25 ÉVE A MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

Lézeres tetoválás eltávolítás

Az egykor annyira áhított és büszkén viselt tetoválás idővel
zavaróvá válhat viselője számára. Eltávolítása nem egyszerű feladat,
minden esetben lézeres technikát és gyakorlott szakembert igényel.

lézeres tetoválás eltávolítás

Megunta régi tetoválását? Legyen szó akár testtetoválásról, akár sminktetoválásról, a Bársonyban a legjobb lézerekkel dolgozunk, hogy minél hatékonyabban tüntethessük el a tetoválásokat!

Hosszú ideig csak plasztikai sebészeti beavatkozással lehetett a tetoválásoktól megszabadulni, mely során az orvosok gyakran maradandó hegeket hagytak hátra. Hála a legmodernebb lézertechnikai berendezések alkalmazásának, ma már a bőrgyógyászok is képesek bármilyen színű tetoválás hegmentes eltávolítására.Hogyan tüntethető el a tetoválás?

A tetováló szakember előre megrajzolt kontúrok mentén, többszöri „karcolással” juttatja le a festéket a bőr legmélyebb rétegébe. Innen a szervezet védekezésében részt vevő falósejtek nem tudják a festékszemcséket természetes úton eltávolítani, hiszen a festékszemcse jóval nagyobb méretű, mint egy falósejt. A tetoválás tehát - ha az idő múlásával valamit halványodik is - életünk végéig megmarad.

Csak a lézersugár képes beavatkozni, hiszen elnyelődik a festékszemcsében és apró darabokra"robbantja". Ezeket a kisebb méretű festékszemcséket már be tudják kebelezni a falósejtek, melyek segítségével a festék lassan kiürül a szervezetből.

Mivel végezzük a kezelést?

Sötét és színes tetoválások heg nélküli eltávolítása!

A tetoválások eltüntetésére leginkább alkalmas berendezés a Q-kapcsolt Nd:YAG lézerkészülék. A berendezés nagyon rövid fényimpulzusokat ad le, melyek energiája olyan gyorsan melegíti fel a festékszemcséket, hogy azok szinte a nélkül esnek szét apró darabokra, hogy a környező bőr túlságosan felmelegedne – így elkerülhető a hegképződés is.

Hány kezelés szükséges?

A tetoválás eltávolítása több lépésben, több kezelés alkalmával lehetséges. A lézersugár először a felszíni festékrétegen tudja kifejteni hatását, és körülbelül három hét várakozási idő elteltével tűnik el. Ezt követően kerülhet sor az újabb kezelésre, amikor mélyebbre hatol a lézer, majd újra pár hét alatt szívódik fel az ekkor kezelt festékmennyiség.

A beavatkozásokat addig szükséges ismételni, míg a festék teljesen el nem tűnik a bőrből. A kezeléssorozat alatt a tetoválás egyre világosabbá válik, majd fokozatosan eltűnik.

A lézerkezeléseket általában 3-4 hetente ismételjük, csak akkor folytatva a sorozatot, amikor az előző alkalom miatt fellépő bőrreakció, esetleges hámlás már befejeződött. A tetoválás végleges eltüntetéséhez átlagosan 4-8 kezelés indokolt, színes tetoválások esetén több is lehet. A kezelések száma függ a festék minőségétől, a bőr alá juttatott mennyiségétől és a bevitel mélységétől.

A tetoválás eltávolítása kb. 10-30 percet vesz igénybe alkalmanként, mely függ a kezelendő terület nagyságától, és az alkalmazott festék színétől, fajtájától.

Aktuális ajánlataink

3 alkalom 10% kedvezménnyel

Vásároljon 3 alkalmas tetoválás eltávolítás bérletet, mert most 10% kedvezményt adunk rá!

10% kedvezmény

IDŐPONTFOGLALÁS

A TELJES ÁRLISTÁÉRT KATTINTSON IDE!

A kezelés a Bársony Óbuda klinikán érhető el.

Online időpont kérés

Időpont egyeztetés

Kérjen időpontot most kezelésre vagy vizsgálatra!
Adja meg telefonszámát és egy munkanapon belül visszahívjuk!
Kérjük, töltse ki az űrlapot!

Bezárás

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Tetoválás eltávolítás lézerrel
Lézeres tetoválás eltávolítás
Q-kapcsolt Nd:YAG lézerkészülék

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

Tetoválás eltávolítás lézerrel
Lézeres tetoválás eltávolítás
Q-kapcsolt Nd:YAG lézerkészülék
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek