Videók

A Botox a tévhitekkel ellentétben egy biztonságos eljárás. De miért is? Miben tud segíteni a fiatalításon kívül? Tudja meg!
Miták Bernadett a 2017-es Glamour nagykövet járt nálunk, és kipróbálta a VIVACE kezelést. Erről készített egy kis videót. Nézze meg Ön is!
A Több mint testőr stábja forgatott nálunk. Andor Éva kipróbálta a UTIMS HIFU kezelést. Nézze meg, milyen volt.
Nézze meg Epres Panni lézeres szőrtelenítő kezelését! Ismerje meg őszinte véleményét és tapasztalatát.
Andrea a rendkívül hatékony alakformáló kezelésünket, az UltraContourt próbálta ki nálunk. Hogy mi az UltraContour lényege, és hogyan hat a kezelés, a videóból megtudhatják!
Kíváncsi vagy mi is az a HIFU kezelés? Akkor nézd meg a Trendmánia részét, melyben Görög Zita bemutatja Neked.
Nézd meg Tolvai Renáta lézeres szőrtelenítő kezelését a "Több mint testőr" című műsorban.
Madár Veronika a "Több mint testőr" csapatával érkezett és kipróbálta a VelaShape alakformáló kezelést. A videóból kiderül, hogy milyen problémákra nyújt megoldást a kezelés.
Zoltán Erika kipróbálta a Bársony Orvos-Esztétika UTIMS HIFU bőrfiatalító kezelését. A kezelésre elkísérte a Több mint testőr stábja is.
Rubint Réka a megelőzésnek a híve, amit követ a szépségápolásban is. Olyan kezelésekben hisz, amik mindenféle sebészeti beavatkozás nélkül hatékonyak. Ezért választotta a Vivace kezelést, melyre elkísérte a Több mint testőr stábja is.
Sokan küszködnek a zavaró pigmentfoltokkal és nehezen tudnak hatékony megoldást találni erre a problémára. Dr. Horváth Zsuzsanna bőrgyógyász-lézerspecialista segít nekünk a megelőzésben és elmondja megoldási javaslatait.
Napjainkban számos eljárás segíti megőrizni bőrünk fiatalságát. A legmodernebb lézeres és fényterápiás arcfiatalításról, ráncfeltöltésről, mezoterápiás kezelésről láthatnak és hallhatnak érdekességeket kollégáinktól.
Mindennapjainkban a hagyományos szőrtelenítési módszerek sokszor időigényesek és visszatérő gondot jelentenek. Klinikánk lézeres szőrtelenítő kezelései bizonyítottan hatásos megoldást kínálnak pácienseinknek a Bársonyosan sima bőr elérésére.
Az ország legszebb nője, Rákosi Annamária is a VelaShape eljárás segítségével hozza magát ragyogó formába. Ismerje meg a Szépségkirálynő titkos alakformáló fegyverét!
"Egyre határozottabban érzem, hogy változik a bőröm rugalmassága, ezért úgy gondoltam, hogy kipróbálok egy olyan különleges, 3 lépésből álló eljárást, amely újra ragyogóan fiatallá képes varázsolni az arcbőrömet."

Oldalak

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit bőrgyógyász szakorvosunknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek