25 ÉVE A MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

PROFHILO

Magas koncentrációjú hyaluronsav alapú töltőanyag,
mely átstruktúrálja, alapjaiban változtatja meg a bőr szerkezetét.

Profhilo® kezelés

A Profhilo® a jelenleg elérhető egyik legmagasabb koncentrációjú hyaluronsav alapú töltőanyag. Segít a bőr rugalmasságának, feszességének, teltségének visszaállításában. Mélyen hidratálja és feltölti a bőrt, alkalmas az öregedő bőr szöveteinek „remodellizációjára”.

Miben segíthet a Profhilo® kezelés?

Ha szeretné, hogy bőre rugalmasabb, teltebb, hidratáltabb legyen
Ha bőre fáradt, fakó, tompa, szárazabb
Ha zavarják a megjelenő ráncok, az öregedés jelei

Leggyakoribb alkalmazási területek:

az arc, a nyak a dekoltázs és a kézfej 

Mitől más a Profhilo® kezelés?

A Profhilo® egy egyedülálló bőrszerkezet átalakító kezelés. Rendkívül magas hyaluronsav koncentrációjának köszönhetően az injektálást követően azonnal elkezd terjedni a bőrben. Pár szúrási ponttal az egész arcot lehet kezelni. A Profhilo® esetében az alacsony és magas molakulatömegű hyaluront egy adagban injektálják a bőr alá, ezáltal mélyebben hidratál és lassabban, de hosszabb ideig fejti ki hatását.

A különbség már a kezelés után látható, de a végleges eredmény két hónap alatt alakul ki. A Profhilo® nem csupán egy töltőanyag, stimulálja a bőrt az új kollagén- és elasztinsejtek termelésére, a finom és mélyebb ráncok megjelenését jelentősen javítja és feszesíti, lifting hatást ad. Bőre hidratáltabb, feszesebb és rugalmasabb lesz.

Hogyan működik a Profhilo® kezelés?

A bio-esztétikai pontokra történő hatóanyag-bevitel, során az arcon oldalanként öt-öt meghatározott pontban egyenletesen történik a Profhilo® beinjektálása. Minden fecskendő 64 mg stabilizált hyaluronsavat tartalmaz előre töltve, ami a jelenleg elérhető legmagasabb koncentráció bármelyik töltőanyaghoz képest.

Más hyaluronsavak betöltése esetén az eredmények általában egy helyen lokalizálódnak, mert a hyaluron gél azon a területen marad, ahová beadták. A Profhilo® hyaluronsav azonban más. Beadása után egyenletesen eloszlik a bőrön, így a hatások az egész arcon láthatók, így sokkal egyenletesebb eredményt kap.

Meddig tart a hatás?

A Profhilo® töltőanyag 28 nap alatt szívódik fel, ez idő alatt történik meg a 4 fajta kollagén és az elasztin stimulálása a hyaluron lassú felszabadulása miatt.

Az anyag lebomlási ideje egyénenként változó. Általában a Profhilo® töltőanyagok körülbelül 6-12 hónapig tartanak, bár az optimális eredmények 3 és 18 hónap között változhatnak.

Hány kezelés szükséges?

Az optimális eredmény elérése érdekében legalább két kezelés elvégzése ajánlott (4-6 hét különbséggel). Fenntartó kezelés 6-12 havonta ajánlott. 

Mennyire biztonságos?

Nagy tisztasága és adalékanyagok mentessége miatt a Profhilo®nak a legalacsonyabb a mellékhatási rátája, így a hagyományos töltőanyagokkal szemben sokkal biztonságosabb.

Profhilo kezelés ára

Terület 1 alkalom (2 ml)
Arc110 000 Ft / 2 ml
Nyak110 000 Ft / 2 ml
Dekoltázs110 000 Ft / 2 ml
Kézfejek110 000 Ft / 2 ml

A feltüntetett árak tartalmazzák az áfát, és kezelésenként fizetendők.  Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Profhilo

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Profhilo
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek