24 éve a megbízható választás

Pigmentfoltok elhalványítása

24 éve minőség, szakértelem, tapasztalat és eredmény - Mindig valódi lézerekkel!
A bőrön megjelenő régi és új elszíneződések, szeplők, májfoltok, barna öregségi foltok, „napfoltok" jelentős része véglegesen eltüntethető Erbium és KTP lézerrel kombinált kezeléssel, illetve villanófénnyel (IPL), vagyis intenzív pulzáló fénnyel. Klinikánkon a lézeres és a villanófényes kezelést is alkalmazzuk a hatékonyság növelése érdekében.

Klinikánkon a lézeres és a villanófényes eljárást egyaránt alkalmazzuk pigment eltávolításra, mert így az elszíneződés típusát, mértékét, kiterjedését és mélységét figyelembe véve, a leghatásosabb módszert tudjuk alkalmazni. Mindkét eljárással gyorsan és fájdalommentesen meg tudjuk szüntetni az arcon vagy kézfejen látható májfoltokat, szeplőket, a napfény következtében megjelenő foltokat, a kor előrehaladtával jelentkező barna színű foltokat és más egyéb jóindulatú bőrelszíneződéseket.

Vizsgálat és tesztkezelés szükséges 

A pigment eltávolító kezelést egy vizsgálat előzi meg, mely során a bőrgyógyász szakorvos tájékoztatja a pácienst a kezelés várható eredményéről és az egyéb tudnivalókról. Egy egyéni kezelési tervben meghatározza többek között a kezelés időtartamát és típusát. A vizsgálat végén tesztkezelést végzünk néhány négyzetcentiméternyi területen, hogy láthassuk a bőr reakcióját és ellenőrizhessük az egyéni érzékenységet.

A kezelés lézerrel is és villanófénnyel is egyszerű, gyors és nem jár semmiféle kellemetlenséggel.

Napoztatott, barna bőrön nem végezhető pigment eltávolítás, meg kell várni, amíg a bőr visszanyeri eredeti, halvány színét.

Mit kell még tudni a kezelésről?

A kezelés során a pigmentek elnyelik a lézer vagy az IPL fényét, s a fényenergia hatására „szétesik" a pigment, amit így a szervezet sejtjei már el tudnak szállítani. A kezelés hatására gyakorlatilag megszűnik a pigmentfolt. Ez a magyarázat arra, hogy miért tűnik el véglegesen a pigmentfolt ettől a kezeléstől. A kezelés után a kezelt bőrfelület átmenetileg kipirosodhat, sötétebb tónusú lehet, de néhány nap múlva elmúlik magától ez a változás és a folt elhalványodik. Tapasztalataink szerint pigmentfolt eltávolításkor általában nem elegendő egy kezelés, a foltok teljes eltüntetéséhez néhányszor ismételni kell a kezelést 4 hetes szüneteket tartva.

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Pigmentfolt eltávolítás előtt-után
Pigmentfolt eltávolítás előtt-után

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Pigmentfolt eltávolítás előtt-után
Pigmentfolt eltávolítás előtt-után
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek