24 ÉVE MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

Beszélgetés Ungár Anikóval

"Az elfogadás helyett a megújulást választottam"- interjú Ungár Anikóval, a szemfényvesztés nagymesterével. Ungár Anikó bűvésznő, szépségikon: a nő, akin nem fog az idő kereke. Most elárulja nekünk kirobbanó formájának, ragyogásának titkát.

"Plasztika helyett én az ultrahangra szavazok! Számomra a természetesség nagyon fontos, hiszen például egy korszerű mikrofókuszált ultrahangos kezelésnek köszönhetően a bőr fiatalsága, rugalmassága hagyományos plasztikai sebészeti beavatkozás nélkül, a szervezet természetes folyamatait erősítve is tartósan megőrizhető. Pontosan ezért esett a választásom a Bársony klinikára és a UTIMS HIFU kezelésre, mivel annak hatékonysága a plasztikai sebészeti megoldásokkal vetekszik, ellenben semmilyen mellékhatással, vagy fájdalommal nem jár, és már egyetlen alkalom elég az akár 2 évig tartó hatás eléréséhez."

Ungár Anikó
Bűvész, előadóművész

Többet szeretnék megtudni a UTIMS HIFU ultrahangos lifting kezelésről

< Vissza a videókhoz

barsony.hu - Prospektus
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek