25 ÉVE A MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

Ráncfeltöltés- a legmodernebb feltöltőanyagokkal

A feltöltés a ráncok, mélyebb barázdák eltüntetésének
és az ajkak teltebbé formálásának kedvelt módszere.
Természetes módon nyújt megoldást a vonások
fiatalosságának tartós megőrzésére.
Ez egy rendkívül gyors és egyszerű eljárás.

ráncfeltöltés hyaluronnal

Kinek ajánljuk a hyaluronsavas feltöltést?

  • Azoknak, akik szeretnék az orrtól az ajakig futó ráncaikat szépen kisimítani.
  • Aki nem a teljes arcát szeretné fiatalítani, csak egy-egy ránctól vagy egy-egy mélyebb barázdától, például a két szemöldök közötti úgynevezett „haragos ránctól" szeretne megszabadulni, vagy csak a száj illetve csak a szem körüli ráncokat szeretné eltüntetni.
  • Azoknak, akik szeretnék kiegészíteni a korszerű lézeres, villanófényes vagy mikrodermabráziós kezelések nyújtotta lehetőségeket. A feltöltés ezen kezelések mellett is alkalmazható, remekül kiegészíti, illetve erősíti a többi kezelés hatását.
  • Aki vonásait, az arc kontúrját szeretné megváltoztatni. Például az orrtól száj sarka felé húzódó mélyedés csökkentésére vagy az állon lévő mélyedés kitöltésére alkalmas ez a kezelés.
  • Aki szeretné hangsúlyozni az arcvonásait, a kontúrokat, kiemelni a karaktert.
  • Aki a gravitáció és a bőr rugalmasságát adó kötőszövet mennyiség csökkenének köszönhetően beesetté vált arcán szeretne javítani. A feltöltő anyagok egy speciális fajtája, a VOLUMA alkalmas arra, hogy a hiányzó térfogatot pótolja, ami által a bőr visszanyeri az idők folyamán elvesztett feszességét.

Mivel és hogyan történik a hyaluronsavas feltöltés?

Tudjuk, hogy a víz életet és rugalmasságot ad a bőrnek, miközben meghatározza az ajkak és az áll körvonalait is. A feltöltéshez egy olyan anyagot alkalmazunk, amely testünkben egész életünkben megtalálható és a víz megkötése a feladata. Ez a hyaluronsav. A hyaluronsav megköti a vizet a bőrben, ezzel teltté és feszesebbé teszi, hosszantartó, természetes hatást eredményezve. A víz hiánya miatt kialakult ráncokat, redőket feltölti, eredményeként a ráncok mélysége csökken, az arc simább lesz és fiatalabbnak látszik.

A hyalronsavas ráncfeltöltés során nem a teljes arcot kezeljük, hanem lokálisan, csak arra a területre juttatjuk be a folyékony állapotú hyaluront, ahol egy ráncot vagy barázdát meg akarunk szüntetni. Ez az anyag a bőrbe kerülve feltölti az egyenetlenségeket, szakmai nyelven mondva „térfogatot ad" és kitölti a ráncokat, teltté és simábbá teszi a bőrt. A klinikánkon alkalmazott feltöltés tehát testünk természetes hyaluronsav készleteinek kiegészítésével állítja helyre a bőr fiatalos rugalmasságát.

A hyaluronsav kristálytiszta zselé, melyet a bőrgyógyász szakorvosunk egy rendkívül vékony tű segítségével, apró adagokban juttat a bőrbe. Az életfontosságú tápláló anyagok, például oxigén, hormonok stb. mozgását a bőrben nem akadályozza, semmiben nem befolyásolja. A feltöltés eredménye azonnal szemmel látható.
Klinikánkon a feltöltéshez a Juvéderm termékcsaládot használjuk.

Mennyi ideig hat a hyaluronsavas feltöltés?

A hyaluronnal történő feltöltést egy bőrgyógyászati vizsgálatnak kell megelőzni klinikánkon, mely során a szakorvos felméri a kezelendő bőr állapotát, minőségét. Egyezteti az Ön kívánságát, elvárását és a kezeléssel elérhető eredményt. Tesztkezelésre, bőrpróbára nincs szükség, a feltöltés általában nem tart tovább 30 percnél, nem okoz fájdalmat.

A kezelés tartóssága egyénenként változik, függ a páciens életkorától, bőrtípusától, életmódjától, az izmok aktivitásától, a bőr egyéni szerkezetétől és a kezelt területtől. Tapasztalataink alapján az említett befolyásoló tényezőktől függően általában 5 - 12 hónapig tart a feltöltés hatása, ezt követően fokozatosan csökkenni kezd, mert a szervezet átcsoportosítja illetve lebontja a bejuttatott hyaluronsavat.

Pácienseink általában nem várják meg, amíg teljesen elmúlik a feltöltés hatása, hanem 6 - 12 hónappal a kezelés után eljönnek egy úgynevezett „frissítő kezelésre". Ezzel felújítják az előző feltöltés hatását és biztosítják a folyamatosságát a bőr magas vízmegkötő képességének a kívánt területen, bőrük tartósan fiatalos és hidratált marad.

Fontos tudni a hyaluronsavas feltöltésről

  • Nincs szükség tesztkezelésre vagy bőrpróbára, mert ez a kezelés nem válthat ki allergiát vagy váratlan bőrreakciót.
  • A bőrgyógyász szakorvos részletesen ismerteti a feltöltéssel elérhető eredményt és minden egyéb fontos tudnivalót a kezeléssel kapcsolatban

További hyaluronsavas és injekciós bőrfiatalító kezeléseink:

Ajakfeltöltés

Harmonikus, természetesen telt ajkak, vagy hangsúlyosabb megjelenés a szimmetria és a Cupidó-ív kiemelésével.

Részletekért kattintson ide!

Mimikai ráncok csökkentése injekciós kezeléssel

Régóta alkalmazott, kedvelt technika a mélyebb ráncok, barázdák látványos csökkentésére. A speciális készítmény megszünteti a ránc keletkezését azáltal, hogy blokkolja a kezelt izom működését, így például a páciens a kezelés után nem ráncolja a homlokát vagy a szemöldökét.

Részletekért kattintson ide!

Izzadás megszüntetése injekciós kezeléssel

A verejtékmirigyek működésének korlátozásával látványos mértékben és tartósan csökkenthető a hónalj, a kéz vagy akár a láb izzadása.

Részletekért kattintson ide!

Aktuális ajánlataink

10% kedvezmény

Ráncfeltöltés prémium hialuronsavval 10% kedvezménnyel

IDŐPONTFOGLALÁS

A TELJES ÁRLISTÁÉRT KATTINTSON IDE!

A kezelés a Bársony Buda és a Bársony Óbuda klinikán érhető el.

Online időpont kérés

Időpont egyeztetés

Kérjen időpontot most kezelésre vagy vizsgálatra!
Adja meg telefonszámát és egy munkanapon belül visszahívjuk!
Kérjük, töltse ki az űrlapot!

Bezárás

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Juvéderm hialurosavas kezeles
Hyaluronsavas arcfeltöltés
Ráncfeltöltés előtte-utána kép
Hyaluronsavas ráncfeltöltés eredménye
Hyaluronsavas feltöltés
Hyaluronsavas ráncfeltöltés
Hyaluron arcfeltöltés hatása
Ráncfeltöltés előtte-utána

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Juvéderm hialurosavas kezeles
Hyaluronsavas arcfeltöltés
Ráncfeltöltés előtte-utána kép
Hyaluronsavas ráncfeltöltés eredménye
Hyaluronsavas feltöltés
Hyaluronsavas ráncfeltöltés
Hyaluron arcfeltöltés hatása
Ráncfeltöltés előtte-utána
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek