24 éve a megbízható választás

VIVACEMiért jó a VIVACE arckezelés?

A VIVACE arckezelés innovatív, hatékony és biztonságos módszer a bőrfiatalításra. Műtét nélküli, rádiófrekvenciás, az arc eredeti formáját teljes mértékben megőrző kezelésről van szó. Nagy előnye, hogy a bőr saját öngyógyító folyamatainak stimulálására épít.  Alkalmas a ráncok csökkentésére, aknés hegek elsimítására, sőt a pórusok összehúzására is. A  teljes arc, a nyak és dekoltázs, valamint a szemkörnyék területe is kezelhető. 

A kezelés hatására:

 • Bőre látványosan üdébbé, feszesebbé válik
 • A bőrkép sokkal egységesebb, fiatalosabb lesz
 • Csökkennek a fi nomabb ráncok
 • A tágabb pórusok összehúzódnak
 • Nagyszerű választás megelőzésre is.

VIVACE akció
 

A VIVACE arckezelés a bőrfiatalító módszerek három hatását ötvözi:

 • Kollagén indukciós terápia – A bőr mélyebb rétegeiben stimulálja az új kollagén és elasztin rostok termelődését.
 • Sebgyógyulási folyamat – Felgyorsítja a bőr épen maradt területeiből kiindulva a tűszúrások mikrosérüléseinek természetes sebgyógyulási folyamatát. Ennek köszönhetően a bőr sokkal rugalmasabb és ránctalanabb lesz.
 • Fényterápia – A vörös LED impulzusok aktiválják a bőrsejteket, növelve a kollagén termelés mértékét, a bőr nedvességtartalmát, valamint javítják a bőrtónust és a bőrtextúrát. A kék LED fény a javítja az aknés bőr állapotát.

Mi a VIVACE arckezelés lényege?

A hagyományos rádiófrekvenciás kezeléssel szemben a frakcionális rádiófrekvenciás kezelés a bőrben képzett hőhatás mellett, a bőrfelszínén apró sérüléseket okoz. Így nem csak bőrfeszesítésre alkalmas, hanem bőrfiatalításra is, hiszen a bőr egységesebb színű és tónusú lesz.

A készülék bipoláris rádiófrekvenciás energiát közvetít a bőrbe, úgy hogy apró mikrosérülések képződnek a bőrben az elektródák alatt, míg közöttük ép felületek maradnak.

Az ép területektől elinduló sebgyógyulási folyamat gyors és látványos eredményeket mutat. Az újra képződött bőr egyenletesebb felszínű és tónusú, több kollagént és elasztint tartalmaz, és feszesebb látványt nyújt.

Mikor alkalmazzuk?

A  VIVACE arckezelés személyre szabható bőrfiatalító kezeléseket tesz lehetővé. A bőrtípusnak és a problémának megfelelően választjuk meg a szükséges kezelőfejet, és az alkalmazandó kezelési frekvenciát. Választhatunk akár bőrfeszesítést, arc liftinget, ránccsökkentést vagy hegkezelő, pórus összehúzó kezelést.

Mivel nem fényesztétikai kezelésről van szó, akár sötétebb bőrön, vagy nyáron is lehet alkalmazni.

Frakcionált mikrotűs RF kezelésHogyan történik a VIVACE arckezelés?

A kezelést klinikánkon egy szakorvosi vizsgálat előzi meg, melyen a bőrgyógyász tájékoztatja a pácienst a kezeléssel elérhető eredményről és minden fontos tudnivalóról.

A kezelési folyamat első lépése a mikrodermabrázió (bőrcsiszolás). Ennek célja, hogy eltávolítsuk a bőr legfelső elhalt hámrétegét, fokozva ezzel a kezelés hatékonyságát. Az érzéstelenítő krémnek köszönhetően minimális fájdalomra vagy kellemetlenségre sem kell számítania az eljárás alatt. Asszisztensünk a VIVACE kezelés során egy 36 aranybevonatú mikrotűs kezelőfejjel halad végig az arc teljes területén, mely bipoláris rádiófrekvenciás energiát közvetít a bőrbe. 

Két típus közül választjuk ki a problémának és a bőrtípusnak megfelelő kezelőfejet. A kezelőfej működését, a kezelés mélységét, a kezelési frekvenciát a beállított paramétereknek megfelelően automatikus rendszer szabályozza, így a VIVACE arckezelés nagyon pontos és biztonságos. A kezelés során a hő pontosan a bőr meghatározott mélységébe, a meghatározott helyre jut. 

A speciális, szigetelt tű az RF energiát nem a tű egész felületén, hanem csak a szigeteletlen végén adja le, így az energiát a bőr mélyebb rétegeihez tudjuk eljuttatni, elősegítve ezzel a hatékony kollagén indukciós terápiát.

A kezelés hatására egy olyan mélyről jövő sejmegújítás kezdődik a kollagén és elasztin rostok újra termelődésével, mely a bőrt életre kelti. Tulajdonképpen ettől lesz egyenletes tónusú és tömör az arcbőrünk. A folyamat végén még egy speciális ampullát is felviszünk a bőrre, mely kötőszövet erősítő, valamint hatékony öregedésgátló tulajdonságú.

Hány kezelés ajánlott?

A kívánt eredmény eléréséhez 3-4 kezelés szükséges 3-4 hetente ismételve. 

Mire számíthatunk a kezelés után?

Kezelés után a kezelt bőr kicsit feszülhet, húzódhat, kipirosodhat, de ez a pirosság pár óra alatt elmúlik.

Bőrápolási tippek otthonra – VIVACE kezelés után

Az első 1-2 napban akár napi 3-4 alkalommal is érdemes a bőrt hidratálni és ezt a bőr maximálisan igényli is. Ez az extra gondoskodás tovább fokozza a kezelés hatékonyságát. Ebben az időszakban a hidratáló krémet érdemes gazdagítani Bársony hialuronsavval, elegendő néhány cseppet az arckrémhez keverni és együtt felvinni. Ha még a kezelés napján elmegyünk otthonról, mindenképpen fényvédős (50 faktor) krém ajánlott! A savas termékeket, hámlasztókat, kozmetikai kezeléseket kerülni kell legalább 2 hétig, mert ezek irritációt okozhatnak a megújuló bőr esetében. A kezelés után legalább 1 hétig 50 faktoros fényvédelem ajánlott.

Fontos tudni a VIVACE arckezelésről

 • Kezelés nem jár fájdalommal.
 • Nincs felépülési idő, a kezelés után enyhe bőrpír jelentkezhet, mely néhány óra alatt elmúlik.
 • Nem kerül idegen anyag a szervezetbe, nincs mellékhatás.
 • Kezelés után azonnal visszatérhet a mindennapi tevékenységéhez.
 • Kiválóan kombinálható más esztétikai kezelésekkel.
 • A hőhatás azonnali kollagén zsugorodást okoz a bőrben, ami a kezelés után azonnal látható, rugalmasabb tömörebb bőrképet eredményez és új kollagén termelődést indukál. 
 • Végleges hatását 4-6 hónap alatt fejti ki, ami akár évekig is eltarhat.
 • Szabályozza a faggyútermelődést, ami jelentősen javítja az aknés bőr állapotát.
 • A kívánt eredmény eléréséhez 3-4 kezelés szükséges 3-4 hetente ismételve.
 • Mivel a rádiófrekvencia nem nyelődik el a bőr pigment-tartalmában, a kezelés hatékonyan és biztonságosan lehet alkalmazni sötétebb bőrön vagy nyáron is.

A Vivace kezelés esetén a kezelést egy komplex hatóanyagos ampulla felvitelével zárjuk, mely azonnali regenerációt és hatóanyag bevitelt biztosít. Asszisztenseink a bőr reakciója, az adott bőrprobléma (enyhe rosacea, ödémásodás, bőrpír) és a bőr számára szükséges hatóanyagok közül a legmegfelelőbbet választják ki az Ön számára.
Ampulláink a következő hatóanyagokat tartalmazzák:

 • Erős érvédő és érfal erősítő hatóanyag stabil formájú (epoxid) K-vitaminnal. 
 • Oxiganizáló vitamin koktél, mely rendkívül erős regeneráló hatású. Kiváló antioxidáns és hidratáló hatás, mely erőteljesen késlelteti a bőröregedést.
 • Erős anti-aging sejtregeneráló és bőrfiatalító hatás nagyon magas Centella Asiatica (ázsiai tigrisfű) tartalommal. Megállítja és visszafordítja a kollagénszálak roncsolódását, megszünteti a mélyrétegi vízhiányt.
 • Tónusjavító, kötőszövet erősítő és képző, valamint hatékony öregedésgátló ampullakoktél.  A megereszkedett bőr feszesítésére, azonnali lifting hatással.

A VIVACE készülék orvosi CE minősítéssel rendelkezik.

 

Kattintson a képre és ismerje meg a VIVACE kezelést hűséges páciensünk, Epres Panni ajánlásával. 

 

VIVACE kezelés ára

terület

ár / alkalom

teljes arc kezelés140 000 Ft
nyak kezelés76 500 Ft
dekoltázs kezelés76 500 Ft
kézfejek kezelése76 500 Ft
nyak és dekoltázs kezelés140 000 Ft
arc, nyak és dekoltázs kezelés209 000 Ft

A VIVACE arckezelést a Bársony Óbuda klinikánkon veheti igénybe: 
Budapest, III.kerület Bécsi út 183.

A feltüntetett árak tartalmazzák az áfát, és kezelésenként fizetendők.  Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

VIVACE akció: Aktuális akciókért kattintson ide >>

Kérjen időpontot!

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

VIVACE
VIVACE - frakcionált multi mikrotűs RF kezelés
VIVACE - frakcionált multi mikrotűs RF kezelés
VIVACE - frakcionált multi mikrotűs RF kezelés
VIVACE - frakcionált multi mikrotűs RF kezelés

Nézze meg a kezeléshez kapcsolódó galériánkat!

VIVACE
VIVACE - frakcionált multi mikrotűs RF kezelés
VIVACE - frakcionált multi mikrotűs RF kezelés
VIVACE - frakcionált multi mikrotűs RF kezelés
VIVACE - frakcionált multi mikrotűs RF kezelés
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek