"Mindannyian máshogy vagyunk szépek"

- INTERJÚ HŰSÉGES PÁCIENSÜNKKEL, BOLLA VIKTÓRIÁVAL - 

Számodra mi a szép, te hogyan definiálod a szépséget?

Nincs szépségideálom és nem is hiszek abban, hogy a szépséget néhány szóban össze lehetne foglalni. Ez egy sokkal komplexebb dolog, mint ahogy a legtöbben gondolják.

Egy sötét hajú, sötét szemű, alacsony nő és egy magas szőke hölgy is lehet gyönyörű. Nem vagyunk egyformák, a lényeg, hogy mindenki fogadja el a saját karakterét és legyen tisztában az adottságaival.

Gyerekkorom óta mindig azt keresem, hogy kiben mi a szép, és mindenkiben meg is találom! A ruhamárkámmal is ezt az üzenetet szeretném közvetíteni: mindannyian másmilyenek vagyunk, és mindannyian máshogy vagyunk szépek.

 

A saját tükörképedben is ilyen könnyen megláttad a szépet?

Az persze nem ment annyira könnyen, nyilván nekem is voltak küzdelmeim…

Tinikoromban például nem igazán szerettem a fogaimat, fogszabályzóm is volt, de egy ponton meguntam és elengedtem a dolgot. Vissza is rendeződtek kicsit a fogaim…

Ma sem tökéletes a fogsorom, de most már úgy vagyok vele, hogy ez is lehet egyfajta szexepil.

Az önelfogadásról anyukámtól tanultam a legtöbbet: ő tanította meg azt, hogy ha valami nem tetszik de tudok rajta változtatni, akkor ne féljek lépni, viszont ha valami megváltoztathatatlan, akkor fogadjam el a dolgot olyannak, amilyen.

 

Influencerként biztos sokszor kaptad már meg azt a kritikát, hogy te könnyen beszélsz ilyen jó adottságokkal. Mit üzennél azoknak, akik esetleg most épp ezt gondolják?

Azt, hogy ahhoz, hogy szépnek érezd magad, nem spórolhatod meg a belső munkát. Szerintem látszik az emberen, ha rendben van magával. Ha valaki rendet tesz a fejében és odafigyel arra, hogy olyan emberekkel vegye körül magát, akik igazán szeretik, akkor sokkal jobban fogja magát érezni a bőrében, ezáltal jobb lesz a kisugárzása, azaz szebb lesz.

Egy kevésbé jó adottságokkal rendelkező, de önmagával harmóniában lévő nő sokkal szebb és szerethetőbb, mint egy tökéletes, de önmagát szeretni képtelen nő. Nem minden a külső...

Mi az ami számodra belefér és mi az ami nem, ha szépészeti beavatkozásokról van szó?

Nem vagyok plasztika ellenes, mert nem tudhatom, hogy fogok kinézni tíz-húsz-harminc év múlva, ezért nem zárkózom el előre valami elől, amire a jövőben lehet, hogy igent mondanék.

De az biztos, hogy mindig meg szeretném ismerni magamat a tükörben, ezért az adottságaimon nem módosítanék, inkább csak az olyan beavatkozásokra bólintanék rá, amik abban segítenek, hogy ezeket az adottságokat minél tovább élvezhessem.

A tökéletes tökéletlenségben hiszek: nem kell tökéletességre törekednünk, de az adottságainkból hozzuk ki a maximumot!

Számomra például a lézeres szőrtelenítés vagy az alakformáló kezelések abszolút összeegyeztethetőek ezzel a filozófiával.

Rengeteg szalon és klinika kínál ma már különféle beavatkozásokat. Miért pont a Bársony Orvos-Esztétika mellett döntöttél?

Leginkább azért, mert egyszer sem éreztem azt a klinikán, hogy az lenne a cél, hogy a pácienseket rávegyék a lehető legtöbb beavatkozásra. Voltam már náluk úgy orvosi konzultáción, hogy bár meg voltam róla győződve, hogy egy bizonyos beavatkozásra szükségem lenne, az orvosuk lebeszélt róla: türelmesen elmagyarázta, hogy valójában miért nincs szükségem az adott kezelésre. Számomra ez egy hiteles tükör, amiben megbízhatok.

Bolla Viktóriával páciensünk,  Molnár Viola Anna újságíró beszélgetett.

Bársony magazin

- INTERJÚ HŰSÉGES PÁCIENSÜNKKEL, KÖBÖL ANITÁVAL -  A modell szakmában kíméletlenek a lányokkal, egy-egy casting alkalmával a modellek...
- INTERJÚ HŰSÉGES PÁCIENSÜNKKEL, EPRES PANNIVAL -  Modellként már többször illettek a “királynői szépség” jelzővel.  Te mindig tisztában...
- INTERJÚ BODNÁR ÉVÁVAL, A BÁRSONY ORVOS-ESZTÉTIKA IGAZ-  A szépészeti beavatkozásokat ellenzők egyik leggyakrabban ismételt mondata, hogy “...

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek