25 ÉVE A MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

VizsgálatrólA lézerkezeléseket megelőző vizsgálatról

Az első kezelést egy alapos szakorvosi vizsgálat előzi meg, melynek első részében megállapítjuk a bőr jellemzőit, tájékozódunk a kezelés hatékonyságát esetleg befolyásoló korábbi betegségekről, kezelésekről.

  • Nem végezhetünk kezelést, ha a páciens terhes, cukorbeteg vagy vérzékeny.
  • A végleges lézeres szőrtelenítő kezelések kizáró oka a kóros hegképződéssel járó hajlam (keloidozis), és sajnos az ősz szőrszálak eltávolítására sincs még biztosan eredményes eljárás.
  • Minden fontos tényezőt figyelembe véve határozzuk meg az Ön számára ideális kezelési módot - amely a leghatékonyabb, de egyben a legkíméletesebb is - , és az ehhez tartozó kezelési paramétereket.
  • A tesztkezelés után általában 24-48 óra múlva tudjuk kezdeni az első kezelést.
  • Kérjük, szíveskedjen pontosan a megbeszélt időpontban érkezni. Késés esetén előfordulhat, hogy nem tudjuk elvégezni a kezelést, hiszen akkor a később pontosan érkezőknek kellene várakozniuk.

Amit még érdemes tudni a vizsgálatról

Azoknak, akik többet szeretnének tudni lézerkészülékeink működési elvéről

barsony.hu - Prospektus
Bársony magazin
Beszélgetés Kasztl Szilviával
Kasztl Szilviával – a Bársony Orvos-Esztétika MOM Park melletti központjának vezető asszisztensével beszélgettünk. Manapság már egyre ritkább, hogy...
Akciós kezelések a Bársonynál
Akciós kezeléscsomagjaink elérhetők a Bársony webshopon! 1. Válassza ki kedvenc kezelését! 2. Fizessen most biztonságosan, bankkártyával! 3. Vegye...
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek