Re-form! Új formában 3 hét alatt

Műtét nélküli karcsúsítás!

Kevés nőtársunk mondhatja el magáról a tükörbe nézve, hogy köszöni szépen,
ő tökéletesen elégedett teste formájával. A pillanatokat szinte mindannyian átérezzük, mikor a zord idő beálltával próbáljuk a tavasszal félretett nadrágba belepréselni magunkat, hiába.

Ekkor szoktunk pánikszerű, gyors diétákba kezdeni, hirtelen felindulásból fitness bérletet váltani és türelmetlenül várni az azonnali eredményt. A rendszeres sport, edzőtermi munka, a „fogyasztógépek” használata csak lassan hozzák meg eredményüket, és sajnos néha hiába a kitartás és türelem, nem mindig onnan fogyunk, ahonnan leginkább szeretnénk.

Gyorsan és biztosan!

A Bársony Orvos-Esztétika a legmodernebb készülékekkel történő, műtét nélküli karcsúsítás területén szerzett tapasztalatai birtokában kifejlesztette a hölgyek igényeire szabott Re-Form 2-4 hetes turbó alakformáló programjait.

A teljes cikket elolvashatja itt.

 

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek