Szőrszál-hasogatás

Okosítsuk ki magunkat szőr ügyben

Sokat olvashatunk a szőrtelenítésről, a különféle módszerekről, lehetőségekről, de vajon mit tudunk magáról a SZŐR-ről? Zavaró, fölösleges, kellemetlen izé, aminek a kiirtása sok pénzt és időt emészt fel. De talán ennél azért több jelentősége is van a sok kis szőrszálnak a testünkön.  Mielőtt támadást indítunk, szenteljünk egy kis időt az ellenség megismerésére. Okosítsuk ki magunkat szőr ügyben!

Kezdjük mindjárt néhány kis csemegével, ami bizonyíthatja számunkra, hogy itt nem egy jelentéktelen kis semmiségről van szó.
A szőrzet, mint szimbólum már az ókortól jelen volt a társadalmunkban. Az ókori Egyiptomban a szőrtelen test - az intim területeken is - jelentette az ártatlanságot és a kifogástalan külsőt. A férfiak egész testüket szőrtelenítették, krémeket, habkövet használtak hozzá, a fejüket pedig kopaszra borotválták. A görög és a római kultúrában szintén a szőrtelen test divatja dívott, természetesen a nőknél is ez számított ideálisnak és előkelőnek. Nagy becsben tartották a szépségápoláshoz értő rabszolgát, a kozmétát. A későbbi századokban hol lankadt, hol újraéledt a testkultúra, manapság az egész civilizált világban reneszánszát éli.

A teljes cikket elolvashatja itt.

 

Bársony magazin

lézeres szőrtelenítés
Borotva, hideggyanta, meleg gyanta, epilátor, szőrtelenítő krém, hosszú nadrág harminc fokban. Dolgok, amikből a legtöbb nőnek már elege van, amikor...
Dr. Szabó Tünde bőrgyógyász szakorvossal beszélgettünk a lézeres szőrtelenítésről, a lézerekről és arról, hogy miért fontos az orvosi háttér...

Kérdezzen az orvostól!

Ha többet szeretne tudni kezeléseinkről, ha nem biztos benne, melyik nyújtaná az Ön számára az ideális megoldást, tegye fel kérdéseit szakorvosainknak!

Kérdezni szeretnék

Pácienseink véleménye

Ők azok, akik változtattak azokon a problémákon, amik esetleg már évek óta nehezítették a mindennapjaikat és nálunk szerzett tapasztalataikat megosztják kedves olvasóinkkal.

Elolvasom

Kezeléseink ára

Kötelezettség nélkül is felkeresheti klinikánkat, és személyesen tájékozódjon kezelt pácienseink tapasztalatairól, eddigi eredményeinkről.

Részletek

Szépségpont gyűjtés

Szeretné Ön is jelentős kedvezményekkel, vagy akár ingyen megoldani esztétikai problémáit? A Bársony Szépségpontokkal ez lehetséges.

Részletek