Beszélgetés Ungár Anikóval

"Az elfogadás helyett a megújulást választottam"- interjú Ungár Anikóval, a szemfényvesztés nagymesterével. Ungár Anikó bűvésznő, szépségikon: a nő, akin nem fog az idő kereke. Most elárulja nekünk kirobbanó formájának, ragyogásának titkát.

"Plasztika helyett én az ultrahangra szavazok! Számomra a természetesség nagyon fontos, hiszen például egy korszerű mikrofókuszált ultrahangos kezelésnek köszönhetően a bőr fiatalsága, rugalmassága hagyományos plasztikai sebészeti beavatkozás nélkül, a szervezet természetes folyamatait erősítve is tartósan megőrizhető. Pontosan ezért esett a választásom a Bársony klinikára és a UTIMS HIFU kezelésre, mivel annak hatékonysága a plasztikai sebészeti megoldásokkal vetekszik, ellenben semmilyen mellékhatással, vagy fájdalommal nem jár, és már egyetlen alkalom elég az akár 2 évig tartó hatás eléréséhez."

Ungár Anikó
Bűvész, előadóművész

Többet szeretnék megtudni a UTIMS HIFU ultrahangos lifting kezelésről

< Vissza a videókhoz

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek