Címlaplányunk, Molnár Viola Anna kipróbálta a VIVACE kezelést

 

Molnár Viola Anna A posztjaidból érződik egyfajta egészséges mértékű önbizalom. Ez mindig megvolt benned?

Egyáltalán nem, ez egy hosszú folyamat eredménye. Túlsúlyos, pattanásos tini voltam, a kisebbségi komplexus és az önbizalomhiány pedig sokáig elkísért…

Sok dolgot megtettem magamért, és az apró lépésenként elért változások mindig adtak egy kis löketet az önbizalmamnak. Sosem hajkurásztam a tökéletességet, mert attól nagyon távol vagyok, de emiatt 30 éves korom óta már nem vagyok hajlandó ostorozni magam: szerintem az önelfogadás nem a tökéletességen múlik.

Ha megtanuljuk megítélni, hogy mi az, amin képesek vagyunk változtatni és mi az, amin nem, az ad egyfajta belső békét - ha pedig változtatunk is azon, amin lehet és amin szeretnénk, az magabiztosabbá tesz minket. Nem azért, mert annyival jobbá válik a külsőnk, hanem mert annyival többet tettünk meg saját magunkért.

Te mi mindent teszel meg magadért?

Odafigyelek rá, mit eszem, rendszeresen sportolok, rengeteg vizet iszom, nagy hangsúlyt fektetek a bőrápolásra, minden nap csinálok valamit, ami örömmel tölt el, és igyekszem olyan emberekkel körülvenni magam, akik támogatnak és biztonságot nyújtanak. Nagyon fontos a pihenés is - ezen a téren viszont még van tanulnivalóm, ezért ezzel még nem tudok eldicsekedni...

Nemrég kipróbáltad a VIVACE rádiófrekvenciás mikrotűs arckezelésünket is. Miért épp ezt a kezelést választottad és mik a tapasztalataid?

32 éves vagyok, így az arcbőröm komolyabb odafigyelést igényel, mint korábban. Rendszeresen járok kozmetikushoz, és az otthoni bőrápolásra is nagy hangsúlyt fektetek, de a krémek csak a bőr egy bizonyos rétegéig hatolnak, ennélfogva kevésbé hatékonyak. A Vivace kezelés számomra inkább a kozmetikai kezelések csoportjába tartozik, mint a plasztikai sebészet kategóriájába, így bátran kipróbáltam. Ez egy olyan beavatkozás, ami során nem juttatnak idegen anyagot a bőrbe, hanem a szervezet saját önregeneráló folyamataira építenek: a bőrben alapból meglévő kollagénrostok stimulálásával fiatalítják a bőrt. Az eredmény kisimult, egységes tónusú, élettel teli bőr. Pont azt kaptam tőle, amire szükségem volt: nem változott meg az arcom karaktere, egyszerűen csak frissebbnek, kipihentnek tűnök.

Az egyik barátnőm a kezelés után azt mondta, fogalma sincs, mi változott rajtam, de sokkal harmonikusabb a megjelenésem, mint valaha. Azt hiszem, pont ez az, amit egy ilyen beavatkozással el szeretnénk érni!

Miért éppen a Bársony Orvos-Esztétika mellett tetted le a voksodat?

Mert évtizedes szakmai múltjuk van. Vérprofik abban, amit csinálnak, az ott dolgozók pedig nemcsak szakmailag, hanem emberileg is szimpatikusak, így minden alkalommal nyugodt szívvel bízom rájuk magam!

 

Bársony magazin
Csákány Mónika Vivace
Első gyermeke születésekor átmenetileg kiszállt a népszerű sorozatból, amiben játszott, hogy főállású édesanya legyen. Lánya, Lili ma már három és...
VIVACE kezelés napló
A Vivace kezelésről röviden, mely három módszer hatását ötvözi: Kollagén indukciós terápia – A bőr mélyebb rétegeiben stimulálja az új kollagén és...
Sabján Johanna a VIVACE kezelésről
Náunk járt Sabján Johanna, a COSMO Teszter magazin főszerkesztője. Olvassátok el véleményét a VIVACE kezelésről! A magazinban megjelent szöveget...
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek