25 ÉVE A MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

Silhouette Soft™arcemelő szálbehúzás

Arcemelő szálbehúzás,

mely az elveszett volument is

pótolja.

Silhouette Soft

 A Silhouette Soft ® arcemelő szálbehúzás hatására arca újra feszes, fiatalos lesz. A kezelés egy olyan technológiai innováció, amely képes helyreállítani a megereszkedett bőrt és pótolni az elveszett volument. Továbbá stimulálja a bőr saját kollagén termelését is

Hogyan hat a Silhouette Soft™ kezelés? 

40-55 éves kor között bőrünk folyamatosan veszít feszességéből, a gravitáció hatására megereszkedik. Emellett arcunk zsírtartalma is folyamatosan csökken. A kialakult volumenhiány miatt mélyedések jelennek meg rajta. Az arc középső és alsó részének megereszkedése azzal jár, hogy az ideális „V” formából az öregedési folyamatok hatására „A” formává alakul.

A Silhouette Soft felszívódó szálainak és a rajtuk található kétirányú felszívódó kónuszoknak (kúpoknak) köszönhetően vágás nélkül visszafordíthatjuk a bőr öregedési folyamatait, mindezt sebészi beavatkozástól mentesen.

A szálbehúzó kezelés hatására ráncai kisimulnak, a redők, bőrzacskók eltűnnek. Éveket fiatalodva, kiválthatja az arcplasztikát ezzel a beavatkozással.

A Silhouette Soft™ kezelés hármas előnye:

  • regeneráló hatás
  • erős lifting hatás
  • anti-aging hatás

Miben különbözik a Silhouette Soft™ a vékonyszálas kontúrozástól?

A Silhouette Soft™ szálak vastagsága és kialakítása megemeli a lógó bőrt, liftinghatásával a középső arcrészt felhúzza, visszaadja az arc természetes kontúrjait. Használhatjuk arc- és nyakfeszesítésre, szemöldökemelésre, az arc középső és alsó részének fiatalítására.

A kezelés menete, időtartama

A felszívódó szálas kezelés helyi érzéstelenítésben történik és mindössze 40 percet vesz igénybe. Sebészi beavatkozást nem igényel, vágás híján heg nélkül gyógyul. Hatása 1,5 – 2 évig is tarthat.

A Silhouette Soft™ egy speciális, felszívódó fonal, amelyen két irányban elhelyezkedő felszívódó, kúp alakú testecskék vannak. A felszívódásakor a poly L-tejsav hatását a mélyebb rétegekben fejti ki. Hatására a szervezetünk erőteljes saját kollagén termelést indít be. Ez segít az arc korábbi formáját helyreállítani és a megereszkedett területeken a volumenhiányt pótolni.

A szálak bőrbe történő helyezésekor a szövetek enyhe összenyomása jön létre, ami megemeli a bőrt. A kezelés során az orvos enyhe nyomást fejt ki a kezelt területre, formálja a bőr felületét. Azonnali hatás a szemmel láthatóan simább bőr.

Kinek ajánlott a Silhouette Soft™ kezelés?

40 év feletti nőknek és férfiaknak egyaránt, akik hatékony és természetes megoldást keresnek a megereszkedett arc helyreálltására és a kialakult volumenhiány pótlására.

Mire kell figyelni a kezelés után?

A Silhouette Soft™ javítja arcunk formáját, csökkenti a toka és állvonal megereszkedését. A beavatkozás után enyhe duzzanatra, bevérzésre számíthatunk, ezek azonban pár nap alatt eltűnnek. A kezelés után azonnal visszatérhetünk a normál hétköznapi életbe, de kerülni kell az arcot megterhelő, megerőltető mozgásokat és az arc masszírozását. A sminkelést kerüljük legalább 24 órán keresztül. 

Kerüljük a hirtelen nyak-és fejmozdulatokat, a sportot valamint a napfényt és a szaunát legalább 3 héten keresztül. 

Kezelés ára

Silhouette Soft arcemelő felszívódó szálak – 2 szál240 000 Ft
Silhouette Soft arcemelő felszívódó szálak – 4 szál440 000 Ft
Silhouette Soft arcemelő felszívódó szálak – 8 szál750 000 Ft
Silhouette Soft arcemelő felszívódó szálak – 10 szál950 000 Ft

Silhouette Soft™ arckezelést a MOM Park melletti klinikánkon veheti igénybe.
1126 Budapest, Kernstok tér 3

A feltüntetett árak tartalmazzák az áfát, és kezelésenként fizetendők.  Az árváltoztatás jogát fenntartjuk

 

Kérjen időpontot!

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek