VELASHAPE kezelés Rákosi Annamáriával

Az ország legszebb nője, Rákosi Annamária is a VelaShape eljárás segítségével hozza magát ragyogó formába. Ismerje meg a Szépségkirálynő titkos alakformáló fegyverét!

"Bár rendszeresen mozgok és próbálok ügyelni arra is, hogy mit eszem, a tél folyamán a vizsgaidőszak, és egyéb egyetemi elfoglaltságaim következtében sajnos nem mindig volt annyi időm magamra, amennyit szerettem volna, és ennek a következményeit most érzem és látom is. ... a VelaShape kezelés óriási segítséget jelent számomra, hogy megszabaduljak attól a pici plusztól, valamint feszesebbé, egészségesebbé varázsoljam bőrömet, méghozzá fájdalom és mellékhatások nélkül..."- meséli a Szépségkirálynő.

< Vissza a videókhoz

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek