24 ÉVE MEGBÍZHATÓ VÁLASZTÁS

"Önmagunkba fektetni mindig megéri"

- INTERJÚ BODNÁR ÉVÁVAL, A BÁRSONY ORVOS-ESZTÉTIKA IGAZ- 

A szépészeti beavatkozásokat ellenzők egyik leggyakrabban ismételt mondata, hogy “Tudni kell méltósággal megöregedni”. Erről mit gondol?

Interjú Bodnár Évával

Egyetértek vele! Én is nagyon fontosnak tartom, és a klinika is ebben hisz. Nagyon sok pácienssel találkozom és persze az utca emberét is szakmai szemmel nézem: bizony, egyre gyakrabban látni olyan arcot, amin észrevehető, hogy az illető valamilyen beavatkozáson esett át. Ez csak akkor szemmel látható, ha valamit túlzásba vittek...

Szakemberként mindenkit megnyugtatok: inkább a plasztikai műtéteket és a feltöltéseket lehet túlzásba vinni - az orvos-esztétikai kezelések esetében nincs ilyen veszély. Hialuronsavas feltöltéseket mi is végzünk, de a kollégáink szakértelme révén gyönyörű, természetes hatású végeredménnyel távoznak a pácienseink. Bátran mondhatom, hogy a méltóságteljes öregedés és az orvos-esztétika nem zárja ki egymást, sőt: utóbbit az előbbi szolgálatába állítjuk.

Mi a garancia arra, hogy szike nélkül is lehet látványos eredményeket elérni?

Mi a Bársonyban csak műtét nélküli beavatkozásokat végzünk. Mielőtt bevezetnénk egy kezelést, kipróbálom! Nem egy kezelésre mondtam már nemet amiatt, mert nem éreztem elég hatásosnak vagy tartósnak az eredményét - tehát nem minden megy át a szűrőmön.

Csakis akkor kerülhet egy adott kezelés a kínálatunkba, ha elégedett voltam vele: ha valódi és tartós hatást tapasztaltam.

23 fajta kezelésünk van, ezek mindegyikét kipróbáltam és őszintén mondhatom, hogy mindenki elégedett lehet a hatásukkal!

Sokszor éri az a vád az egyes klinikákat, hogy rábeszélik a pácienseiket olyan beavatkozásokra, amelyekre valójában nincs szükségük. E téren mit képvisel a Bársony Orvos-Esztétika?

Hozzánk a páciensek mindig egy adott problémával érkeznek, amit szeretnének megoldani. A szakértelmünkkel azért vagyunk, hogy az adott problémát a lehető leghatékonyabban megoldjuk. Ha valakin ezen felül mást is észreveszünk, de az illető még nem érzékeli a problémát, nem hívjuk fel rá a figyelmét!

Az a tapasztalatunk, hogy három-négy alkalom után már kialakul egy bizalmi viszony a pácienseink és az orvosaink között. Szerintem ez nem véletlen: a hozzánk fordulók érzik, hogy megbízható helyen, szakértő kezek között vannak.

Az orvos-esztétika kapcsán örök kérdés az ár: sokan kíváncsiak egy-egy kezelésre, de legalább ennyien adnak hangot annak, hogy elérhetetlennek tartják az egyes beavatkozásokat. Erről mi a véleménye?

Nem mindig pénz kérdése a külső: a mozgás, az egészséges táplálkozás, vagy az ápoltság nem kerül egy vagyonba. Rengeteg dolgot lehet elérhető áron beszerezni, aki utánajár az egyes opcióknak, sok mindent megtehet magáért kis költségvetés mellett is.

Egy esztétikai beavatkozás nem olcsó, de az a tapasztalatom, hogy ha valaki nagyon vágyik valamelyik kezelésünkre, akkor meg fogja találni a módját annak, hogy megengedhesse magának.

Önmagunkba fektetni pedig megéri, az ugyanis mindig megtérül.

Nem egyszer tapasztaltuk már, hogy valaki, aki igénybe vett nálunk valamilyen kezelést, elindult egy belső úton is: magabiztosabb lett, elhitte magáról, hogy képes bizonyos dolgokra, és nem egy ember akár az egész életén változtatott. Azt hiszem, ez az az eredmény, amire nemcsak a pácienseink, hanem mi is büszkék lehetünk!

Bodnár Évával páciensünk,  Molnár Viola Anna újságíró beszélgetett.

barsony.hu - Prospektus
Bársony magazin
Epres Panni
- INTERJÚ HŰSÉGES PÁCIENSÜNKKEL, EPRES PANNIVAL -  Modellként már többször illettek a “királynői szépség” jelzővel.  Te mindig tisztában voltál vele...
Beszélgetés Bolla Viktóriával
- INTERJÚ HŰSÉGES PÁCIENSÜNKKEL, BOLLA VIKTÓRIÁVAL -  Számodra mi a szép, te hogyan definiálod a szépséget? Nincs szépségideálom és nem is hiszek...
Őrizd meg az egyediségedet!
- Skinbooster kezelésekkel! Megőriznéd fiatalos vonásaidat? Skinbooster kezeléseink a saját természetes kontúrok megőrzése mellett biztosítják az...
Interjú Köböl Anitával
- INTERJÚ HŰSÉGES PÁCIENSÜNKKEL, KÖBÖL ANITÁVAL -  A modell szakmában kíméletlenek a lányokkal, egy-egy casting alkalmával a modellek rengeteg...
Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, hogy személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek