PROFHILO

Magas koncentrációjú hialuronsav alapú töltőanyag,
mely átstruktúrálja, alapjaiban változtatja meg a bőr szerkezetét.

Profhilo® kezelés

A Profhilo® a jelenleg elérhető egyik legmagasabb koncentrációjú hialuronsav alapú töltőanyag. Segít a bőr rugalmasságának, feszességének, teltségének visszaállításában. Mélyen hidratálja és feltölti a bőrt, alkalmas az öregedő bőr szöveteinek „remodellizációjára”.


Miben segíthet a Profhilo® kezelés?

Ha szeretné, hogy bőre rugalmasabb, teltebb, hidratáltabb legyen
Ha bőre fáradt, fakó, tompa, szárazabb
Ha zavarják a megjelenő ráncok, az öregedés jelei

Leggyakoribb alkalmazási területek:

az arc, a nyak a dekoltázs és a kézfej 

 

Mitől más a Profhilo® kezelés?

A Profhilo® egy egyedülálló bőrszerkezet átalakító kezelés. Rendkívül magas hialuronsav koncentrációjának köszönhetően az injektálást követően azonnal elkezd terjedni a bőrben. Pár szúrási ponttal az egész arcot lehet kezelni. A Profhilo® esetében az alacsony és magas molakulatömegű hialuront egy adagban injektálják a bőr alá, ezáltal mélyebben hidratál és lassabban, de hosszabb ideig fejti ki hatását.

A különbség már a kezelés után látható, de a végleges eredmény két hónap alatt alakul ki. A Profhilo® nem csupán egy töltőanyag, stimulálja a bőrt az új kollagén- és elasztinsejtek termelésére, a finom és mélyebb ráncok megjelenését jelentősen javítja és feszesíti, lifting hatást ad. Bőre hidratáltabb, feszesebb és rugalmasabb lesz.


Hogyan működik a Profhilo® kezelés?
 

A bio-esztétikai pontokra történő hatóanyag-bevitel, során az arcon oldalanként öt-öt meghatározott pontban egyenletesen történik a Profhilo® beinjektálása. Minden fecskendő 64 mg stabilizált hialuronsavat tartalmaz előre töltve, ami a jelenleg elérhető legmagasabb koncentráció bármelyik töltőanyaghoz képest.

Más hialuronsavak betöltése esetén az eredmények általában egy helyen lokalizálódnak, mert a hialuron gél azon a területen marad, ahová beadták. A Profhilo® hialuronsav azonban más. Beadása után egyenletesen eloszlik a bőrön, így a hatások az egész arcon láthatók, így sokkal egyenletesebb eredményt kap.
 

Meddig tart a hatás?

A Profhilo® töltőanyag 28 nap alatt szívódik fel, ez idő alatt történik meg a 4 fajta kollagén és az elasztin stimulálása a hialuron lassú felszabadulása miatt.

Az anyag lebomlási ideje egyénenként változó. Általában a Profhilo® töltőanyagok körülbelül 6-12 hónapig tartanak, bár az optimális eredmények 3 és 18 hónap között változhatnak.

Hány kezelés szükséges?

Az optimális eredmény elérése érdekében legalább két kezelés elvégzése ajánlott (4-6 hét különbséggel). Fenntartó kezelés 6-12 havonta ajánlott. 
 

Mennyire biztonságos?

Nagy tisztasága és adalékanyagok mentessége miatt a Profhilo®nak a legalacsonyabb a mellékhatási rátája, így a hagyományos töltőanyagokkal szemben sokkal biztonságosabb.

 

Profhilo kezelés ára

Arc kezelése 1 alkalommal 100.000 Ft
Nyak kezelése 1 alkalommal 100.000 Ft
Dekoltázs  kezelése 1 alkalommal 100.000 Ft
​Kézfejek kezelése 1 alkalommal 100.000 Ft

 

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek