Ráncfeltöltés- a legmodernebb feltöltőanyagokkal

A feltöltés a ráncok, mélyebb barázdák eltüntetésének
és az ajkak teltebbé formálásának kedvelt módszere.
Természetes módon nyújt megoldást a vonások
fiatalosságának tartós megőrzésére.
Ez egy rendkívül gyors és egyszerű eljárás.

Kinek ajánljuk a feltöltést?

  • Azoknak, akik szeretnék az orrtól az ajakig futó ráncaikat szépen kisimítani.
  • Aki nem a teljes arcát szeretné fiatalítani, csak egy-egy ránctól vagy egy-egy mélyebb barázdától, például a két szemöldök közötti úgynevezett „haragos ránctól" szeretne megszabadulni, vagy csak a száj illetve csak a szem körüli ráncokat szeretné eltüntetni.
  • Azoknak, akik szeretnék kiegészíteni a korszerű lézeres, villanófényes vagy mikrodermabráziós kezelések nyújtotta lehetőségeket. A feltöltés ezen kezelések mellett is alkalmazható, remekül kiegészíti, illetve erősíti a többi kezelés hatását.
  • Aki vonásait, az arc kontúrját szeretné megváltoztatni. Például az orrtól száj sarka felé húzódó mélyedés csökkentésére vagy az állon lévő mélyedés kitöltésére alkalmas ez a kezelés.
  • Aki szeretné hangsúlyozni az arcvonásait, a kontúrokat, kiemelni a karaktert.
  • Aki a gravitáció és a bőr rugalmasságát adó kötőszövet mennyiség csökkenének köszönhetően beesetté vált arcán szeretne javítani. A feltöltő anyagok egy speciális fajtája, a VOLUMA alkalmas arra, hogy a hiányzó térfogatot pótolja, ami által a bőr visszanyeri az idők folyamán elvesztett feszességét.

Mivel és hogyan történik a feltöltés?

Tudjuk, hogy a víz életet és rugalmasságot ad a bőrnek, miközben meghatározza az ajkak és az áll körvonalait is. A feltöltéshez egy olyan anyagot alkalmazunk, amely testünkben egész életünkben megtalálható és a víz megkötése a feladata. Ez a hialuronsav. A hialuronsav megköti a vizet a bőrben, ezzel teltté és feszesebbé teszi, hosszantartó, természetes hatást eredményezve. A víz hiánya miatt kialakult ráncokat, redőket feltölti, eredményeként a ráncok mélysége csökken, az arc simább lesz és fiatalabbnak látszik.

A ráncfeltöltés során nem a teljes arcot kezeljük, hanem lokálisan, csak arra a területre juttatjuk be a folyékony állapotú hialuronsavat, ahol egy ráncot vagy barázdát meg akarunk szüntetni. Ez az anyag a bőrbe kerülve feltölti az egyenetlenségeket, szakmai nyelven mondva „térfogatot ad" és kitölti a ráncokat, teltté és simábbá teszi a bőrt. A klinikánkon alkalmazott feltöltés tehát testünk természetes hialuronsav készleteinek kiegészítésével állítja helyre a bőr fiatalos rugalmasságát.

A hialuronsav kristálytiszta zselé, melyet a bőrgyógyász szakorvosunk egy rendkívül vékony tű segítségével, apró adagokban juttat a bőrbe. Az életfontosságú tápláló anyagok, például oxigén, hormonok stb. mozgását a bőrben nem akadályozza, semmiben nem befolyásolja. A feltöltés eredménye azonnal szemmel látható.
Klinikánkon a feltöltéshez a Juvéderm termékcsaládot használjuk.

Mennyi ideig hat a feltöltés?

A feltöltést egy bőrgyógyászati vizsgálatnak kell megelőzni klinikánkon, mely során a szakorvos felméri a kezelendő bőr állapotát, minőségét. Egyezteti az Ön kívánságát, elvárását és a kezeléssel elérhető eredményt. Tesztkezelésre, bőrpróbára nincs szükség, a feltöltés általában nem tart tovább 30 percnél, nem okoz fájdalmat.

A kezelés tartóssága egyénenként változik, függ a páciens életkorától, bőrtípusától, életmódjától, az izmok aktivitásától, a bőr egyéni szerkezetétől és a kezelt területtől. Tapasztalataink alapján az említett befolyásoló tényezőktől függően általában 5 - 12 hónapig tart a feltöltés hatása, ezt követően fokozatosan csökkenni kezd, mert a szervezet átcsoportosítja illetve lebontja a bejuttatott hyaluronsavat.

Pácienseink általában nem várják meg, amíg teljesen elmúlik a feltöltés hatása, hanem 6 - 12 hónappal a kezelés után eljönnek egy úgynevezett „frissítő kezelésre". Ezzel felújítják az előző feltöltés hatását és biztosítják a folyamatosságát a bőr magas vízmegkötő képességének a kívánt területen, bőrük tartósan fiatalos és hidratált marad.

Fontos tudni a feltöltésről

  • Nincs szükség tesztkezelésre vagy bőrpróbára, mert ez a kezelés nem válthat ki allergiát vagy váratlan bőrreakciót.
  • A bőrgyógyász szakorvos részletesen ismerteti a feltöltéssel elérhető eredményt és minden egyéb fontos tudnivalót a kezeléssel kapcsolatban.

Bársony magazin

- INTERJÚ BODNÁR ÉVÁVAL, A BÁRSONY ORVOS-ESZTÉTIKA IGAZ-  A szépészeti beavatkozásokat ellenzők egyik leggyakrabban ismételt mondata, hogy “...
A hialuronsav a bőr és a kötőszövet alap építő eleme. Majdnem minden szövetben megtalálható, viszont mindenhol más a szerepe. Az izmokban és a bőrben...

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Ráncfeltöltés és ajakformálás
Ráncfeltöltés és ajakformálás
Ráncfeltöltés és ajakformálás
Ráncfeltöltés és ajakformálás
Ráncfeltöltés és ajakformálás
Ráncfeltöltés és ajakformálás
Ráncfeltöltés és ajakformálás
Ráncfeltöltés és ajakformálás

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Ráncfeltöltés és ajakformálás
Ráncfeltöltés és ajakformálás
Ráncfeltöltés és ajakformálás
Ráncfeltöltés és ajakformálás
Ráncfeltöltés és ajakformálás
Ráncfeltöltés és ajakformálás
Ráncfeltöltés és ajakformálás
Ráncfeltöltés és ajakformálás

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek