24 éve a megbízható választás

Ráncfeltöltés- a legmodernebb feltöltőanyagokkal

A feltöltés a ráncok, mélyebb barázdák eltüntetésének
és az ajkak teltebbé formálásának kedvelt módszere.
Természetes módon nyújt megoldást a vonások
fiatalosságának tartós megőrzésére.
Ez egy rendkívül gyors és egyszerű eljárás.

ráncfeltöltés hyaluronnal

Kinek ajánljuk a hyaluronsavas feltöltést?

  • Azoknak, akik szeretnék az orrtól az ajakig futó ráncaikat szépen kisimítani.
  • Aki nem a teljes arcát szeretné fiatalítani, csak egy-egy ránctól vagy egy-egy mélyebb barázdától, például a két szemöldök közötti úgynevezett „haragos ránctól" szeretne megszabadulni, vagy csak a száj illetve csak a szem körüli ráncokat szeretné eltüntetni.
  • Azoknak, akik szeretnék kiegészíteni a korszerű lézeres, villanófényes vagy mikrodermabráziós kezelések nyújtotta lehetőségeket. A feltöltés ezen kezelések mellett is alkalmazható, remekül kiegészíti, illetve erősíti a többi kezelés hatását.
  • Aki vonásait, az arc kontúrját szeretné megváltoztatni. Például az orrtól száj sarka felé húzódó mélyedés csökkentésére vagy az állon lévő mélyedés kitöltésére alkalmas ez a kezelés.
  • Aki szeretné hangsúlyozni az arcvonásait, a kontúrokat, kiemelni a karaktert.
  • Aki a gravitáció és a bőr rugalmasságát adó kötőszövet mennyiség csökkenének köszönhetően beesetté vált arcán szeretne javítani. A feltöltő anyagok egy speciális fajtája, a VOLUMA alkalmas arra, hogy a hiányzó térfogatot pótolja, ami által a bőr visszanyeri az idők folyamán elvesztett feszességét.

Mivel és hogyan történik a hyaluronsavas feltöltés?

Tudjuk, hogy a víz életet és rugalmasságot ad a bőrnek, miközben meghatározza az ajkak és az áll körvonalait is. A feltöltéshez egy olyan anyagot alkalmazunk, amely testünkben egész életünkben megtalálható és a víz megkötése a feladata. Ez a hyaluronsav. A hyaluronsav megköti a vizet a bőrben, ezzel teltté és feszesebbé teszi, hosszantartó, természetes hatást eredményezve. A víz hiánya miatt kialakult ráncokat, redőket feltölti, eredményeként a ráncok mélysége csökken, az arc simább lesz és fiatalabbnak látszik.

A hyalronsavas ráncfeltöltés során nem a teljes arcot kezeljük, hanem lokálisan, csak arra a területre juttatjuk be a folyékony állapotú hyaluront, ahol egy ráncot vagy barázdát meg akarunk szüntetni. Ez az anyag a bőrbe kerülve feltölti az egyenetlenségeket, szakmai nyelven mondva „térfogatot ad" és kitölti a ráncokat, teltté és simábbá teszi a bőrt. A klinikánkon alkalmazott feltöltés tehát testünk természetes hyaluronsav készleteinek kiegészítésével állítja helyre a bőr fiatalos rugalmasságát.

A hyaluronsav kristálytiszta zselé, melyet a bőrgyógyász szakorvosunk egy rendkívül vékony tű segítségével, apró adagokban juttat a bőrbe. Az életfontosságú tápláló anyagok, például oxigén, hormonok stb. mozgását a bőrben nem akadályozza, semmiben nem befolyásolja. A feltöltés eredménye azonnal szemmel látható.
Klinikánkon a feltöltéshez a Juvéderm termékcsaládot használjuk.

Mennyi ideig hat a hyaluronsavas feltöltés?

A hyaluronnal történő feltöltést egy bőrgyógyászati vizsgálatnak kell megelőzni klinikánkon, mely során a szakorvos felméri a kezelendő bőr állapotát, minőségét. Egyezteti az Ön kívánságát, elvárását és a kezeléssel elérhető eredményt. Tesztkezelésre, bőrpróbára nincs szükség, a feltöltés általában nem tart tovább 30 percnél, nem okoz fájdalmat.

A kezelés tartóssága egyénenként változik, függ a páciens életkorától, bőrtípusától, életmódjától, az izmok aktivitásától, a bőr egyéni szerkezetétől és a kezelt területtől. Tapasztalataink alapján az említett befolyásoló tényezőktől függően általában 5 - 12 hónapig tart a feltöltés hatása, ezt követően fokozatosan csökkenni kezd, mert a szervezet átcsoportosítja illetve lebontja a bejuttatott hyaluronsavat.

Pácienseink általában nem várják meg, amíg teljesen elmúlik a feltöltés hatása, hanem 6 - 12 hónappal a kezelés után eljönnek egy úgynevezett „frissítő kezelésre". Ezzel felújítják az előző feltöltés hatását és biztosítják a folyamatosságát a bőr magas vízmegkötő képességének a kívánt területen, bőrük tartósan fiatalos és hidratált marad.

Fontos tudni a hyalronsavas feltöltésről

  • Nincs szükség tesztkezelésre vagy bőrpróbára, mert ez a kezelés nem válthat ki allergiát vagy váratlan bőrreakciót.
  • A bőrgyógyász szakorvos részletesen ismerteti a feltöltéssel elérhető eredményt és minden egyéb fontos tudnivalót a kezeléssel kapcsolatban

Hyaluronsavas kezelés árak (Juvederm®)

Ráncfeltöltés hyaluronsavval:

1 ml  100 000 Ft
2 x 1 ml 170 000 Ft
3 x 1 ml240 000 Ft

Volumenpótlás, arcformázás hyaluronsavval:

Voluma / Volift 
1 ml  110 000 Ft
2 x 1 ml 187 000 Ft
3 x 1 ml247 000 Ft

Volux állkezelés, állív formázás:

Voluma / Volift 
1 ml  110 000 Ft
2 x 1 ml 187 000 Ft
3 x 1 ml257 000 Ft

 

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Juvéderm hialurosavas kezeles
Hyaluronsavas arcfeltöltés
Ráncfeltöltés előtte-utána kép
Hyaluronsavas ráncfeltöltés eredménye
Hyaluronsavas feltöltés
Hyaluronsavas ráncfeltöltés
Hyaluron arcfeltöltés hatása
Ráncfeltöltés előtte-utána

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Juvéderm hialurosavas kezeles
Hyaluronsavas arcfeltöltés
Ráncfeltöltés előtte-utána kép
Hyaluronsavas ráncfeltöltés eredménye
Hyaluronsavas feltöltés
Hyaluronsavas ráncfeltöltés
Hyaluron arcfeltöltés hatása
Ráncfeltöltés előtte-utána
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek