Ultracontour kezelés - további részletekAz UltraContour kezelés további előnyei

Az UltraContour kezelésnek az esztétikai eredményeken túl jelentős egészségjavító szerepe.is van. Egészségi állapotunk egyik fontos alappillére, hogy milyen állapotban van az immunrendszerünk és megfelelő-e szervezetünk nyirokkeringése. A nyirokrendszer serkentésével segítjük a salakanyagok kiválasztását, a méreganyagok elszállítását és az ödémák megszüntetését. A mai „modern" táplálékokkal szervezetünkbe bevitt méreganyagok, vegyszerek, tartósítószerek ugyanis kb.
15-20-szor jobban leterhelik az immunrendszert, mint 50 évvel ezelőtt. Ezen kívül az allergiás megbetegedések, és a cellulit problémák száma egyenes arányban áll a szervezetben lerakódott salakanyagok mennyiségével.

Az UltraContour kezeléskor használt speciális zselé hatóanyagai az ultrahang segítségével mélyen felszívódnak a bőrbe. Az általunk használt aktív gyógynövénykivonatok tovább fokozzák az anyagcserét, a salakanyagok eltávolítását, hozzájárulnak a narancsbőr eltüntetéséhez, a bőrt Bársonyosan simává teszik.

Az ideális páciens:

 • 25 és 55 év közötti nő
 • 30-60 év közötti férfi
 • BMI: 25-35 között
 • zsírlerakódásaik testük bizonyos területein vannak
 • nem általános értelemben vett elhízottak

Ellenjavallatok:

 • terhesség,
 • szoptatás,
 • anyagcserezavar,
 • hepatitis, fém implantátumok a kezelendő testrészeken,
 • fekély, vagy más bőrbetegségek.

Mi a különbség az UltraContour és más nem sebészi testformáló kezelések között?

Más alternatív, nem műtéti beavatkozásokkal szemben az UltraCountour kezelés a zsírsejtek lebontásával, számuk jelentős csökkentésével, nem pedig a zsírraktárak átmeneti kiürítésével fejti ki hatását. A zsírlebontás a zsírsejtek hatékony roncsolása által jön létre, ennek azonban semmiféle látható nyoma nincs. Az UltraContour kezelés hatása tartós, mivel a fókuszált ultrahanggal kezelt zsírszövet, a zsír tényleges eltávolításra kerül.

Mi a különbség az UltraCountour és a sebészi zsírleszívás között?

A klasszikus zsírleszívás műtéti beavatkozás. Helyi érzéstelenítésben vagy altatásban történik, a műtét utáni lábadozási időszakban pihenés, kompressziós ruha viselése szükséges. Az UltraContour eljárás nem műtéti beavatkozás. Fájdalommentes, hatékony eljárás, ami akár az ebédszünet alatt is elvégezhető. A páciensek a kezelést követően, minden következmény és megszorítás nélkül folytathatják a munkát. A műtéttel nagyobb mennyiségű zsírszövet is eltávolítható, az UltraContour kezeléseket területenként, a kívánt eredmény elérésének függvényében, 3-6 alkalmas kúraként ajánlott elvégeztetni.

Hány UltraContour kezelésre van szükség?

Klinikáinkon a kezelések megkezdése előtt alapos szakorvosi vizsgálatot végzünk. A konzultáció alkalmával személyre szóló programot állítunk össze, függően az Ön igényeitől. Szakorvosaink az esztétikai ultrahangkezeléseket folyamatosan felügyelik. A kezeléseket kúraszerűen és kezelendő területenként ajánljuk. Az optimális eredmény elérése érdekében 3 - 6 kezelésből álló sorozatot javasolunk. A kezeléseket heti egy alkalommal lehet igénybe venni. Több testrész együttes kezelése esetén napi 3 kezelés is igénybe vehető.

Az UltraContour kezelés előtti orvosi vizsgálatot, az állapotfelmérést és a testösszetétel analízist térítésmentesen végezzük.

Várható eredmények

 • Változások már akár az első kezelés után szemmel láthatóak.
 • A végeredmény a kezeléssorozat után kb. 1-1,5 hónappal alakul ki.
 • Az elveszített zsírszövet nem kg-ban, hanem cm-ben mérhető.
 • A kezelt terület körfogata akár 2-6 cm-rel is csökkenhet, nagyobb testtérfogat esetén akár mínusz 4-18 cm is lehet az eredmény.
 • Az elérhető nemzetközi átlageredmény területtől függően 5-10 cm.
 • Az elveszített cm-ek száma függ a zsírszövet vastagságától, a kezelt területtől, és az igénybevett kezelések számától.
 • Az eredmény jelentősebb a több zsírszövettel bíró pácienseknél, és kevésbé látványos a vékonyabbaknál.
 • A kezelésnek az esztétikai eredményeken túl jelentős egészségjavító szerepe is van.
 • A nyirokmasszázs segíti a salakanyagok kiválasztását, a méreganyagok elszállítását és az ödémák megszüntetését. A jól működő nyirokrendszer felgyorsítja az anyagcserét, így a páciensek a kezelések után általában sokkal jobban érzik magukat.

Miért nem elég a fogyókúra?

Hiánytáplálkozással, fogyókúrákkal az elhízás nem szüntethető meg, a lerakódott zsírpárnák nem tüntethetők el. A fogyókúrák valódi veszélye, hogy következményeképpen főleg az izom- és kötőszövet épül le, míg a zsírszövet megmarad. 1 kg súlyleadás általában 0,11-0,14 kg zsírfogyást eredményez, a többi izomvesztés. Az elhízás problémájának gyökereit változatlanul hagyva a szervezet rövid idő alatt újra visszaszedi a súlyt, de ezúttal zsírszövetet. Ez az ördögi kör folytatódik, az elvesztett "lefogyott" izomszövet helyébe zsírszövet rakódik le, így a szervezet aztán kívül-belül elzsírosodhat.

Milyen hosszú ideig folytatható az UltraContour kezeléssorozat?

Ha a páciens több kezeléssorozatot kíván igénybe venni egymás után, az legfeljebb 3 hónapon át tarthat, majd pihenőt kell tartani. A kezeléssorozat igény szerint évente ismételhető.

Mit érez a páciens az UltraContour kezelés közben?

A kezelés teljesen fájdalommentes, sőt kellemetlenséggel sem jár. Az ultrahang hatása gyakorlatilag csak a bőr kismértékű felmelegedése révén érezhető. A kezelés után egyénenként különböző mértékben, de az anyagcsere felgyorsulása érzékelhető.

Miért fontos a kezeléshez a nyirokmasszázs?

Minden zsírbontó eljárás legfontosabb fázisa a lebontott zsír eltávolítása, melyet a nyirokmasszázs révén a teljes anyagcsere működés felgyorsításával érünk el. Amennyiben a lebontott zsír rövid időn belül nem kerül eltávolításra a szövetek közül, úgy azt az ép zsírsejtek újra felszívhatják. A nyirokkeringés segítségével a méreganyagok az érpályába, majd a vér útján a májhoz, illetve a vesékhez kerülnek, ahol egyrészt átalakulnak, másrészt kiválasztódnak. A jól működő nyirokrendszer felgyorsítja az anyagcserét, kiüríti a szöveti ödémákat, valamint indirekt módon javítja a vérkeringést, sőt, a sejtek táplálék- és oxigénellátását is. Az ultrahangos nyirokmasszázst kiegészítjük egy speciális fitogél (gyógyhatású zselé) használatával.

Mit tartalmaz a speciális zselé?

A gyógynövénykivonatokat tartalmazó fitogél hatóanyagai tovább fokozzák az anyagcserét, a salakanyagok eltávolítását, hozzájárulnak a narancsbőr eltüntetéséhez, mivel az ultrahang segítségével mélyen a bőrben szívódnak fel. A zselé hatóanyagai kizárólag természetes gyógynövénykivonatok speciális összeállításban, mint pl. barna alga, borostyán, csodamogyoró, rozmaring, kanálfű, stb.

Milyen diétát célszerű tartani?

Szakorvosaink és szakképzett asszisztenseink a konzultáció során életmód- és étkezési tanácsokat nyújtanak, továbbá kérésre mintaétrendet adnak.

Életmódjavaslatok a kezeléssorozat alatt:

 • zsír- és nátriumszegény (májat kímélő) diéta,
 • az állati zsiradék és az alkoholtartalmú italok kerülése,
 • fokozott friss zöldség és gyümölcsfogyasztás,
 • elengedhetetlen több folyadék (napi 2-3 l természetes ásványvíz) elfogyasztása és a testmozgás.

A kezelés végeredménye csak a testsúly megőrzése mellett tartható fenn.

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek