25 ÉVE A MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

Bársony Orvos-Esztétika- A műtét nélküli megoldások szakértője

24 éve a Bécsi úti klinikánkon kezeltük az első pácienseket, ekkor jelentek meg Magyarországon a szépítő lézerek. Ma már több mint 60 000 lézeres kezelés tapasztalatával, 12 csúcstechnikát képviselő lézerberendezéssel, három orvosi központtalnégy vizsgálóval, tíz kezelőszobával 320 négyzetméteren fogadjuk pácienseinket.

Orvosi központjaink nem csak a legnagyobb szakmai tapasztalattal rendelkeznek hazánkban, de folyamatosan törekszünk arra, hogy a világon elérhető legkorszerűbb lézerberendezéseket alkalmazzuk pácienseink kezelésére.

Az Amerikai Egyesült Államok és Nyugat-Európa után már hazánkban is elérhetők azok a korszerű lézeres eljárások, melyek a bőr fiatalságát, szépségét képesek megőrizni. A kor előrehaladtával megjelenő festékfoltok, értágulatok, ráncok klinikánk lézerberendezéseivel gyorsan és eredményesen eltűntethetők.

24 évvel ezelőtt, mikor elsőként nyitottuk meg klinikánkat, csak reméltük, hogy az esztétikai lézerkezelés a magyar hölgyek és urak körében is elfogadott szépészeti eljárás lesz.

Ma már a lézerekkel és az intenzív pulzáló fénnyel(IPL), az adott célra kifejlesztett, speciális készüléket alkalmazva számos esztétikai problémát tudunk orvosolni.

Orvosaink több évtizedes tapasztalattal rendelkező bőrgyógyászok, aki az esztétika ezen területét rajongással szeretik. Tudjuk, hogy a tapasztalat rengeteget jelent az eredményesség szempontjából. Így bátran állíthatjuk, hogy ez jelentősen hozzájárul a sikereinkhez.

A legnagyobb elismerés számunkra az, hogy új pácienseink többsége korábban nálunk kezelt, elégedett ismerőse ajánlásával keres fel bennünket.

Mit érdemes tudni rólunk?

Minden páciensünk számára egyéni kezelési tervet készít bőrgyógyász szakorvosunk, hogy a legkisebb számú kezeléssel a legjobb eredményt érjük el. Ehhez figyelembe vesszük az egyéni adottságokat és igényeket, a bőr jellemzőit és minőségét.

 • a legtöbb lézeres kezelés és elégedett páciens
 • összehasonlíthatatlanul nagy szakmai tapasztalat és gyakorlat
 • orvosi háttér és garancia
 • specifikus lézerek minden problémára: kifejezetten szőrtelenítésre, ér- és pigment foltok kezelésére, ránctalanításra, vagy tetoválás eltávolításra kifejlesztett lézertechnológiák alkalmazása
 • minden bőrtípusra és problémára szakszerűen megválasztott, hatékony kezelési mód
 • leghatékonyabb és tartós ránctalanító eljárások alkalmazása
 • műtét nélküli megoldások
 • kezelések hatékony kombinálása egy helyen a legjobb eredmény érdekében
 • alapos orvosi vizsgálat, állapotfelmérés és testösszetétel analízis térítésmentesen az alakformáló kezelés megkezdése előtt
 • orvosi felügyelet és garancia a kezeléssorozat közben
 • műtét nélküli hosszan tartó eredmény
 • a kezelés során a környező szövetek, erek, idegek nem károsodnak, nincs gyógyulási idő a kezelések után
barsony.hu - Prospektus
Bársony magazin
Interjú Bodnár Évával
- INTERJÚ BODNÁR ÉVÁVAL, A BÁRSONY ORVOS-ESZTÉTIKA IGAZGATÓJÁVAL  A szépészeti beavatkozásokat ellenzők egyik leggyakrabban ismételt mondata, hogy “...
Beszélgetés Kasztl Szilviával
Kasztl Szilviával – a Bársony Orvos-Esztétika MOM Park melletti központjának vezető asszisztensével beszélgettünk. Manapság már egyre ritkább, hogy...
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek