredmény tartóssága.

Hogyan fiatalítja a bőrt ez a kezelés?

IPL technológia segítségével a nagyenergiájú fénynyaláb a bőr alsó rétegeiben hőenergiává alakulva serkenti a kötőszöveti sejtek kollagén és elasztin termelődését, amelyek a bőr rugalmasságát és lágyságát biztosítják. A kezelés hatására a kollagén újra építi önmagát, majd az új kollagén betölti a réseket, üres területeket a ráncban és a repedésekben. A photorejuvenációs kezelés hatására a bőr vízmegkötő képessége többszörösére növekszik. A bőr szemmel láthatóan feszesebb, fiatalosabb, hamvasabb lesz.

A pigmentfoltokra és a hajszálerekre is hat ez a kezelés?

A photorejuvenációs kezelés három problémát is képes kezelni!

  • Első és legfontosabb előnye ennek a kezelésnek, hogy a kollagén és elasztin termelés fokozásával a bőr rugalmasságát, hidratáltságát növeli, eltünteti a ráncokat, tehát fiatalít.
  •  Második előnye, hogy a kezelés hatására elhalványulnak a bőrön látható színeltérések, pigmentfoltok, öregségi barna foltok, tehát a kezelés homogén bőrszínt eredményez.
  •  Harmadik előnye pedig az, hogy a photorejuvenációs kezelés hatására a bőr felszínén elhelyezkedő apró értágulatok elhalványulnak illetve megszűnnek.

Kiknek ajánljuk a fényterápiás bőrfiatalítást?

Elsősorban azoknak ajánljuk ezt a korszerű módszert, akik szokásos napi tevékenységük mellett szeretnék bőrük fiatalságát visszaszerezni. Az arcbőr, a nyak, a dekoltázs és a kézhátak visszafiatalításának új módszere, mely teljesen fájdalmatlan, eredménye tartós, kockázat és mellékhatás mentes. Ez a módszer nem jár mély hámlasztással, ezért nincs szükség utókezelésre, a bőrön a kezelés után csupán enyhe, átmeneti kipirosodás látszik.

Nagy előnye, hogy egyszerre többféle bőrelváltozást is megszüntet.

A természetes fénnyel végzett néhány kezelés után a bőr láthatóan fiatalabb lesz, a hajszálerek, pigmentfoltok eltűnnek, a bőr alatti kötőszövetek rosthálózata stimulálódik, csökken a finom ráncok mélysége.

A kezelés hatására a bőr kellemesebb tapintású lesz, csökken a pórusok mérete. A bőr színe egyenletesebb, megjelenése fiatalosabb és üdébb lesz.

Egy kezelés elegendő?

A fényterápiás bőrfiatalító kezelést célszerű kúra szerűen alkalmazni. A kezelés körülbelül 20 percig tart, melyet 3 hetente érdemes ismételni 4 - 5 alkalommal. A kötőszövetekre gyakorolt hatás általában a harmadik kezelés után válik jól érzékelhetővé, eredménye hónapokig jól látható. Tetszés szerint ismételhető egy-egy alkalommal vagy kúraszerűen is.

Bársony magazin

Tudod mi történik a bőröddel, ha nem használsz fényvédőt?
  Mint orvos-esztétika, fontos beszélnünk az egyik, ha nem a legfontosabb anti-agingről, a fényvédelemről. Ez az alapja mindennek! Megelőzés...
Megelőzés és kezelés hatékonyan Mit tehetünk azért, hogy bőrünk sokáig megőrizze rugalmasságát és fiatalos legyen? A bőr öregedését csupán 20%-...

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Photorejuvenáció
Photorejuvenáció
Photorejuvenáció

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Photorejuvenáció
Photorejuvenáció
Photorejuvenáció

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek