Pigmentfoltok elhalványítása

20 éve minőség, szakértelem, tapasztalat és eredmény - Mindig valódi lézerekkel!
A bőrön megjelenő régi és új elszíneződések, szeplők, májfoltok, barna öregségi foltok, „napfoltok" jelentős része véglegesen eltüntethető Erbium és KTP lézerrel kombinált kezeléssel, illetve villanófénnyel (IPL), vagyis intenzív pulzáló fénnyel. Klinikánkon a lézeres és a villanófényes kezelést is alkalmazzuk a hatékonyság növelése érdekében.

Klinikánkon a lézeres és a villanófényes eljárást egyaránt alkalmazzuk, mert így az elszíneződés típusát, mértékét, kiterjedését és mélységét figyelembe véve, a leghatásosabb módszert tudjuk alkalmazni. Mindkét eljárással gyorsan és fájdalommentesen meg tudjuk szüntetni az arcon vagy kézfejen látható májfoltokat, szeplőket, a napfény következtében megjelenő foltokat, a kor előrehaladtával jelentkező barna színű foltokat és más egyéb jóindulatú bőrelszíneződéseket.

Vizsgálat és tesztkezelés szükséges

A kezelést egy vizsgálat előzi meg klinikánkon, mely során a bőrgyógyász szakorvos tájékoztatja a pácienst a kezelés várható eredményéről és az egyéb tudnivalókról. Egy egyéni kezelési tervben meghatározza többek között a kezelés időtartamát és típusát. A vizsgálat végén tesztkezelést végzünk néhány négyzetcentiméternyi területen, hogy láthassuk a bőr reakcióját és ellenőrizhessük az egyéni érzékenységet.

A kezelés lézerrel is és villanófénnyel is egyszerű, gyors és nem jár semmiféle kellemetlenséggel.

Napoztatott, barna bőrön nem végezhető a kezelés, meg kell várni, amíg a bőr visszanyeri eredeti, halvány színét.

Mit kell még tudni a kezelésről?

A kezelés során a pigmentek elnyelik a lézer vagy az IPL fényét, s a fényenergia hatására „szétesik" a pigment, amit így a szervezet sejtjei már el tudnak szállítani. A kezelés hatására gyakorlatilag megszűnik a pigmentfolt. Ez a magyarázat arra, hogy miért tűnik el véglegesen a pigmentfolt ettől a kezeléstől. A kezelés után a kezelt bőrfelület átmenetileg kipirosodhat, sötétebb tónusú lehet, de néhány nap múlva elmúlik magától ez a változás és a folt elhalványodik. Tapasztalataink szerint általában nem elegendő egy kezelés, a foltok teljes eltüntetéséhez néhányszor ismételni kell a kezelést 4 hetes szüneteket tartva.

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Pigmentfoltok elhalványítása
Pigmentfoltok elhalványítása

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Pigmentfoltok elhalványítása
Pigmentfoltok elhalványítása

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek